Zarinya uplneúplně blbej dotaz: ten trajekt vyplouvá odkud? Jako z Německa?
Stěžovací vlákno
rysamona ne z Italie.
Zarinya Ty brďo, tak to je otrava. :-( A letadlem?
Garfie letadlem to nejde,protoze potrebujeme auto a tri tydny pronajmuti auta,zato nestoji.
Zarinya taky to nemas jednoduchy, koukam.
Kokoska no to se nam jeste nestalo,ze mesic pred vyprodano.Asi se vsichni letos chystaji do Recka.
Zarinya a jak casto to jezdi?
Kokoska v tom se az tak neorientuju,to zarizuje muz,a ma tam zname a uz ani pres zname to nejde.Leda z Benatek jenze to tam budeme po sousi rychleji.Ancona leda bez ty kabiny a to fakt ne.
Kokoska myslim,ze tak maximale dva,tri za den.od ruznych spolecnosti,
Zarinya Tak to je fakt situace naprd. :-( Možná aspoň nějaký náhradník? Ono se třeba stane, že někdo odpadne...ale spoléhat se na to teda nemůžete, to je jasný. :-(
Garfie je to skoda,no,protoze ja uz se vzdycky tesim na sendvic a mrazeny kafe na prvni Italske benzince.![]()
jako my mame velke pohodlne auto,ale ja tu cestu pres jugosku a bulharsko strasne moc nemam rada.![]()
Zato rano se probudit v kabine a jit na palubu koukat na more....![]()
Zarinya A všechno plný? To bude v Řecku nával! Třeba někdo odřekne, snad by vás ten známý mohl pak upozornit?
Kokoska no,to takhle nefunguje.:-)
Uvidime,no.
Plny jsou kabiny bez kabiny by to slo,ale to zas nechceme my.
Zarinya nemaji tam takovy ty spaci kresla? My na tom kdysi jeli pres noc a docela to slo, akorat holt tam neni to soukromi. Ale v nouzi... bylo to trochu oddeleny, takovy boxy jako, polohovaci, docela pohodlny. Ale nevim jak dlouho vlastne plujete?
Kokoska nato jsem moc rozmazlena.![]()
A z Ancony to pluje kolem 25 hodin,jenze uz do Italie clovek dorazi unaveny a zraly na sprchu,to proste mezi lidma wc a spanek nedam a jo plno lidi tam spi i po zemi ve spacaku,ale to proste ne.Dala jsem to bez kabiny jen z Bari,ale to ta lod nejede tak dlouho a jet z Bari se nevyplati protoze do Bari je to asi 1500km a do Recka po sousi 1800km.
Zarinya - my jezdily s bydlíkem přes Maďarsko a Jugošku, jj je to blbá cesta, Jugoška jak je celá dálnice jen rovina byla k nevydržení. Nikde nic jen dálnice. Nevím jak to tam vypadá dneska. No a trajekt bez kabiny jen jednou přes noc, měli jsme psa, již nikdy více.
jitřenka jj,lod s kabinou,nebo letadlo jsou nejprijemnejsi.
Ale,at uz se tam clovek dokodrca jakkoliv jesteze to pak stoji zato.![]()
jitřenka No, já jsem jako dítě zažila cesty do Chorvatska po starých silnicích, přes hory, a s napětím jsme vyhlíželi každý nově postavený kousek dálnice
červenou škodovkou 120 až na Korčulu... to byly časy. (To bylo v roce 1994 nebo 1995, ještě že nebyly ty internety, tam dál kolem Dubrovníku ještě tak úplně klid zbraní nebyl, co si vybavuju)
Aranel ja si pamatuji jako dítě, když jsme jezdili do Jugoslávie před válkou
. Dlouho jsem tam pak nechtěla jet, vzala jsem tam až muže, který tam nikdy nebyl. Jezdili jsme teda do Omise a cesta byla po staré silnici kolem Plitvických jezer na dva dny. Normálně se cestou někde spalo, jednou na těch Plitvicich, jednou už nevím kde.
Aranel jo, vzpomínám si naši první cestu k moři, bylo to v 95, mě bylo šest, ségře dva. Dojeli jsme k tomu pobřeží a Hurá, moře! Akorát že pak jsme jeli ještě x hodin, my už otrávené, že chceme konečně do toho moře,... No víckrát jet autem k moři táta rezolutně odmítl![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my