Právě jsem zaznamenala zvláštní jev, kdy mi to tu přepsalo "cíleně" na "Chille" a podobně. :)
Že by to bylo zlomyslné pokračování těch nevydařených sázek? ![]()
Právě jsem zaznamenala zvláštní jev, kdy mi to tu přepsalo "cíleně" na "Chille" a podobně. :)
Že by to bylo zlomyslné pokračování těch nevydařených sázek? ![]()

Ascot by mě moc zajímal.
![]()
Ellen a to je asi jenom padok? Škoda že jsem nenašla fotku z Brna ![]()
Ano. ![]()
Moc bych se tam chtěla podívat. Myslela jsem letos nebo příští rok...
Takže jsem ve stížnostech správně!
Atmosféra musí být fantastická.

Frankel naživo a jako socha. Už přestanu spamovat. :)

Ellen Potvrzuji, atmosféra super. Klobouky boží, outfity boží i hrozný. A samozřejmě opilé až na plech britky v těsných levných mini, to je taky kolorit
A předražené šampaňské a ústřice. Ale taky královská rodina. Ten kůň, na kterého jsem vsadila patří královně. Kamery ji zabíraly při závodě a ten úsměv, který měla při vítězství, je nezapomenutelný. A vůbec, fakt krásný to bylo.
Nádherný to muselo být! ![]()
Mě to zajímá primárně kvůli koním, ale dnes už dokážu ocenit i celý ten cirkus okolo (myšleno v dobrém :)) minimálně stejně, jako ty koně.
Plán: Jakmile to půjde, vyrazím do Brna na parfémy a dostihy, bude to velký den! :)
Pokaždé když už mám pocit že v práci tak nějak vím co a jak, tak přijde něco nového a zas si připadám jako blbec největší. Ach jo.
JankaM to je normální
i tak tlapkam
JankaM
Jsem na tom stejne.
JankaM vždyť by to byla nuda, umět všechno ;) Vždycky jsem říkala, že až jednou přijde účetní závěrka, kdy budu všechno umět vyřešit, neudělám chybu a nebudu muset jít za šéfem pro radu, tak bude načase odejít jinam. No, za deset let se to nestalo ;)
Pinot Noir no jo uzávěrka, pokaždé něco nového ![]()
Itálie nás dala na black list
tak jsem doufala, že se tam ještě na podzimní prázdniny podíváme...
Garfie Já o tom zrovna dnes začala uvažovat (Piemont, víno, lanýži..) Možná to za to pošťourání v nose stojí. Snad ještě nepřitvrdí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.