Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:44

Karja letos je ta zima celkem k ničemu, i na horách je to bída. Je hlavne strašne teplo, rady zas deset stupňů. Jediny slušný týden byl během naší dovolený a ještě jeden víkend v prosinci, co jsme byli nemocní.  kdybych nebyla přesvědčena, že muži letos prospěje spíš nelyžovat, tak jsem pěkně naštvaná. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2023 20:51

Karja mi přijde tak nějak standardně hnusně, až na to, že je teplo, jak píše C. Dneska hodně fičelo, ale vzpomněla jsem si na loňské jaro, jak takhle foukalo snad několik týdnů (jako ne furt, ale hodně). Já si myslím, že v únoru už toho má člověk plný zuby, tak to hodně vnímá. My teda letos na hřištích vymrzáme nějak míň než dřív, asi jak část týdne mají oba školku.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:59

Mně přijde letošní zima super. Pár bílých dní v prosinci, pár mrazivých dní v lednu... a jinak (až na extrémně větrné dny) příjemně.

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 18. února 2023 21:03

Evaeva kdyby bylo hnusně a mrzlo, vyhovuje mi to víc, v tom lese je imrvere bahno. Boty do lesa už ani necistim, asi je na jaře rovnou vyhodim, to se fakt nedá. Chodím v pantoflich ke schránkám a přezouvám se až tam.

Blbý je, že to nemá řešení, když to vyschne, bude to základ na další sucho, a mráz už není na pořadu dne ani podle dlouhodobé předpovědi. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2023 21:05

continuity hnusně moc nedávám, ale když je holomráz, tak bývá většinou slunečno, a to já teda můžu slunce a mráz

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. února 2023 21:09

domenicaVidím to stejně. V Brně ještě i teplá zima. Slunce sice moc nebylo, ale teď poslední dny ano, tak už to beru jako lepší. 

Přijde mi, že tady je to i dost podobné každý rok. Sněhu víc tak jednou před Vánoci, potom už maximálně napadne a do pár hodin je pryč, jeden mrazivý týden v únoru a je po zimě.

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:36

continuity Jo, mně ten chybějící snih třeba ani tolik nevadí, ale tady na Vysočině máme co snad 14 dnů tak větrný víkend že se nedá delší čas pobýt venku, nebo celodenní ledovku. Se to dá spočítat i na těch výpadcích proudu, co jich letos bylo, tolik bylo vichřic a popadaných vedení. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:49

barbucha at je brzo lip! Ja jsem si musela minuly tyden rict o ATB kapky do nosu, kdyz to nebylo po deseti dnech k lepsimu. Kaslik k tomu, ale teploty jsem nemela. Ted uz mam konecne pokoj, ale jsem jak matoha.

Zrovna jsem narazila na clanek,  v souvislosti se zvysovanim duchodoveho veku teda, jak po te petasedesatce zacina telo chatrat a imunuta klesat nekolikanasobne rychleji nez driv. Tak to teda pekne dekuju.

Online andulka01
12764 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:48

Virózy lítají asi všude. V pátek se necítil přítel, už je dobrej, ale já včera deset hodin témer nepřetržitě zvracela, s teplotou a zimnicema. Ani dneska to není žádná hitparáda, ale aspoň už polknu vodu. A to jsme měli v plánu plavání a vířivku.

Offline Annegret
160 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:53

Jsem strasne nesikovna, ulomila jsem si stonek orchidee s napucenymi kvety . Tak zase za rok Jeste ho muzu zkusit vrazit do vazy.

Online barbucha blogger
35471 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:57

Kokoska 

No jo, chátrat začíná... Proto jsem si koupila permanentku na jógu aspoň, a minulej tejden jsem byla poprvé. Ten následující asi nebudu ještě v kondici, takže nic Člověk si nemůže ani nic naplánovat

Online 999
19625 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:03

barbucha Ať je ti brzy líp. A s tou permanentkou na jógu jsi udělala moc dobře :-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 09:20

andulka01 to zní teda dost nepříjemně! Snad už ti bude dneska líp.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:57

barbucha takhle si koupila dcera permanentku na cviceni s detma. Ze bude chodit s malou, starsi bude ve skolce, prijde mezi lidi, dite se bude socializovat... tak od zacatku roku byly presne jednou. Bud nemocny starsi, pak dcera mela nejaky problem s nohou, jednou zas maly rostly zuby a asi 3 dny v kuse prořvala... ted mely jit v utery a od vcera ma starsi kluk rymu jak prase, takze skolka ne a ja jsem na venkove, nepohlidam. To se to planuje!

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 19. února 2023 17:35

Projevuje se uzkost i tim, ze mam sevreny hrudni kos a jen pri pomysleni, ze zitra budu muset do prace se mi zacne motat hlava?  Nebo je to normalni vyhoreni?

Offline Miru
16589 příspěvků moje polička 19. února 2023 17:48

Luna 

...to se nedá takhle jednodušše říct´, odpovědět. To by chtělo hlubší hovor s dobrým psychologem

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 19. února 2023 17:49

Luna ono to s tím může všechno souviset se vším.  I takové nespecifické zdravotní potíže.

Mě třeba po návratu z dovolené zas začalo bolet břicho. A to nemám z práce žádnej vědomej stres, nikdo mě tam neničí, všichni jsou hodní. Kdybych nebyla na dovolené úplně bez potíží, ačkoliv jsem tak pila alkohol, jedla všelijak, vůbec si to s prací nespojím. 

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 19. února 2023 17:50

Luna jinak když to máš takto, nepomůže to alespoň cíleně prodýchat? Žeby se ti krátkodobé ulevilo.

Za bys měla něco udělat s prací si myslím dlouhodobě, to radím jen jako první pomoc. 

Offline Ginger
1214 příspěvků moje polička 19. února 2023 20:08

Luna ja bych rekla, ze ano. Mela jsem neco podobneho vcetne buseni srdce a nejakych  arytmii. Nemuzes v praci pozadat o pomoc? 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 19. února 2023 21:13

Luna podle mě to není vyhoření. Co jsem tady pochytila, máš tam problémové žáky/rodiče? Komu by se chtělo do práce, když tě tam čeká tohle, že? Nemáš výhledově dostat jinou třídu?