Janulik03 uz si to taky zacinam myslet.![]()
holt mam i nejake haderni limity.
jeste zkusim rano zavolat k doktoru jestli mi ho neudelaji zitra,ale pak uz nato asi kaslu.![]()
Fakt nevim kdo chodi do prace by mel cas tohle resit aby si mohl koupit hadr.![]()
Janulik03 uz si to taky zacinam myslet.![]()
holt mam i nejake haderni limity.
jeste zkusim rano zavolat k doktoru jestli mi ho neudelaji zitra,ale pak uz nato asi kaslu.![]()
Fakt nevim kdo chodi do prace by mel cas tohle resit aby si mohl koupit hadr.![]()
Pinot Noir o pár dnů později, ale tlapkám, ta holandská je ale hrozná mrcha, my na ní máme doma spadeno a muži se daří VŽDY jen zdrclá. A ten vztek chápu, já jsem dneska málem vyhodila těsto na focacciu včetně mísy![]()
Zu Jsou prostě věci, který se určité osobě ne a ne zadařit. Mám to takto se šlehačkou, nikdy se mi nepodařilo ji uslehat dobře. Tekutá, tekutá a najednou máslo, nic mezi tím. Celej život s tím bojuju, chci koupit slehackovej strojek. A pak stejně tak odpalovaný těsto, postup ok, syrové těsto parádnický, ale v troubě zaboha nevyběhne. Už kolikrát jsem s pláčem vyhazovala.
Na začátku dubna jsem vyplnila sčítání online. Dnes ráno u nás zvonil sčítací komisař a i když mu manžel říkal, že už máme vyplněno online, tak komisař trval na tom, že je to na moje jméno a mám formulář vyplnit. To je bordel.
Nerada bych platila pokutu. Udělala jsem si i screen obrazovky s kódem po vyplnění a jsem za to teď ráda. Volala jsem na infolinku a prý nemají jak zkontrolovat, jestli mě tam mají vedenou jako vyplněnou, ale pokud mně to vygenerovalo kód, nemám to už řešit.
Taky vám někomu přišel formulář, i když už máte vyplněno?
ježiš, díky za připomenutí! Stalo se mi to samé, sečtená jsem, ale na moje trvalé bydliště dorazil leták s termínem na schůzku se sčítačem, musíme jim zavolat, protože tam samozřejmě nebydlím a nechci se s ním vidět![]()
Tabea tak jsem jednu zkusila a zatim nedosel potvrzovaci email,za chvilku s tim flaknu.![]()
Zarinya jezis, to s tim cos je u vas snad horsi, nez kdyz to je jako u nas uplne zavreny! Jak kdyz das alkoholikovi cuchnout a schovas lahev ![]()
Kdyz mi to minuly tyden rekl prodavac do telefonu,ze chteji test tak mi s tim nastval,ze sem rekla,ze nato tedy kaslu.Tenhle tyden mam,ale cas tak jsem si rekla,ze to zkusim,no vypadalo to jednoduse nez jsem se do toho pustila,ono kdyby to fungovalo tsk by to slo.![]()
Objednat je z eschopu uz je mam petkrat doma.
Jenze ja nesnasim kdyz mi neco nejde takze dneska jedu druhe kolo.![]()
Tabea nez si sem ten odkaz na lekarny dala,musim rict,ze jsem zapomnela,ze to delaji,ale nefunguje jim to uplne stejne jako v zacatcich.
Do ted mi ten email nedosel,jeste tam zkusim zavolat.![]()
Ha!telefonicky se slo objednat do lekarny diky Tabea tak mam v pul druhy Cos sama pro sebe.![]()
Zarinya Jé ty se máš, upřímná závist![]()
Tak Betty snad to neni radost predcasna a nebude nekde zadrhel.
Ja si to nadelila k dnesnimu svatku.![]()
Zarinya přeji vše nejlepší, už včera jsem si všimla a vzpomněla jsem si na tebe. No jsi jediná Marcela, kterou "znám".
Tak Betty je to je mile.dekuju.![]()
Zarinya jak vidíš, snažím se moc, aby sis šaty mohla dopřát ![]()
Zarinya vsechno nej k svatku a uzij si nakupovani![]()
crazydaisy dekuju.![]()
sice to neni do stezovaciho,ale nechci s tim plevenit jinde.......tak mam i tu praci o ktere jsem psala nedavno.Sice jsem tam dohodla jen tri tydny dovolenou(i to je hodne na noveho pracovnika)ale neslo tu praci odmitnout,je to solidni nabidka.![]()
Zarinya to je super!!! Gratuluju k novy praci
711990 dekuju.A vis,ze i ty mas na svedomi ten dnesni cos.![]()
(jak jsi psala,ze bys to ocenila,tak jsem se nad tim zamyslela.)![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.