Stěžovací vlákno
I kdyz vzpominam si, jak me kdysi stvalo, ze muj ex kdyz nekdy umyl a utrel nadobi, tak plechovy hrnicek dal vzdycky mezi porcelanove. Tak uz mlcim ![]()
Zjistila jsem, že mi hodně vzadu ve skříni praskla velká plechovka s broskvemi
plus při likvidování toho humusu jsem si rozřízla prst střepem z ikea půllitru, který tu mladší před 10 dny rozmlátil (uklízela jsem to x krát). A ten blbej střep jsem navíc z toho prstu nemohl dostat ven
Kokoska Jenže to tvoje "někdy umyl" vyznívá jako "výjimečně umyl"? To asi není totéž?
Sweet Potato nojo, obcas a vyjimecne se to da snest ![]()
Kokoska Aha, tak já to vnímám asi obráceně. Že když někdo nehne prstem a výjimečně něco udělá, je blbý, že to stejně udělá blbě. Tím nechci říct, že budu třídkat hrncema a ječet "to si to radši udělám sama"
Ale pokud nějakou práci dělá pravidelně, je to jeho práce, jeho pravidla.
Sweet Potato a stve te pravidelne a ne jen obcas ![]()
A ještě si stěžuju, že mezi jarní a podzimní vlnou jsem stihla přesně 1x pedikúru. (kadeřnici 2x
)
moora Mám kadeřnici 11.11. Jakou mám asi šanci?
999 mám kadeřnici 4. 11. v poledne a myslím, že máme stejnou šanci ![]()
Edit: jakože nulovou.
tv To by bylo ještě zlatý, kdyby to bylo 50:50 :-).
Kokoska Tak to tě lituju :-(.
999 kdyby bylo teplo, rekla bych tomu klukovi, at mi to nabarvi nekde v parku, strihat celkem nepotrebuju. On by to z recese mozna i udelal, autem bych dojela domu, nez by se to muselo umyt.
Kokoska Ty jsi taky krátkovlasá, že? Tlapkám!!! Ve čtvrtek před zavřením jsem měla termín. V noci se mi sekly záda, dovlekla jsem se k praktikovi, po injekci mi bylo zle, tak jsem to zrušila. A teď nosim ve volnén čase kšiltovku (kšiltovky mi hodně nesluší), a jinak doufám, že nebudu muset na nějaké osobní jednání. Mám divně vlnitý vlasy a jak to odrostlo, láme se mi vlnka u čela, která nejde vyžehlit![]()
Kokoska Hele, když nebude pršet, tak bych to zkusila :-). Těch 15 minut vydržíš :-).
Zu mam to momentalne tak k brade, strih je dobrej, to klidne mesic vydrzi. Pak to holt zas hodim do celenky jako na jare. Horsi je ten skunčí pruh - odrost. Zatim to porad jeste jde, ale tak za 14 dni uz to bude dost videt. Po minulem vypadku mi to musel barvit na 2x, najednou to uplne neslo, to by mi sezralo vlasy. A jeste po tretim barveni, kdyz jsem se dobre podivala, jsem tu linii rozeznala, ale to asi jen ze jsem o tom vedela. Svoji barvu mam porad jeste tmavou, i kdyz se sedinama tu a tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články