Ďakujem vám. Som rada, že partner sa nezľakol vyšetrení a zistilo sa, čo sa zistilo. Ideme bojovať.
Stěžovací vlákno
Bledule to je skvělý ![]()
Bledule skvelé správy
letfenixa držím palce.. ![]()
To je krásná zpráva!
Bledule Super!
letfenixaDržím moc pěsti. Taky jsem měla včera a dnes nervy, mamograf. A i když jsem si v poslední době říkala, že na tomhle světě ani být nechci, tak když šlo do tuhýho a Daneš vynášel ortel, řikala jsem si, že bych tu přeci jen rada ještě byla.
Bledule je to ráda slyším.
Myslela jsem na vas.
Kokoska ďakujem
letfenixa taky se připojuji k hromadnému držení palců a přeju hodně sil a šťastný konec, musí to být těžké.
Ignis ďakujem
moora letfenixa kocoureksuggy Kan continuity Kokoska
Děkuji vám všem.
Momentálně je muž ve fázi udržovací biologické léčby, ale všechny výsledky má dobré. Myslím, že i doktor byl překvapený. ![]()
Tak si to užíváme, protože se ta potvora za čas vrátí. ![]()
Bledule Jsem strašně moc ráda, že u vás se to podařilo. Opravdu, strašně moc.![]()
Bledule
Super.
sťažujem sa na kunu v podkroví! Ta svinucha tam celé noci buchoce a ked som si prečítala aké škody to narobí na streche, tak si možme chystat tak milion :( volali sme aj deratizerov, ani tí moc nevedeli, dali tam jed, ale že su chytré a malokedy to zožerú... ach ![]()
Strašnej rachot dělají. Nám se je podařilo vypudit silným roztokem chlóru, který máme do vířivky. Udělali jsme co nejsilnější roztok a pak ho zahradním postřikovačem nastříkali do všech otvorů, podhledů, no prostě všude pod střechu. A zabralo to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my