olivieraa ultrazvukový plasic.
Stěžovací vlákno
letfenixa Myslím na tebe. Choď si sem odkládat vše, co tě bude trápit. Je tady spousta lidí, co mají zkušenost v rodině, nebo sami na sobě. A věřím, že to bude dobré.
Bledule To jsou skvělé zprávy.
To je skvělé, že se to podařilo ! ![]()
999 ďakujem
Když jsem vezla syna ze školky domů, už jsme se blížili, což znamená úzkou silnici do kopce, kde je 30 a žádné chodníky, tudíž často chodci ve vozovce. Dům máme po levé straně, i hodila jsem blinkr a začala přejíždět k vratům, když v tom se okolo prořítilo to hovado ve velkém zlatém BMW, které se mi celou vesnici lepilo na kufr. Prostě usoudil, že ho ten kopec, zatáčka, třicítka a odbočující blondýna příliš obtěžují a je potřeba jim ukázat, kdo je tady king. Tímto si na toho vypatlaného kreténa (pardon ) stěžuji ![]()
Umřel nám předposlední osmáček![]()
Malenge Zlatý auto je zcela jasná diagnóza debila.
andulka01 na tom něco bude. Ach jo, fakt se mi stalo poprvé, aby mě někdo předjel v okamžiku odbocovani. Ty psychotesty v autoškole by to chtělo jako sůl.
andulka01 - u nás je diagnóza debila BMW. Ti si myslí že mají absolutní přednost a silnice je jejich.
andulka01 - u nás je diagnóza debila BMW. Ti si myslí že mají absolutní přednost a silnice je jejich.
jitřenka no a zlatý bmv je prostě jistota ![]()
Mulen
To je smutné.
jitřenka Pomalé načítání, co? ![]()
Dovoluji si parafrázovat rčení "pod lampou je největší tma" na pod lampou je největší .... guáno!![]()
Bledule dík
Měli jsme jich jednu dobu 12. To je tak, když si přinesete ze zverimexu dva samečky
.Přišli nás dost draho (na veterině při kastraci jsem už měla množstevní slevu),ale zase sledovat, jak rostou od miminka mělo něco do sebe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my