bram zkusím, dik. Já mám pocit, že klušu tak pomalu, že to už běh ani není.
Stěžovací vlákno
MP Marge k běhání se člověk musí proběhat. To je jak s olivami...
No jo, ja jsem musela prestat, protoze me zacal bolet ten kotnik, a od nej koleno a kycel. Porad doufam, ze to bylo tim, ze jsem nemela poradne boty. A ze az si je poridim a zase to zkusim, tak to bude lepsi.
Ted me ale zase kolegyne strasi, ze behani po asfaltu skodi pateri, a ja tady v Oak Parku u baraku zadnou jinou moznost nemam ![]()
Evaeva Kafe jsem chtela, ale nefungoval kavovar v takove bioprodejne, co byva moje jistota po ceste. Tak jsem vzala kresleni, ze zkusim po letech krajinku, ale je to to samy jak behani: Jde mi to, ale nebaviiii!![]()
Isca kridy a spreje???
Ted se nechytam moc...
Fiction betsey Jednou se treba dockame.![]()
Kokoska No, ja se treba tesim do nemocnice na kontrolu, proste VYLET!![]()
Luna tak to ovšem byla procházka na houby. U nás je to s kafem blbý, vyloženě po cestě nic nemáme, tak je kafe sebou jediná možnost. A s tou krajinkou, je dobrý vědět, že to pořád umíš, ne?:)
MP Marge na asfalt to chce dobré boty a správnou techniku běhu. Ty nárazy nejsou nic moc na klouby obecně.
@Kokoska já bych jela k té dceři :( a k synovi :(
mitford sister tak běh venku je samozřejmě náročnější. Tělo se musí vyrovnat s terénem, větrem, zimou, horkem...to se tak nějak traduje, že běh na pásu je větší brnkačka.
Lamicka tak já se umím vyřádit i na tom Vyšehradě, ale už je to pro mě opruz ![]()
Můj finiš 32 km, příprava na maraton zahájena
MP Marge nevím, jestli botama, ale když tě něco při běhu bolí, je to blbý. Začneš si nějak ulevovat a hned to ničí kolena, kyčle, takže jsi zdárný případ. Rychlý procházky maj taky něco do sebe.
Já taky 3 a 3 kroky. Při plavání samozřejmě jinak, takže když jsem střídala oba sporty, vždycky se mi to chvíli hádalo.
MP Marge súhlas s Catherinne.
Beh mi moc dobre nerobí na kolená, takže preferujem rýchlu chôdzu.Obujem bežecké tenisky, slúchadlá do uší a valím.
MP Marge v meste bude urcite nejaky bezecky klub, poradej ti s botama i kde behat.
mitford sister Já venku běhat neumím. Běhám na eliptickém trenažéru, máme ten typ se setrvačníkem vpředu, ten imituje běh poměrně dobře. Ale donutím se k tomu hlavně proto, že při tom sleduji na monitoru Netflix
Umrelo nam vcera narozene jehne. Bracha s tatkou ho dnes vzali domu a zkusili jestli se nerozpije, ale ocividne v noci prochladlo a uz to nerozchodilo. Tvl kdyby zavolali vcera co se deje, tak ho mohli zachranit jeste...
rasaNori Aha, tak to je smutný a hrozná skoda. A vám se o něj někdo stará? Nebo kdo by zavolal? Strýci před měsícem zabil byk kozla. Do toho chlívku už nevkročim. Prostě jejich přátelství asi mělo nějaké trhliny.
Fiction no zrovna to sem chci napsat v odpovědi pro Catherinne :)
až mi do hlavy dají čip s netflixem, tak možná i ten maraton bude :))
Karja tatka s brachou sedi uz 3/4 roku na chate, ale oni jsou chovatele jak poleno, ty ovce maj stesti ze jsou pomerne bezudrzbove a vodu maji na pastvine protoze potok. Meli zavolat vcera, ze je nejaky problem a ne az dnes s dotazem co pije jehne kdyz mu jehnice nechce dat napit!
rasaNori Aha, tak to je mrzutý o to víc:-(
rasaNori
ježiš to sou dementi, pardon
viktorka_od splavu ono to stejne nemelo dobre reseni, odchovat jehne na flasce je dost narocne, my je mame stejne na maso takze co potom s berankem kteryho budes mit problem na podzim porazit... Ale mohli by ti dva inzenyri aspon obcas pouzit hlavu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my