nonemy
Tohle je fakt na palici. Já už jsem teda více-méně zvyklá, za ta leta. Už tady běžně přejímám balíčky pro celou ulici....ale řeči teda ještě nikdo neměl!!
continuity Tebe mám někde v kategorii Chandler z Friends, koukám, že nejsem jediná! ![]()
nonemy
Tohle je fakt na palici. Já už jsem teda více-méně zvyklá, za ta leta. Už tady běžně přejímám balíčky pro celou ulici....ale řeči teda ještě nikdo neměl!!
continuity Tebe mám někde v kategorii Chandler z Friends, koukám, že nejsem jediná! ![]()
nonemy Jsi neuvěřitelný kliďas. Já bych ho poslala do určitých míst. A když už bys mu odpověděla, tak ne že máš prachy od Babiše
, ale jsi rentiér a už se budeš do smrti jen válet doma. Dědka by závistí kleplo a měla bys klid. Mě doma učili, na hrubý pytel hrubá záplata. Nejlíp to uměla babička. Byla sice dáma, ale s úsměvem a pohotově uměla takový neomalence pěkně setřít.
Jinak já pracovala pár let z domu a bylo to velmi oblíbené téma mé tchýně a švagrové. Mně si do očí netroufly říct nic, ale vždycky mi každá hlásila, co mě říkala ta druhá. V zájmu zachování duševního zdraví jsem s nimi již před lety přestala úplně komunikovat a měly po ptákách. Akorát mě mohly drbat mezi sebou.
crazydaisy mrzí ma tvoja zdravotná situácia, ale zas sa na to snáď prišlo včas a je skvelé, že existuje, podľa toho čo čítam, dobrá liečba
nonemy tí ľudia si fakt nevidia do huby ![]()
letfenixa Děkuju
Není tu někdo, kdo má odebranou štítnou žlázu? Nejsem z toho moc moudrá, co googlím, a detaily budu vědět až po víkendu (ten bude hodně dlouhej...) - zajímaly by mě asi jakékoliv postřehy (doba od indikace k objednání, doba hospitalizace, přibírání na váze...). Základ jsem si dohledala, ale detaily mi najít nejdou a už mi z toho googlení hrabe. crazydaisy Uvědomila jsem si, že moje maminka je na tom se ŠŽ taky nepopiratelně líp než já :-)
Catherinne jestli seberu odvahu,tak jí zavolám. Měla jsem teď barvu asi jako Pinot. Když jdu kolem zrcadla tak se sama sebe leknu.
gtea je nás tu dokonce víc ![]()
Catherinne tipla bych to rocni obdobi a vysisovano od slunka, to mi vzdycky vlasy zesvetli hodne.. Ze by me kadernice "sidila" a pokazde namichala neco jineho, o tom nechci uvazovat..!
SunEclipse A dáte nějaké postřehy, prosím? Moc by mi to pomohlo. Na některé věci se mi doktorky ani ptát nechce (přibírání, jizva a další třeba drobná ale nepříjemná, opruzující omezení...) a navíc mám strach, že to zase bude rozhovor v poklusu, jako vždycky tam. Na svoje dotazy nikdy nemám dost času
.
A nechceš se přece jen vyptat těch doktorů? Já se vždycky ptala, podrobně a na všechno.
Mám štítnou žlázu venku skoro 10 let, ale moje situace byla dost specifická a obávám se, že asi ne úplně přenositelná. Pod kudlu jsem šla dost rychle, propustili mě rychle, komplikace nebyly.
Jizva není po té době skoro vidět, vůbec ji neřeším, a omezení existuje vlastně jen jediné, každé ráno půl hodiny před jídlem slupneš piluli. No a jednou za čas absolvuješ kontrolu na endokrinologii (případně i jinde, ale to se tě snad týkat nebude).
Žiju úplně normální život.
Máš-li specifičtější dotazy, napiš mi SZ. :)
Ellen Díky, napíšu SZ. Já bych se doktorů vyptala, ale za prvé přes víkend to moc nejde a já nad tím akorát pořád dokola přemýšlím a za druhé já vždycky tak po třech dotazech úplně vnímám, jak doktorku zdržuju (už jednou mě i v podstatě okřikovala sestra, že mají velké zpoždění) - no a já bych jich nejradši položila tak 10
. Kdybych tam už šla s nějakou představou, pomohlo by mi to množství otázek zredukovat a dotazy líp zacílit. A taky se teď trochu uklidnit, žejo
.
Doufám, že tě uklidním. :)
Nevím, jestli něco může překonat zážitek z rodičáku, který utržil můj tatínek, když jsem byla na 1. stupni. Normálně tam ti rodiče dostali výklad o VŘSR! Málem to s ním šlehlo.
Tak Betty Je to možná všude jinak, ale u nás se nasazuje Prolia opravdu až při osteoporóze nebo pokud jiná léčba nezabere. Automaticky při zlomeninách obratlů a krčku. Taky jelikož je Prolia dost drahá, tak se i posuzuje, kdo je schopen dodržovat intervaly a nebude z toho dělat holubník.
Dřív se tolik nedávala, začínalo se nějakým lékem. Ty se většinou můžou brát 5-6 let a potom se to mění. Takže předpokládám tvůj případ.
crazydaisy S tou osteoporózou to není tak jednoznačné. Z 99% nebolí. Nepoznáš z nějakého problému, že ti řídnou kosti. Poznáš to zlomeninama, potížema, kdy se ti začnou deformovat obratle, bortit páteř. Jenže jak to nebolí je to plíživé, zákeřné a pokud tě někdo nepošle, tak to zjistíš při nějaké zlomenině. Naopak k nám chodí spousta lidí, že je bolí záda, klouby, nohy a to není záležitost osteoporózy, ale spíš revmatické potíže, artrózy a jiné zdravotní problémy.
gtea Já máhypofunkci ŠŽ už 25let, maminka je bez Šž už několik let a v pohodě. Než ji odstranily dělala mamce docela peklo. Teď už dobré, někdy je odstranění lepší než ponechání. Těsně po operaci chvíli trvá než správně odhadnou dávku léků, ale pak už dobré. A jizva, záleží jak se ti hojí ostatní jizvy a šikovnost operatéra. Vůbec bych se nebála a držím palce ať je to bez komplikací![]()
gtea Jo a ještě, pokud Je šž dobře substituovana Tak se nepřibírá![]()
rysamona Děkuji moc! Moc jste mi všechny pomohly, budu mít klidnější noc
.
nonemy Garfie continuity Ach jo! Mimochodem mojí mamince jednou někdo volal kvůli dotazníkovýmu průzkumu a asi druhá otázka zněla: "A pracujete, nebo podnikáte?" Další otázky už nebyla možnost položit ![]()
Lenka22 Může to bejt i z Cimrmana. Ale spíš bych to viděla na něco jako Jistě, pane ministře...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.