Catherinne A mně běhání šlo a i slušelo:-D. Takže jak bych to řekla ,,šla bych, ale nechce se mi":-D
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Hele, když mluvíš o té bolesti holení....já na to taky dost trpím a hodně mi pomohly takové ty válečky na uvolnění fascií, jestli to znáš. Používali jsme je na pilates a normálně uvažuju, že si ho koupím domů, fakt to bylo super. Při prvním použití jsem málem umřela, ale pak už to bylo jen lepší a lepší!
Garfie vůbec neznám, podívám se na ně. když jsem tančila to irsko, tak tam se bolest holení automaticky předpokládala, prostě je to typická bolest pro irské tance, ale většině lidí to časem tak nějak přešlo, já jsem měla smůlu.
Catherinne Karja a mne behani nejde vubec, vypadam u nej urcite desne, ale bavi me to ![]()
Jiná Realita to je zánět okostice, taková klasická záležitost, když se začne moc zostra. Někdo na to trpí víc někdo míň. Ty masáže do bolesti, jak píše garfie, pomáhají.
Catherinne haha no ja nerekla, ze jsem ubehla 5 km
psala jsem prumerna rychlost:P
Lamicka O tom, jak vypadám, vůbec nechci přemýšlet
. Začala jsemvloni a moc mi to nešlo. Teď zkouším štěstí znovu a zjisťuju, co je na tom to těžké. Nohy dobrý, ale neumím dýchat a to mě dost limituje
. Začínám tedy indiánským způsobem.
rozarka chce se mi napsat zpomal ![]()
Catherinne Pomaleji to už nejde ![]()
Běhání, příroda a sportovní hadry... Už jen čekám, až budu dělat to, co mě baví, pobíhat v pěkných hadrech po kavárnách a posilovat chůzí do schodů v galerii. Teď mám jít s děckama ven, to je taková strašná nuda. Fňuk.![]()
Už jen čekám, až budu dělat to, co mě baví, pobíhat v pěkných hadrech po kavárnách a posilovat chůzí do schodů v galerii.
Ano takovej program taky plánuji, plus restaurace a hospody.
Luna udělej si kafe do termohrnku a vem si sebou knížku. Budeš to mít jako v kavárně na předzahrádce
v dnešním počasí dokonce jako v Kodani![]()
Luna Já chci do kina a s dámskou partou na wellness...
Luna A není čas nakoupit nějaký ty spreje, v měkčí verzi případně barevné křídy? ![]()
rozarka jak píše Catherinne, zpomal. A počítej si kroky na nádech a výdech. Sama si vyzkoušej, jaké tempo ti bude pohodlné, třeba mně to vychází na tři kroky nádech, tři kroky výdech. A když nebudeš schopná to udýchat, zkrať krok.
![]()
![]()
![]()

Catherinne jesteze nebydlis v nejake pidi obci ![]()
Catherinne hezký fotky!
co byly teď sem tam hezký dny, zkoušela jsem vyběhnout, podmínky vůkol jsou fajn, ale - venku nic neuběhnu! :D na páse 5-8km (žádný závratný tempo), venku stěží dva a půl v kuse, pak jdu, pak už se přinutím třeba jen a kilák a dojdu domů. už jsem to tu někde psala, ale dostalo se mi hraběcí rady, ať dělám něco jinýho. co asi tak v týhle době?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my