Mulen Ach jo. Kolika let se tak dožívají?
Stěžovací vlákno
Bledule
jdu mazat, myslela jsem že smáznu, ale už to nejde, no zadařilo se.
Sweet Potato Ti poslední dva teď měli devět. Akorát se ten poslední (Malý kolotoček se jmenuje) nebude mít ke komu tulit
. Spali vždycky na hromádce, jen se ta hromádka postupně zmenšovala.
Mulen Tak to jsou dlouhověcí.![]()
Mulen co aspoň plyšáčka do klece? ![]()
já na svých morčouncích taky vidim, jak už jsou to staroušci ![]()
Sweet Potato Ti poslední dva teď měli devět. Akorát se ten poslední (Malý kolotoček se jmenuje) nebude mít ke komu tulit
. Spali vždycky na hromádce, jen se ta hromádka postupně zmenšovala.
A nezvažujete pořízení dvou prťat? Třeba u potkanů se to tak dělá.
SunEclipse Plyšáčka? To mě nenapadlo. Těch máme dost
Máme ještě jedno staré morče, to by nešlo?
Zina jako pořídit k němu další dva mladé? Už asi ne, já si právě chci dát chvíli pauzu od zvířátek
.
Pinot Noir to sme neskušali, díky za tip! ultrazvukové plašiče 0 bodov, ani všetky tie spreje zaručené
Mulen no morčata jsou taky stádová, třeba by byli za společnost vděční oba. Jen nevím,jak moc se znají, tak pokud ne, asi seznamovat opatrně
Dnes mě málem lehce sejmuli na přechodu motorkáři, chlapci se na zelenou hbitě rozjeli a zatočili, zřejmě si mysleli, že to stihnou před chodci - naštěstí zastavili, ale v první třetině šířky zebry ![]()
SunEclipse hlavne samec samec by mohl byt prusvih.
SunEclipse Můžu je zkusit seznámit. ![]()
SunEclipse jsou, ale jsou to oba důchodci
Budem ale opatrní.
rasaNori já jsem si spojila ty samce s těma motorkářama a že by mohl být průšvih taky pasovalo ![]()
Stěžuju si, že mám ze včerejšího výletu puchýře na chodidlech. Nic moc teda.
(Ale výlet byl skvělej)
Aranel au, tak náplastí complete, ty jsou skvělý. Na fb na mě vyskočila fotka jak měl chlap po 30 km puchýř a slezlou kůži fakt přes celou patu, ale zezdola na chodidle.
Catherinne Koupila jsem si nějaký. Teda asi Urgo, co měli v lékárně. Díky (a díky, že tu ta fotka není nasdílená
)
uz neni volny termin v kadernictvi na zitra,jeste dva dny budu trpet....![]()
A to se jeste nevi co bude potom.![]()
Zarinya kam to půjdeš? kdyz volám kaderníkovi já, tak jsem ráda za termín v příštím týdnu. ![]()
continuity tady jsou kratke terminy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my