Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:16

Černá kočka Já chápu, jak jsi to myslela a máš pravdu. 

Offline dzizisketa
8931 příspěvků moje polička 12. června 2021 20:31

Vrátili jsme se z dovolené. Rosťa začal brečet už u dveří od baráku a pak doma ještě skoro půl hodiny. A já ho úplně chápu, taky jsem měla chuť se rozbrečet, že už je po ní. 

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 12. června 2021 22:16

dzizisketa ale prazdniny teprv zacinaji:)

My jeste zadnou dovolenou nenaplanovali, mame ted teda nekde zamluveny tyden, ale na prazdniny taky nic. Jsem nejaka paralyzovana a nejsem schopna nic vymyslet, vubec nemam naladu. Pritom doma byt nechci, ale zaroven se mi ani nikam nechce.  Vidim to letos na dovolenou v CR, s cimz nemam problem, jenze se mi moc nedari vymyslet nic, co by vyhovovalo nasim protichudnym pozadavkum. 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 12. června 2021 22:24

Karja Tady je nakazlivy uplne vsechno! Rano se mi zablokovala pater mezi lopatkama, sice vlevo, ale infarkt to neni, cas od casu se mi to stava, spis krcni. S Aulinem se to da prezit, jen jsem si trochu protivna. Vcera jsem byla s detma v bazenu, aneb sportuj a bude ti hur;)

Offline dzizisketa
8931 příspěvků moje polička 13. června 2021 08:44

Gatita

Jasně, ještě pojedeme, ale na tuhle červnovou na Jindřichohradecku se vždy těším nejvíc. 

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 13. června 2021 10:10

dzizisketa tam je to krasne

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 13. června 2021 12:25

mirajo Jo, já to mám taky z blbych nápadů. Jeden večer jsem barvila dětem domek a už to bylo dost přes únavu. Stejně je hotová jedna pětina, je to docela hnusný a já už se tím tak nějak nacnula a už se to pak vezlo. Prostě člověk má být hodně v poloze vleže si myslím, kdepak nějakej sport nebo práce. Ať to rychle přejde! 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 13. června 2021 12:36

Karja Kombinace sauna /taková jen trochu nahřejvací/ a zpátky do studený vody. U mě spolehlivej recept na blokádu. Něco kutit v předklonu, to taky. 

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 13. června 2021 12:54

mirajo Tak budeš vědět na příště;-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. června 2021 19:26

Černá kočka To mi přijde celkem drsný, protože ten náš lékař, kterej pracuje na záchrance, tak to říká celkem často. Infarkty a mrtvice u lidí pod 40, i bez rizikových faktorů. 

Nejmladší holku po mrtvicí jsem měla v práci dvacetiletou. V hospodě večer měli všichni srandu, že nevěděla, kde bydlí. Mysleli si, že moc pila. Ráno se vzbudila a půl těla nefunkční. Dává to dokupy už tři roky.

Offline viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 13. června 2021 20:20

Renusatko kdysi jsem měla sousedku - mladou kočku se dvěma malýma dětma, a ta měla za sebou už tři mrtvice, asi nějaké slabší, celkem to na ní nebylo poznat, ale v ID byla

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 13. června 2021 20:48

Renusatko No já to sem psala, ale mrtvici měla moje spolužačka, teď ve třiceti, ale ona nějaké rizikové faktory zřejmě měla. Teď mi přijde, že na ni hodně dávají pozor, aby odpočívala, nestresovala se a tak. Když vidím věčně její děti na hlídáni u maminky, a jak pro ně jezdí načančana, tak ji často závidím, ale pak si řeknu, že není moc co. Musí to být velký stres, mít takovéhle zdravotní problémy a špatne predikce s takhle malými dětmi.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:02

Jsem se nadechovala, jak si tady upustím ventil z toho domácího kolotoče (neděle- 3 pračky, půl bytu vytřená, upečenej chleba, oběd o třech chodech a děti protivný, protivný jak broky od božího rána i přes výlet na hrnčířský trhy, hlídání žádný, volný čas žádný). Ale pak jsem zblejskla ty příspěvky o mrtvicíh a už zas mlčím...

Offline viktorka_od splavu
49219 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:10

marieu klidně upusť, to zas neznamená že člověk musí snášet trpně i ty "malé věci"

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:32

viktorka_od splavu dneska mi ta hromada malejch věcí přerostla přes hlavu. Zítra zas lépe a radostněji. Do práce.  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. června 2021 21:59

marieuMožná lepší si ulevit u každé menší starosti, než řešit nějaký zdravotní problém z dlouhého stresu. 

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 14. června 2021 15:43

Jdu s tím sem, v nakupnim vlákně se raduje. 

Dnes dorazila po nějakých peripetiich objednávka z Amazonu ( nejsou schopni předat dopravci číslo telefonu): dva ze čtyř (!) hrncu otlucene, box na noze rozpadly a konev promáčklá. 

Ze šesti věci jsou tři poničené, nechám si akorát plastové boxy na potraviny a košíky na chleba, které jsem tam spíš přihodila, když už tam nakupuji. A já se tak těšila.

Zadala jsem vratku a poklice, kterou jsem dokupovala k té sadě, se ma poslat samostatném balíku ( původně to přišlo pohromadě) za poštovné 330Kc? Cena poklice je asi petikilo. No asi jsem s Amazonem zas nadlouho skončila.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 14. června 2021 16:07
Reakce na continuity:

Jdu s tím sem, v nakupnim vlákně se raduje. 

Dnes dorazila po nějakých peripetiich objednávka z Amazonu ( nejsou schopni předat dopravci číslo telefonu): dva ze čtyř (!) hrncu otlucene, box na noze rozpadly a konev promáčklá. 

Ze šesti věci jsou tři poničené, nechám si akorát plastové boxy na potraviny a košíky na chleba, které jsem tam spíš přihodila, když už tam nakupuji. A já se tak těšila.

Zadala jsem vratku a poklice, kterou jsem dokupovala k té sadě, se ma poslat samostatném balíku ( původně to přišlo pohromadě) za poštovné 330Kc? Cena poklice je asi petikilo. No asi jsem s Amazonem zas nadlouho skončila.

continuity to je mi líto a naštvání chápu. v tom poštovným nějak nevidím smysl, nešlo by to přece jen poslat dohromady?

A chtěla jsem napsat že stejnou sadu měli na zalando lounge minulý týden za sníženou cenu. akce už skončila, tak ji tam ted  nemaj, ale akce se opakují, tak je šance že ji budou mít v nabídce za dobrou cenu. mluvím tedy o sadě 4 hrnců Silit. to ostatní nevím

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 14. června 2021 16:28

zimnivecer ja se na to definitivně vykašlu a budu prostě vařit v těch co mám, už mě to nějak nebaví. Už jsem jim to nějak zadala, že tu poštu zatim nechtějí platit, tak uvidím, jak to dopadne. 

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 14. června 2021 17:10

continuity no nedivím se ti. ale tak třeba možná, někdy...snad to vrácení nebude taková pruda jak to vypadá