Sweet Potato No uvidíme....taky to zvážím, ale mrzí mě to.
Stěžovací vlákno
My jsme se minulý týden vrátili z Toskánska, měli jsme teda z pr...e kliku. A výlet do Říma (mám vyfocené Svatopetrské náměsí bez lidí) stál taky za to.
Už od pondělka sedím v kanclu v roušce a čím dál víc mě bolí za ušima!
Mulen spoj si tý gumicky za ucho kancelářskou svorkou vzadu na hlave, ať tě to netlaci za usima. snad to teda nebudeš mít moc napevno.
AprilTwelve na to jsou moc krátký, ale zítra si přinesu provázek nebo delší gumu ![]()
Pokud nezapomenu..
Mulen Jestli máš roušku s tunýlkama na navlíkání, ustřihni si ze starýho bavlněnýho trička tak 5 cm široký proužky, ty se natáhnutím zarolují do tenké ruličky, a provlíkni a zavaž místo gumiček. Furt mírně pruží, ale jsou mnohem příjemnější na kůži.
Isca Nějaké takové mám ![]()
Mulen Já to mám z nastrihanych černých silonek, není tam ten uzel
Itálie nás dala na black list
tak jsem doufala, že se tam ještě na podzimní prázdniny podíváme...
Můj muz koupil den předtím letenky do Říma, ze to jako risknem ![]()
Stěžuju si, že jste mi neřekly, že DM má Essie!
Vlaaa_p a sú tie Essie laky dobré, ja som sa vzhľadom k cene ešte neodvážila na ne ani pozrieť? Ja som nedávno kúpila Catrice x Disney lak za 49, pretože v slivkovej farbe to bol jediný lak v obchode a on drží týždeň! Keby som toto bola vedela, vezmem ich viac.
Vlaaa_p to se tady ale probíralo, nedáváš pozor při vyučování :)
paktofonika nejsou spatne, ale opi je imo lepsi.
Allysa Teď jsem si to hledala, prý stačí i rychlotest na letišti.
paktofonika Essie Bordeaux je nejlepší lak ever (ale ty diory apod. neznám), taky mi drží tyden
paktofonika A pak maj super ty nude barvy
paktofonika já jsem z essie teda nebyla moc odvázaná, výdrž za ty prachy nic moc, druhý den se loupal. opi je o trochu lepší. Nejvíc mi drží rimmel, vydrží i opakované mytí nádobí a dítěte.
paktofonika Catrice laky jsou super, mám několik a jen dobrý zkušenosti, barva i výdrž. Essie mám jen dva, teď naposled jsem koupila ballet slippers když je to ta klasika, no a moc nadšená z něj nejsem, docela pruhuje a musím ho nanášet fakt hodně pečlivě, to mě u laku za tuhle cenu celkem votravuje, další už asi nekoupím.
paktofonika Za mě ano, nude barvy radost pohledět. Uživatelsky si též nemůžu stěžovat. Doteď jsem teda jela sally Hansen.
Ounz :-) očividně ano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje