Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:10

Pavlena nemluvila, ja sem prisla trochu odpustit paru, nez za ni pujdu... ale moc to nepomohlo, akorat jsem se tady jeste vic nasrala. :D

jsem rano zacala hledat nejakou nahradu, tak kdyby nekdo z vas vedel o necem v centru za slusnou cenu, dejte mi vedet. vlastne to ani nemusi bejt echt byt, stacila by mi dustojna mistnost s koupelnou nekde na tramvaji, kuchyni nepotrebuju, pracku nepotrebuju. dustojnou myslim ne ve sklepe, ne se sprchovym koutem v mistnosti (ano, i to jsem pri prochazeni inzeratu objevila). 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:18

razorblade ja bydlela ve spolubydleni 2x, na skole se spoluzackou v jednom pokoji a ve druhem pokoji byly 3 dalsi holky, pak s muzem v dome 5kk, kde nas bylo 6 - 2 pary a 2 single, soukromi se respektovalo vsude. Co si pamatuju z vejsky, tak nejvic problemu bylo v bytech, kde se bydlelo s majitelem bytu, protoze si majitel casto myslel, ze muze vse. Spolubydleni bych nevzdavala, zvlast, kdyz to mas na prespavani. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:22

Lamicka to bude asi ono. pani sice neni majitelka, ale bydli tam uz nekolik let a ja jsem ta, kdo se pristehoval k ni. no... za par hodin jdu na to. :D

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:24

Kdyz uz jsem zavzpominala, tak ja si spolubydleni v dome uzivala, vzdycky tam nekdo byl, ale zaroven jsme si kazdy mohl zalest do vlastniho pokoje. Obcas jsme delali tematicke vecirky se spoustou jidla a piti, bylo fajn se potkat u snidane nebo u vecere. Coz me spolecenske dusi delalo dobre.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:55

V me socialni bubline 30+ mame opravdu skoro vsechny zenate pary plus 1 a vice deti, vlastni bydleni k tomu nebo v procesu. razorblade omlouvam se pokud jsem se te dotkla. Ze si stezuju na sve deti a muze, no to se stava. Zaroven je mnohem vice veci kteryma mi delaji radost akorat ty sem tak casto nedavam

Offline tv
4154 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 17:25

Já vím o dvou bytech takto spoluobyvanych a nijak mě to nepohorsuje. Je docela rozdil dát za garsonku 7500,- a za třipokojovy byt 10 000,-, tedy u nás na maloměstě. Ale teda z obou bytu slýchavam stížnosti na spolubydlící, týká se to zejména úklidu společných částí bytu, proste na to úplně kašlou.

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:15

rasaNori Tak z ty bublinky obcas vykoukni, neni spatny videt veci i z jine perspektivy.. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:19

Achjo! Tak jsem dneska neplánovaně strávila skoro celej den lítáním po špitále (s rouškou na ksichtě, grrr), přišla s novejma lékama a kolektivní krabicí Magnesolvu dom, dala si hoďku šlofíka páč jsem byla úplně hotová a první, co po probuzení spatřím na telefonu, je zpráva z Airbnb, že nám hostitelka zrušila rezervaci na týdenní pobyt, kterej je za tři, slovy TŘI, dny. Takže v pátek letíme a nemáme kde bydlet, prachy ze zrušené rezervace samozřejmě ještě nemáme na účtu, ostatní ubytka v místě takhle narychlo významně přebraný... Paní doktorka říkala, že se nemám rozčilovat, no to by mě zajímalo, jak to mám asi udělat!! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:21

Eeee... tak pani se to asi trochu dotklo a to jsem to fakt rekla hrozne mile a pratelsky, byla to pratelska prosba. Jsem se dozvedela, ze jak si teda preju. A celej vecer ted furt hlasite s nekym telefonuje, coz predrim nikdy nedelala si ted pripadam jak v puberte na intru

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:32

razorblade hele, dotkla/nedotkla, hlavně, aby ti tam už nelezla. Ona s tím nějak vyrovná.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:35

razorblade

Asi zrejme na nove bydleni stejne dojde. 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 18:45

Karoleena uaa, to se děje, že zruší ubytovatel? jak se to řeší, píše se špatná recenze, nebo..? Každopádně komplikace blbá...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:01

Pavlena No jako já koukám jak puk, že to paní takhle těsně před zrušila. Airbnb ty storna ze strany hostitelů určitě nějak monitoruje, protože jsme od nich obratem dostali slevovej kód na cca 1800 Kč, to je sice poměrně chabá náplast vzhledem k tomu, v jaké cenové hladině jsou ty zbylý volný ubytování, ale zas určitě lepší, než nic. A jestli mám hostitelce napsat nějakou špatnou recenzi nevim, omluvila se mi ve zprávě asi 3x, že potřebuje narychlo ubytovat syna, a jako věřím, že asi holt nějaká taková situace mohla nastat, protože jinak má hodnocení dlouhodobě výborný. No akorát co my teď s tím, žejo, prostě smůla...  

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:07

Karoleena Tak aspon ze mala kompenzace.. Me prave airbnb prijde velmi spolehlivy a asi jsou tam docela vybobeni ze spatnych recenzi, tak se zda, ze se snazi... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:14

razorblade uaa uplne sa mi vybavili spomienky na spolubyvajucu po vyske, no nerozisli sme sa ako kamaratky :/

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:15

razorblade Já jsem to nemyslela jako šprajc, jen bych prostě poprosila majitele o klíč (jako jsem to dobře pochopila, tak spolubydlící není majitelka, ale nájemník jako ty) a pokud by ho neměl, tak bych si ho zařídila.  Mně to přijde normální, ale tak každej to máme jinak. Pokud tam paní dosud bydlela s rodinou sama a teď jí odešel syn a jeho pokoj jsi obsadila ty - tipuju, že ona změnu situace holt ještě moc nepobrala. 

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:35

razorblade chjo, chudaku. Hele a ty nemas ve smlouve misto vykonu prace? Jako ze jestli bys nemohla z toho presunu vymoct nejaky dalsi navyseni, at muzes vybirat trosku lip. Ale mrzi me to, tohle je fakt naprd. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:38

711990 Misto vykonu prace mi zmenili. A pridali mi dost, ze bych si z toho mohla pronajmout v pohode garsonku, jen ja si chci cast tech penez navic davat bokem, at z toho neco mam treba co do cestovani nebo az za par let odejde do vecnejch loviat moje auto a budu potrebovat novy. (Ted jak to po sobe ctu, vypadam jako nejakej skrt)

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:42

razorblade jotaaak uz to chapu. Hele zadnej skrt, dava to smysl, zvlast pokud se nechces stehovat nafurt do Prahy a chces mit normalni zivot. Taky bych volila radsi spokubydleni.

No tak leda ze bys sehnala nakyho toho chlapa HAHA.

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 19:50

Karoleena Nam takhle v pondeli zrusil hostitel ubytovani v Praze, jedeme ve ctvrtek, takze taky tri dny predem. A ani se neomluvil, nic nenapsal, jen nam prisla automaticka odpoved, ze je rezervace zrusena. Kompenzaci ve vysi 270,- jsme taky nevyuzili, nastesti jsme obratem nasli jine ubytovani pres airbnb a jeste o neco malo levnejsi a v lepsi lokalite. Ted teda kazdou chvilku kontrolujeme, jestli nam to zase nezrusi.