My to měli na intraku zakázané v ubytovacím řádu. Zlatá konvička ti řeknu. ![]()
Stěžovací vlákno
continuity My to právě v práci taky měli zakázané.
Karja na povolení to nejezdí.
Jitka77 určitě jo, něco typu caro. I jsem po tom pátrala a prej každá porodnice má nějakou svou tajnou směs! Asi aby druhorodicky šly zase k nim
U nás byla ráno o to bílý "kafe" bitka, kdo přišel pozdě, už měl jen nemocniční čaj.
žluťásek u nás byl jen čaj. Ale nestěžuju si, mě celkem chutnal a měla jsem sebou i svůj.
continuity No zrovna mně to povídej:-D. Mělo to být takový popichnuti;-)
Jednou jsem delala v takovém korporátu, co bral tyto věci hrozně vážně a pak jednou vzplála popelnice na dvoře. my to viděli, protože jsme seděli v zasadacce, co měla okna hned vedle, ale dostat ty lidi ven z baraku bylo celkem utrpení.
Malé děti hadr, ty alespoň poslouchají, když jde do tuhého.
continuity Tak já teda taky hned při prvním zahoukání poplachu neběžím ven. Jednak to bývá často jen cvičení a taky jsem párkrát stála v mrazu na dvoře sama a dobu, než přišel zbytek.
žluťásek jak jsem psala, to rozpustný jsem pila léta a piju ho i na venkově, kde kávovar nemáme. Ale už mi tak nechutná, no. Čerstvě mletý je nejlepší, ale i z těch kapslí je to úplně jiný, jiná vůně, jiná chuť.
Som hore od 3:25 a neviem zaspať ![]()
To dnes bude deň (šla som spať po 23) ![]()
žluťásek rozpustná káva divně smrdí a má pachuť, je to takový druhák prostě ;) Ale na návštěvě mě neuráží, nejspíš bych na ni kývla i po upozornění, že jde o instant. Kafe, které nemusím připravit JÁ, totiž vždycky ocením ![]()
žluťásek Já doma pila dlouho rozpustnou, protože jsem lenoch. A ani teď mne neurazî, pokud to neni nějaká fakt hnusná. Pokud jedeme někam, kde bude kuchyňka, vezu ji s sebou. spoustu známých vláčí kávovar či jinou výzbroj i na víkend, to k životu nepotřebuju. A hlavně, v létě miluju frappé, ať žije nescaffé!
Pinot Noir Sweet Potato Jo! Uz si na instant nepochutnam, ale kdyz mi tchyne nabidne instant nebo turka, beru granulky
Nevim, jak to ten turek dela, ale boli me po nem zaludek a nechutna uz vubec. Na dovolenou jedu vzdycky s predsevzetim abstinovat /kavove, jinak ne/, nekdy vydrzim a nekdy koupim v prvnim kolonialu nescaffe![]()
pecka já taky! byl prý nějaký silný úplněk, já na to moc citlivá nejsem, ale to byla noc... teď na józe jsme se bavily a měly to tak 3/4 osazenstva. Pořádně jsem znova usnula samozřejmě asi půl hodiny před budíkem. Aspoň, že ta jóga mě rozproudila :)
mirajo tak to já radši toho turka, když si můžu vybrat, na ty dovolené, jak píše Sweet Potato , beru právě mletou kávu a jedeme pěkně postaru.
Pinot Noir Sweet PotatoCo máme doma pákový kávovar, začala jsem pít kávu častěji. Dřív fakt výjimečně, spíš jen v kavárnách. Ale pokud někde dostanu instantní, vypiju ho s mlékem nebo smetanou taky a nevadí mi to. Pokud to není nějaká mizerná hrušková voda. A raději dobré instantní než zrnkovou s vysokou kyselostí.
Tulipe hneď sa cítim lepšie, keď viem, že v tom nie som sama :) Keď už som vedela, že nezaspím, aspoň som si zacvičila. Našťastie je dnes vonku slnečno, tak verím, že vďaka tomu niekde nezaspím.
Sweet Potato Jo vidíš, frappé je jediná výjimka, kdy piju rozpustné kafe..! ![]()
Pavlena Před dvěma (hrome, už to budou tři) roky, mi trochu zlomila srdce sympatická mladá řecká slečna, když mi v Athénách v taverně vysvětlovala, že oni už to nepijí, protože to nedělá dobře na žaludek a dávají si i ledovou kávu z espressa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my