Renusatko díky, vyzkouším.
Stěžovací vlákno
ionicera tak neotvirej,nebo je to povinne?![]()
Krásná fotka!
ionicera já to fakt nechápu, je to tvůj obchod nebo ne?
tv No, naši kluci právě proto ještě na Radhošti nebyli, protože tam bývá šíleně narváno a v hnusném počasí jsme líní.
Zarinya No není, ale představ si, prodavačky chtějí výplatu
. Já peníze ani moc nepotřebuju, ale ony se na absenci výplaty moc netváří. Když se může otevřít, končí kompenzace výplat.
ionicera no,ja bych s tvym pristupen zavrela kram na furt.
brrr jsi ještě na rodičovské nebo si to pletu? Jediné přes týden rano. Možná i ten víkend, ale opravdu si privstat.
viktorka_od splavu můj, ale živím prodavačky. A ty jsou na tom finančně nic moc, jedné začal podnikat manžel a je ve ztrátě a druhá mají taky výpadek peněz partnera. Tak jsem ned tím přemýšlela, že bychom opravdu neotevřeli, ale to jim udělat nemůžu. Protože hradit jim bez výdělku tak 9OOOO,- měsíčně bychom asi taky dlouho nedali, no.
Zarinya Nebuď zlá. To, že se bojím nákazy neznamená, že tu práci nemám ráda. Zachránila mě, když jsem ryla držkou v zemi . A myslím, že jsme v tom i dobří.
ionicera Držím palce at máš zítřek jako nový start![]()
Mha Jak řekla jedna moje prodavačka, hlavně , aby ti lidi byli hodní. :-) A díky.
Já se teda taky na zítřejší otevření netěším. Musím nechat prvnaka samotného ráno doma, nefunguje družina, dnes jsme nacvičovali, jak zamknout dvere. Valím do školky s mladším, tam ho otestuju a čekám na výsledek. Pak rychle do práce, kde budeme testovat děti. A sebe. Musím to stihnout do 7:30. A odpoledne mám dentální hygienu. Prostě nestíhám. Potlapkejte mě trochu.
tv prvňáka samotného doma jako celý den?![]()
edit už mi to došlo, asi myslíš že půjde sám do školy.. a kdo bude testovat jeho?
tv Já tlapkám, protože vím, že tahle stížnost neznamená, že nemáš svou práci ráda. Jen prostě to teď všechno stojí za prd, no. Drž se.
ionicera Máš pravdu. Tfuj Tfuj Tfuj, zítra ani jeden arogantní hulvat![]()
Mha Díky moc.
tv A tobě držím palce na samý negativní testy i ve ctvrtek ![]()
Právě jsem si přečetla tu metodiku Co Když....
tv prvňáka samotného doma jako celý den?
edit už mi to došlo, asi myslíš že půjde sám do školy.. a kdo bude testovat jeho?
Ano, půjde sám do školy. Paní učitelka ho bude testovat. Obvolávala všechny rodiče, mají možnost u toho být, ale já to časově prostě nezvládám.
tv ta logistika bude teď fakt naprd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my