rozarka Největší klasika. Tak ať to dobře srůstá.
Stěžovací vlákno
Bledule nastastie tam bola dobra dusa s fenistilom, takze v pohode :)
Aranel Díky ![]()
rozarka Držím pěsti, ať to dobře sroste. (Tyhle pády jsou hrozný. Ja takhle zalivala ze stoličky muškáty a spadla na ruku a zlomila si ji v zápěstí . Špatněto srostlo, tak jsem skončila na sále v zápěstí s destičkou. )
Konečně jsem se rozhoupala s objednávkou na HM a sakra nejde mi on-line zaplatit. Achjo.
černá káva Díky, toho se bojím, operace zůstává zatím ve hře. ![]()
rozarka preju at se brzy uzdravis. :-)
Zarinya Dík, toužebně očekávané teplo se konečně dostavilo a já gyps![]()
rozarka jo je to smula,clovek se s tim ani poradne neumyje. ![]()
Tak at nejsou komplikace. ![]()
Mne to vedro sere, protože s novorozencem nemuzu skoro ven, rano nezvladam, teď se chystám vyrazit v půl 8
Potrefenáhusa fuj, vzpomněla jsem si, jak jsem šla loni na první kontrolu k doktorce s pětidenním novorozencem. Bylo 36°, máme to asi půl kilometru, takže jet autem a pak se cpát do rozžhaveného auta mi přišlo jako sebevražda, tak jsem šla pěšky. Ještě že kočár máme takový tank, protože cestou zpět už jsem se o něj opírala plnou vahou. Ujít ten kilometr v tom vražednému vedru mi připadalo jako peklo na zemi, fakt. A o to miminko jsem se samozřejmě strašně bála. (Hřeb akce bylo, že mě zmatená sestra pozvala do čekárny plné nemocných děcek
).
Potrefenáhusa vás lituju! Mně je vedro i bez novorozence..cokoli nad 28 je moc.
Pinot Noir doktorky už nechodí k novorozenci domů?
viktorka_od splavu jak které, naše ne.
viktorka_od splavu naše jo, ale já bych teda nechtěla. Poprvé do krabic po stěhování a podruhé do toho bordelu;)
Potrefenáhusa mě jako peklo na zemi připadá celé šestinedělí v horku/létě, naštěstí jsem oba rodila na podzim. Lituju.
viktorka_od splavu vetsinou nechodi
viktorka_od splavu My ji máme v sousedním městě, takže taky ne
Evaeva tak mě jako peklo přijde sestinedeli obecne, vono teda bylo celej červenec slušně, peklo bylo to vedro na konci června v porodnici, kde ani neslo moc větrat
akorat jak jsme na sebe furt nalepeny, tak jsme teď obe cely ulepeny, opatlany, mimino flekaty a opotničkovaný
rozarka želám rýchle zrastenie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje