bram Přesně. Rimmel mi drží i při mytí nádobí. Jsem s ním spokojená.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato Jo, ono to za to pošťourání v nose stojí, ale uvidíme, co se ještě vyvrbí, máme letetaz na konci října
Spálila jsem si ukazováček o ucho hrnku v mikrovlnce ![]()
Jsem zvědavá jak udržím nůžky!
Catherinne au! Lituji, taky se mi to povedlo. Doporučuji zalepit tou náplastí na puchýře, pod ní to přestane (téměř) bolet a s nůžkami to snad půjde, jsou hodně tenké, dělají spoustu velikostí a tvarů...
Malenge na puchýře, co se udělají třeba na patě?
Zatím to mám vražené v misce s vodou a ledem, šlak by mě trefil...
Asi to mám k ročnímu výročí jak jsem si vrazila nůž do prstu aneb pořád ve střehu
Catherinne Au, popáleniny jsou svině bolavý. Dobre funguje i mastný tyl, překryt gazou a prelepit. Nebo bývá v lékárně i jako hotova náplast. Nejdůležitější součást lekarnicky v labine, obzvlášť když dorazí studenti na praxi. ![]()
eM díky, poptám se na tu náplast, protože když to zavážu, tak se nevlezu do těch nůžek ![]()
Catherinne Urgo nebo Cosmos třeba (asi i jiní) dělá různě velké náplasti na popáleniny.
Sweet Potato děkuju, ono to není velká plocha, ale je to na ukrutně blbém místě
Catherinne Doporučuju domácí konopnou mast, po pár minutách po namazání o popáleninách nevím.
Catherinne auau, jako výše zelene oko doporučuju konopnou mast a pro úplně první ošetření 100% aloe.
Catherinne jojo, přesně ty na puchýře na noze. Jednou jsem ji tam ze zoufalství připlácla a moc to pomohlo.
Catherinne levandulový éterický olej. Ale to chce hned, u nás stojí na okně vedle sporáku.
Mirka Malenge andulka01 zelene.oko
Vypadá to na velký nákup
( největší oříšek bude domácí konopná mast)
No, propíchla jsem puchýř, protože s ním bych neudělala nic, namazala framykoinem, zalepila.
Náplast na popáleniny měli nejmenší 6x4cm, což můj ukazováček je fakt mnohem menší.
V práci jsem natáhla gumovou rukavici, při stříhání to naštěstí nevadí, kartáč a udržím i jiným a prstama.
paktofonika Essie Bordeaux je nejlepší lak ever (ale ty diory apod. neznám), taky mi drží tyden
Dior som raz mala a lak od Miss Sporty bol lepší.
Karoleena Od Catrice som mala jeden úžasný nude, furt sa ma niekto pýtal, co je to za lak a oni ho prestali vyrábať. ![]()
A niekto mi radil, že mám náhradu hľadať práve u Essie, ale cena ma odrádza. Mam taky strop, že max do 100, i SH kupujem iba v zľave. Samozrejme, mohla by som mať doma jeden drahší lak, ale ja mám každú chvíľu náladu na iný .
Catherinne Ať se ti to hezky hojí a v práci moc neomezuje. Ty náplasti na popáleniny jsou právě obří, na puchýře dělají i hodně malé, takže používám ty, myslím, že ten gel v tom bude dost obdobný, ale to je můj zcela laický dojem.
Malenge děkuji, pátek jsem přežila, víkend můžu odpočívat.![]()
Tak dnes utekla ta kocka mne, ale uz skutecne a asi trvale. Chce se mi fakt brecet, a to kecam, protoze uz jsem si dost pobrecela.
Karja potesi te, ze ja taky? Mozna je to prvni znak lecby vyhoreni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články