Jiná Realita Tak momentálně od toho nejsem daleko!
Momentálně mi tu stojí vlastní práce a místo toho pročítam databázi mezinárodních škol, což je proces, kterým jsem už ztratila několik dnů na podzim. :-/
Jiná Realita Tak momentálně od toho nejsem daleko!
Momentálně mi tu stojí vlastní práce a místo toho pročítam databázi mezinárodních škol, což je proces, kterým jsem už ztratila několik dnů na podzim. :-/
Garfie ach jo. Tlapkam moc, to je strašná komplikace.
Garfie ouuu, to je teda strašné. Tlapkám moc. Bych fakt už skákala z okna z té Vaší situace. Ale fakt bych zkusila zabojovat, nástup od září zní víc než rozumně a taky jim třeba vysvětlit, že pohovory nebylo standard chování..?
Pavlena Já to zkusím, třeba tam s ním taky zajít osobně. Rozumím jim, protože je to jejich právo-a pokud si můžu vybrat dítě se speciálními potřebami anebo normální dítě, tak volba je jasná. Uvidíme, no. Přišlo mi, že ten administrátor, co s námi všechno řeší, je z toho sám nešťastný.
Jinak je naprd, že kdybychom to věděli dřív, mohli jsme zkusit jinou školu, pro oba. A tomu přizpůsobit i bydlení, takhle už jsme pronajali dům kousek od školy, přitom muž to má hodinu cesty, jiné možnosti by určitě byly. :-(
Garfie no tady bych urcite ve skole vysvetlila vsecky tyhle duvody a verim, ze by to pochopili. Jen nevim, co by na to Japonec...![]()
Pavlena Myslím, že na dálku to nevyřešíme. Možná ho zkusím narvat do té misijní školy (teda nadšená nejsem), ať se naučí pořádně anglicky, budu spoléhat, že dcera udělá nejlepší dojem a za rok to půjdu zkusit znovu. Fakt jsem na pokraji zoufalství, takovej dobrej pocit jsem z toho měla!!!
continuity No je, no...:-( už jsem se trochu vzpamatovala, ale teda byl to šok.
Není co závidět. Teda jako já závidím takový to, až tam budete usazení a všechno zaběhaný
. Ono to nakonec půjde, ale vypadá to na trochu složitější proces. Až budete na místě, bude se všechno řešit mnohem líp, škola i bydlení. Ono se nakonec může obojí ještě změnit, ale to nepohodlí už bude násobně snesitelnější. Manžel vlastně teda odletěl nebo ještě ne?
dynda Neodletěl, Japonsko uzavřelo na začátku roku hranice asi tři dny před jeho letem. :-) Od té doby pořád prodlužují mimořádný stav, aktuálně do 21.3., ovšem dva dny na to mu propadne platnost viza. Takže situace je aktuálně velmi nejistá.
Já měla nějak zafixovaný nějaký třeba 7. březnen, ale oni to asi prodloužili rovnou bez pauzy, že? Ach jo, no nepřišlo vám to v úplně dobré době. Ale bude dobře, určitě jo.
dynda
Máš pamatováka, byl to 7. březen, týden před tím předběžně potvrdili, že mimořádný stav ukončí, ale pak po dlouhém rokování rozhodli, že ne. Chtěli by se dostat na cca 140 nových případů denně, teď mají cca 260.
V kontextu těch našich desetitisíců denně jsou ta jejich čísla k pousmání. Kdybysme aspoň na tu olympiádu mohli koukat, když už třeba budeme muset sedět zavření doma.
Garfie Nepropadej zoufalství, přece tam není jen jedna škola
No každopádně bych si s nimi asi chvíli zkusila dopisovat. Jako já houby poradím, ale držím moc palce.![]()
dynda dneska jsem zachytila zprávu, že olympiáda bude bez zahraničních diváků.
Garfie tlapkám moc a držím palce, je to thriller.
Kde se bude konat ten kurs na zakopávání na zahradě? Asi bych se přihlásila. ![]()
Garfie Ježíš, to je na prd. Možná bych zkusila ještě obhlídnout tu katolickou školu, třeba nebudou moct tlačit na pilu.
Bledule ja jsem dneska taky nastvana, ale zatim bych se spokojila s nejakym lehcim stupnem prava utrpneho. Prijela jsem po 4 dnech domu, tesila jsem se na kafe a misto toho jsem uklizela opatlanou kuchyn a pokecany stolek a podlahu v obyvaku.
"Jak to, ze tady mas takovej binec!" - " A kdeee? Vzdyt jsem uklizel!"
No potes, jak to asi vypadalo pred tim "uklidem".
Garfie ach jo, to je situace. Dal drzim palce, at uz se nic nepokazi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.