Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:47

Lenka22 To souhlasím, tak držím palce. Já jsem aktuálně spokojená, tak zatím měnit nebudu. 

Offline Kokoska
34718 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:49

barbucha mne doted nevadilo nic, ani vlastne nevim, jestli to je vina kosmetiky. Ale tohle je takova nejprijemnejsi faze, nez se budu muset vydat nekam na ocni nebo co ja vim.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:51

Používám roky tuhle tu, není to moc posh, ale drží, oči nemám podrážděné a večer jde lehce odlíčit. Kupuji každý dva měsíce novou, ať je v ní kolik chce náplně, utěšuju se čerstvostí. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:52

slniecko Snad není důvod se hned stydět. Já používám MaxFactor 2000 Calorie a prostě mi vyhovuje. Po složení nepátrám. 

Zdá se, že složením MaxFactor prošla. Jen bohužel není cruelty free.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 14:57

Pinot Noir ježis to je škoda. Příště stačí malinko horké vody a promíchat. Dostala jsem to jako radu jak zachránit holandskou omáčku a fakt funguje. No... S křížkem po funuse, já vím. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:03
Offline luciole
1223 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:34

Lenka22

Hm, zajímalo by mě, kterých 8 látek negativních pro životní prostředí ve složení Weleda Skin Food krému to jako je...

SLOŽENÍ

Voda, slunečnicový olej, lanolin, mandlový olej, bílý včelí vosk, alkohol, polyglyceryl-3 polyricinoleát, glycerin, limonen*, maceškový extrakt, parfém*, hydrolyzovaný včelí vosk, sorbitan olivát, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského, arginin, síran zinečnatý, linalol*, geraniol*, citral*, kumarin*
*z přírodních éterických olejů

Online Pinot Noir
29809 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:43

Krehutka fakt? No já to teď nebudu dělat pěkně dlouho a pak tu radu zapomenu

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 15:46

Pinot Noir tlapkam. Dej si něco dobrého 

Já dnes dělala holandskou omáčku poprvé a asi štěstí začátečníka. nakonec jsem ji nějak rozslehala, i když jsem měla pocit, že z plamene sundávám uz napul smaženici. S tím horkým máslem se mi to zas udělalo hladkou hmotu. Přišlo mi to celkem jednoduché, takže doufám, že příště nedopadnu jako ty. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 16:00

continuity Gratuluju. Zrovna jsem o svém pokudu psala do vařícího vlákna ... (neměla jsem úspěch začátečníka).

Online Pinot Noir
29809 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 16:31

continuity já ji dělala mockrát, vždycky se mi povedla. Ale od teď už se budu bát

Offline Zuzuli
3746 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 16:42

Stezuju si, ze jsem si predevcirem ze zahradnictvi prinesla sazenice bylinek plne msic. Tam jsem si toho nevsimla, mela jsem s sebou unavene mimino, doma je rychle dala do pracovny na okno a sla uspavat, a kdyz jsem je dneska chtela presadit do truhliku, tak jsem to objevila, jeste ty okridlene poletovaly okolo snad se nam doma nerozsiri, v pracovne byly nastesti samotne v karantene. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 16:48
Reakce na Sweet Potato:

Teda, překvapilo mne tam těch průměrných 20 kosmetických přípravků denně.

​Tak jsem to taky musela spočítat. Zubní pasta, sprchový gel, mýdlo na ruce, šampón, deodorant, parfém a v zimě jelení lůj. Tím končím asi. A když nad tím přemýšlím, tak jsem si ještě nikdy jako lesana nepřišla Nemaluju se do práce, jen když někam jdu do restaurace a to si namaluju jen řasy, někdy stíny. Řasenka, kterou mám, se odličuje vodou a nic jiného nepoužívám. Laky na vlasy, barvy ani kondicionery taky nemám. Žádné krémy nepoužívám, vůbec na nic. V naší koupelně mají víc krámů chlapi.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 17:57

Renusatko tak to jsi dobra. Ja to tadej nepocitam, myslim bych byla tezky nadprumer..

Offline 999
19734 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 18:05

Pinot Noir Psala jsem v jídle, dělám podle Cuketky a bez problémů.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 18:12

Renusatko jsem na tom stejně. Rasenka max, makeup neumim, rtenku neumím, ale lesana nejsem (si myslím)

Offline Tabea
8045 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 18:18

Pinot Noir mám takovej nejasnej pocit, že mi tahle omáčka taky někdy kdysi přivodila psychickou nepohodu.  Kupuju už jen hotovou v tetrapaku Thomy. Ostatní mi připadají nedobrý. 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 19:07

Kočka se mi vycurala do peřin (ehm sambovejch) a ještě jak hrabala, tak nam pocakala zeď! Sambo se pravdu nikdy nedozvi, na děti se mi to svádět protiví, takže jsem tam já vylila kafe:-D. Navíc mám pračku se sušičkou dva v jednom, takže tuto katastrofu budu likvidovat do pondělí. Ale můžu si za to sama, já si říkala, jak dlouho ta kočka spí a nic nechce!!!!

Online viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 19:10

Karja a je to kočka nebo kocour?

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 17. dubna 2021 19:10

Karja hele ale to zni jako koccina pomsta. Copa ji sambo provedl..?