Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Paris
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 10:37

Na začátku dubna jsem vyplnila sčítání online. Dnes ráno u nás zvonil sčítací komisař a i když mu manžel říkal, že už máme vyplněno online, tak komisař trval na tom, že je to na moje jméno a mám formulář vyplnit. To je bordel.

Nerada bych platila pokutu. Udělala jsem si i screen obrazovky s kódem po vyplnění a jsem za to teď ráda. Volala jsem na infolinku a prý nemají jak zkontrolovat, jestli mě tam mají vedenou jako vyplněnou, ale pokud mně to vygenerovalo kód, nemám to už řešit.

Taky vám někomu přišel formulář, i když už máte vyplněno?

Offline notna
9387 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 10:49

Paris Sčítání jsme vyplnili online hned druhý den a včera přišel sčítací komisař. Ale poznačil si, že jsme již sečtení a odešel. To stejné u sousedů.

Offline Paris
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 11:07

notna tak by to mělo být. U nás trval na předání formuláře.

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 11:10

Paris jestli to nemaji jak zkontrolovat, tak na zaklade ceho pokuta?

Offline Paris
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 11:14

viktorka_od splavu ta na infolince to prý nemá jak zkontrolovat. Po sčítání určitě budou vědět, od koho nemají data. Tedy pokud v tom nebudou mít bordel.

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 11:19
Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 11:22

Paris Teď tu scitac zvonil, ale lehce se nechal odbyt informaci, že jsme sečtení on-line.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 12:12

My to vyresili nejlip, nezvoni nam zvonek, takze nikdo nezvonil

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 12:25

711990 nám dali na vchodové dveře lísteček, že přijdou v tolik a tolik a že si máme přijít dolů, pokud chceme. Alespoň tak jsem to pochopila. Ale nevím, jestli už to bylo, páč ten lísteček asi někdo odcizil.

Online barbucha blogger
35688 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 12:34

My máme na dveřích lístek že budou chodit odpoledne. No nezvonila tady ta káča už po devátý ráno?!

Přes noční košili jsem teda navlíkla spacák a šla jí sdělit, že pracující lid by rád aspoň o víkendu nevstával hned s kuropěním. Komisař is new jehovista?

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 12:37

Evaeva na nasem bylo napsany ze zazvonej a pockaj venku

barbucha lol

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 13:12

barbucha Tak u nás píšou od dvou. Ale pod dojmem téhle diskuse jsem šla zjistit, jestli tedy nepohnuly s těma platnejma papírovejma občankama. Nikde nic, zkoušela jsem znovu aplikaci, furt stejně blbý.

A pak jsem našla na webu Velvyslanectví České republiky v Bratislavě toto:

"Nově je možné využít i platné české, resp. československé občanské průkazy, které nemají elektronicky čitelné údaje. Jedná se zejména o staré občanské průkazy v podobě tzv. knížek. Při přihlašování je nutné uvést pouze jejich samotné číslo, nikoliv označení série. Například je-li průkaz označen: čís. 457683, série BA-51, uvede se pouze 457683. Začíná-li číslo průkazu nulami, uvede se včetně těchto nul (například 000386)."

Takže to tedy upravili a sečetla jsem tátu během 5 minut.

Ale že by to někde dali vědět? Třeba na tom sčítacím webu? Já to nikde jinde nenašla. Ale tak hlavně, že to mám z krku.

Offline Paris
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 13:28

Jennyfor tak to je taky dobré. Tu informaci bych taky čekala jinde, než na webu Velvyslanectví.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 13:44

Paris A to já jsem samozřejmě jako správný testér všechny ty možnosti, jako napsat tam jen ten začátek bez série, nebo vynechat ty písmena, zkoušela několikrát. Ještě minulou neděli. A furt blbě. Tak to tam museli doplnit teď někdy. Mohli to aspoň přidat na tu stránku s Nápovědou k elektronickému formuláři - Možné způsoby ověření pro přihlášení.

Ale tak jedná se o velmi staré seniory, třeba jsou nakonec rádi, když k nim přijde komisař. To já jsem zas radši, když sem nikdo neleze

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 14:48

Jennyfor Jsi dobrá! Ale jak tě napadly stránky zrovna velvyslanectví..??

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 19:51

Doufám, že už bude konečně tepleji. Dneska se mi rozpadly poslední teplé ponožky na doma a syn má v rukavicích díru:)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 20:06

Ted jsem dve hodiny hledala jak se online prihlasit,abych si mohla jit nakoupit do cos.

Kdyz jsem to nasla tak jsem zjistila,ze to jde jen na dva dny,jenze ja se musim zitra objednat na test a vysledek bude snad pozitri.

Jako to je neco strasnyho.

Janulik03 asi ty olivovy saty jen tak nebudou.......

Offline Tabea
8045 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 20:47

Zarinya já myslela, ze to jde i s antigennim (schnelltest). Jen musí být max 24h starý. Zkus to ověřit...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 20:49

Tabea asi jde,ale muj doktor ho nedela a na letisti za nej chteji 50euro i kdyz mas na jeden tydne narok.

Online Janulik03
20183 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 20:51

Zarinya vies co, myslim ze tie saty zato nestoja.