Evaeva upřímnou soustrast ![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva to je mi moc líto ![]()
Evaeva to je mi lito
uprimnou soustrast ![]()
Evaeva
Je mi to líto. Upřímnou sousrtrast.
Upadly mi dveře u auta
, horní čep úplně ucvaklý, spodní ohnutý. Do auta lezu přes spolujezdce, to fakt nechcete vidět, ještěže jsem si nevzala plánovanou úzkou sukni :-) Jsem zvědavá, co na to můj servisák, dost se modlím, aby nemusel objednávat originální komplet panty.
Pred dvema mesicema sly oba moje notebooky na udrzbu, a od te doby s nema porad neco je. Malymu nenacita system, porad to haze nejake chyby. Opera co mi tam nainstaloval bez meho souhlasu misto Mozilly taky porad nejaky problem. Na velkem jsem vcera 4 hodiny strihala video z tatkovych 50, pres noc jel aby se to ulozilo. No tak rano misto zapnuti jen piska a cerno. Ja toho kluka co tu upravu delal fakt roztrhnu jak hada.
Evaeva úprimnú sústrasť
Evaeva to je mi líto, upřímnou soustrast.
andulka01 soucítím, my jednou vylomili dveře o zmrzlé sněhové návěje, když se nám auto při nandavání řetězů rozjelo z kopce (pozadu), museli měnit celé dveře a z částky za opravu jsme málem omdleli - a to jsme měli pojistku.
Evaeva uprimnou soustrast ![]()
Mohučanka Naštěstí to není příliš komplikované auto, teď jsem koukala na díly, snad to nebude moc blbý.
Evaeva Upřímnou soustrast
Děkuji všem za účast. Bohužel nezvládla poslední operaci a v noci dostala zástavu. Ještě jsme se s ní ráno byli rozloučit, i když už byla v bezvědomí. Odešla téměř z plné síly, ale vše dokončila, před 14 dny se viděla i s kluky. Myslím, že takhle si to přála, nejvíc se děsila závislosti.
Evaeva úprimnu sústrasť :(
Evaeva Upřímnou soustrast.
Evaeva upřímnou soustrast ![]()
Ráno jsem se vzbudila na levém boku a bolela mě kyčel. Hodinu od hodiny se ti zhorsovalo, až mi bylo bolesti úplně blivno.
Tak jsem odpoledne vyrazila do nemocnice.
Mám zánět kyčle. Jen tak, z ničeho nic. A před sebou celovikendove školení od rána asi do pěti.
Se z toho.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my