Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:46

carries To je hezký

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:56

Garfie je to taký malý zázrak, ona je fakt bojovníčka. Byť v jej veku v nemocnici so zápalom pľúc keď okolo zúri korona. Ozaj prekvapila snáď aj lekárov. Kamarát je strašne šťastný, že sa z toho dostala. Sú si veľmi blízki

Offline Friga
2132 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:43

Nejak na me posledni dobou doleha, ze se nemuzu prijet podivat do CR za rodinou a prateli. Chtela jsem jet v lete, ale CR byla cele leto dle Finska zeme, kam se durazne doporucovalo nejezdit. Protoze jsem pres leto mela tady nejake plany a az do pulky cervence ani nebyly prime lety Helsinki-Praha a v srpnu mi zacala skola, nechtela jsem riskovat. Doufala jsem, ze budu moct prijet na podzimni prazdniny, ale to taky ted nevyslo. S Vanoci to taky zatim dle predpovedi vypada blede. A navic mam strach o sve blizke, dle zprav a toho, co tu pisete a co vim od rodiny, ta situace v CR vypada dost spatne. 

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 23. října 2020 12:50

Friga rada te vidim je to tezke ale vyrzime:-) jak to vypada u vas?

Offline Friga
2132 příspěvků moje polička 23. října 2020 13:29

viktorka_od splavu Dekuju! Tady se ted celkem nove maji nosit rousky, je to jen doporuceni, ale lidi je celkem nosi. Lidi se tu celkove chovaji docela odpovedne. Skolu mame z casti prezencne a z casti na dalku. Zadna velka omezeni tu nejsou, ale treba koncerty se odkladaji. Cestovani do zahranici je omezene, smi se jen do zemi, kde je koronasituace priblizne stejna jako ve Finsku. Zrovna vcera se CR dostalo do zdejsich novin, pry jste meli za den stejne nakazenych jako tady za celou koronakrizi. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. října 2020 13:46

Já si tu musím postěžovat, abych trochu zmírnila svoji frustraci. Byla jsem teď týden s dcerou v nemocnici. Ok, nic tak strašného, jen záhadná zvětšená uzlina, všichni byli milí a vstřícní. ALE dneska máme jít domů a místo abychom už byly doma tu furt trčíme, protože se čeká až se primář uráčí podepsat papíry! Když budeme mít štěstí, tak mu ve 2 skončí schůze a snad už budeme moct konečně vypadnout. Ale jestli se to protáhne tak mě šlehne

49272 příspěvků moje polička 23. října 2020 14:21

Ignis ja takhle s ditetem odesla s tim, ze papiry dorazi nasledne postou. neprislo nic.

49272 příspěvků moje polička 23. října 2020 14:22

Friga to vypada docela dobre, to jsem rada, drzte se!

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 23. října 2020 14:57

carries Dobrých zpráv není nikdy dost

Offline Friga
2132 příspěvků moje polička 23. října 2020 16:05

viktorka_od splavu Diky moc

Vy se taky vsechny drzte!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:35

viktorka_od splavu To je taky dobrý. No nás nechtěli bez nich pustit. Nakonec jsme teda asi o půl třetí vypadly. Ale to čekání bylo strašný. 

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:42

Ignis Hmm, cekani na vystupni papiry je nutna soucast hospitalizace prece...!
Mi to pripomneli, jak jsme s dcerou odchazely na revers, pote co doktori udelali dost potencialne nebezpecnou chybu a byla jsem dost vytocena, takze jsem oznamila ze odchazime TED a tak taky udelala. Vlastne jsem jim ten reverz ani nepodepsala, proste skok z pyzamek do obleceni a odchod. No udelali nam uctivy spalir a byli dost radi, ze to neminim nikde rozmazat. 

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:20

Ignis Pavlena mne rekli rani v porodnici, ze me dopoledne pusti (v nedeli), jenze pak tam meli hodne rodicek a nejakou krizi, takze jsem cekala na papiry do 15.30 a mela jsem uz zruseny obed i postel.Jak jsem byla grogy, tak me vubec nenapadlo zavolat muzi, at prijede a neco mi doveze. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:43

Lamicka Tak to my oběd dostaly, dcera dostala i odpolední svačinu. Jen jsme poslední 2 hodiny strávily v herně, protože jsem suverénně odkejvala, že když už každou chvíli půjdeme domů, tak už si můžou převléct postele a tak.

Ale v herně bylo stejně líp

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:46

Pavlena Uff, no teda.

Offline vydratarka
155 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:08

Taky jsem takhle čekala na chodbě bez oběda a syn tam ležel na takovém tom vozíku na miminka... Ovšem bylo to kvůli tomu, že manžela po cestě mírně nabourala paní na křižovatce, dlouho čekali na policii... Já už si říkala, že nás domů nechtějí... No, už to bude v prosinci 40 let, takže mobil samozřejmě ještě v nedohlednu...

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 23. října 2020 23:23

Tak se přiznejte, kdo může za invazi berušek?

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 24. října 2020 08:11

Lamicka Já.

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 24. října 2020 08:39
Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 24. října 2020 08:43

běda vám, jestli doletí i ke mně !