viktorka_od splavu Kočka. Pavlena Viď, že si vybrala jeho místečko:-D.
Stěžovací vlákno
Karja vystresnul ji něčím?
viktorka_od splavu Ne, vůbec. Já ji včas nevyndala ven. My doma nemáme kočičí záchod. My ji vždycky na chvilku dáme dovnitř a pak ji zas vyšoupneme. A já dnes byla lina, přišlo mi, že jen spí, tak jsem ji nechala dlouho.
Lenka22
Hm, zajímalo by mě, kterých 8 látek negativních pro životní prostředí ve složení Weleda Skin Food krému to jako je...
To by mě taky zajímalo, to se nemůžou normálně vyžvejknout, co teda přesně hodnotí a jak? Škodlivý pro lidi jsou v mým oblíbeným INCI Decoderu zaznačený jen ty parfémovací složky jako potenciální alergeny, ale ty tzv látky škodlivý pro životní prostředí to neoznačuje, a tadyhle z vyjádření Arniky se taky člověk ani nemá šanci dovzdělat...
Ale přimělo mě to zkontrolovat řasenku a obyčejná Lancome Hypnose je prý v poho. I když příště si asi koupím nějakou jinou, nejsem s ní bůhvíjak spokojená a raději bych nějakou cruelty free značku.
No právě, vypadá to, že tam zařadili ty potenciální alergeny - rostlinné extrakty a silice... Ale že by byly škodlivý pro životní prostředí???
Tyhle články jsou fakt na houby.
Ztratila jsem klíče, myslím, že někde doma nebo prostě někde ve svejch věcech, protože tam se nejčastěji klíče ztrácí. Ja ani nikde netrajdam abych je mohla ztratit opravdove. Tak doufám, že díky tomuto sdělení zde se zítra někde objeví!!!
Karja tak neznám sice vaši kočku, ale za normálních okolností do postele (=tam, kde spí) kočka potřebu neudělá. ani zavřená. nehledě na to, že vydrží fakt dlouho. tak spíš, jestli není nemocná nebo tak?
Karja Držím palce, ať klíče najdeš, já jsem posledním rokem několikrát ztratila/založila klíče nebo peněženku, a vždycky nějak vyplavaly na povrch, často díky hodnejm a poctivejm lidem, tak snad to bude tady infekční ![]()
viktorka_od splavu Není nemocná, je v pohodě. Tak třeba ji sambo nějak točí?:-D Možná s ním soupeří o čestné místo, ona holky dost žere, je jak pes. Včera čekala u vany než se vykoupou, doprovází nás ven dokud to pro ni není daleko, tak vidí třeba konkurenta v dětské pozornosti? Mi přijde, že možná se vyčůrala do měkkého, že ji to připomínalo že to může jako zahrabat, proto i to hrabání a ocakana zeď?
Karja no jak říkám normální zdravá a psychicky v pořádku by to udělat neměla, ale to co popisuješ by sedělo
a pokud myslíš že to prostě jen nevydrží tak bych ten záchodek pořídila, to neznamená že musí být používanej žejo. třeba jen šoupnout pod postel (jestli tam je místo), nebo prostě někde kde se nedostanou holky, pro jistotu, aby ses nemusela bát ji tam nechat
Isca No, uvidíme jako. Ale už je nemám asi tyden, to je dlouho
viktorka_od splavu Ne, vydrží, ale musím ji pouštět ven. Já se na to dneska prostě vybodla a tahle kočka si buď říct sama neumí nebo si třeba nevšimnu, že je mnouka u dveří, jak bydlíme v patře, tak je to takové z neruky.
Karja nezabalila ti je mladší do nějaké tašky? To se totiž děje u nás.
Evaeva no a nebo malá od kámošky všecko vyhazuje do odpadkového koše. třeba sebere na stole mobil a šup s ním do smetí
klíče, ovladač od televize, hodinky... kolikrát to našli až v popelnici
Evaeva To víš že mohla. Ale já je nějak aktivně nehledám, prohledala jsem si všechny kapsy, všechny tašky, auto, časté odkládací plochy. Ale ze bych odsoupavala nábytek nebo vyklízela skříně, to ne. Ale tyhle klíče většinou děti moc nezajímají, já ani nevím, jaký den jsem je měla naposledy. Prostě nic. My máme totiž ještě jeden ,,domácí,, a já když nemám svoje nikde po ruce, použiju ten domácí, čímž ztrácím přehled.
Karja určitě se dřív nebo později objeví. já byla takhle v klidu i s těma svýma hodinkama no a měla jsem pravdu objevily se... že to bylo v pračce to je druhá věc
ale klíče se naštěstí nezničí
viktorka_od splavu to by se u nás taky mohlo stát, protože v chodbě je často připravený tříděný odpad v taškách z rohlíku. I když mladší v tom asi spíš hledá jídlo, on to občas vyhazuje![]()
![]()
Karja já právě zjistila, že mi přeskládává přebalovací tašku na kočárku. Tak možná jsou blíž, než si myslíš. Každopádně si taky myslím, že se najdou.
viktorka_od splavu :-D Přesně. Jenže víš co, já mám ve stejném baraku ty rodiče a pětkrát denně se mě zeptají, jestli už mám klíče a tak desetkrát za den slyším pokyn ,,hledej klíče,,. Furt, ,,hledej klíče, hledáte klíče? Hledali jste klíče, našli jste klíče, máte klíče? Furt a furt a furt. To sambo mi na to řekl ,,tak vidíš, už ses jako já,,:-D. Normálně bych samozrejme podezřívala jeho, ale on má na svém svazku i klíče od auta a pěšky bez auta teď z domu nevychází... Je to záhada;-). Jo už vím, ještě prohledam kapsy dceři, jednou ji vypadly klíče od auta při sankovani na které jsme šli pěšky. A pro jistotu i sambovi:-D.
Evaeva No je fakt, že malamala má zábavu vyhazovat věci do koše, takže když ji vidím, tak ten koš prohrabnu, ale jinak preventivně to nedělám:-D. Většinou tam hází spodní prádlo a hračky a taky jídlo;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my