Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 16. června 2021 05:55

Karja Uplne sami. Teda manzel. Je to superhero, nechapu, jak to zvladl. Ja si z te doby na deti ani nepamatuju

Ale kazdy treti tyden byla schopna zajit pro decka do skolky a druziny, takze to nejak slo.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 16. června 2021 07:02

marieu , Luna - taky jste mě obě dostaly s tou nepomocí, no rodinná situace na velké  h.... , jste silné holky a tady opravdu nezbývá nic jiného než je brát s nadhledem, žít si svůj život,  jejich škoda. Luna už se nedivím a chápu tvůj postoj k mámě. Oboum

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 16. června 2021 07:23

jitřenka mně tady ale výrazně sklaplo, po tom, co psala Luna ... je to náročný, někdy vyčerpávající, ale v podstatě si nemám nárok stěžovat.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 16. června 2021 13:59

Luna Jee, já ti odpověděla do jiného vlákna. Ale prostě smekam před vama klobouk;-)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 16. června 2021 16:11

Karja To neni potreba, nic tak zvlastniho jsme nezvladli, navic jsem psala, ze si je babicky braly na stridacku kazdy treti vikend, coz je pro kazdou 3x za pul roku, takze i to dost pomohlo.

Offline Pinot Noir
29818 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:34

Stěžuju si, že zrovna o tomto tropickém víkendu mám péct synkovi dort. U té trouby zdechnu a z těch rozpouštějících se materiálů ztratím nervy

(To je stížnost na počasí, nikoli na pečení.)

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:37

Pinot Noir a nepeceny by si nedal? Chapu, taky by se mi nechtelo, ale zas jestli to jsou narozeniny nebo tak neco, tak to urcite bude stat za to. Ale mne se to mluvi, ja dort objednavam, nebo pece svagrova.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:46

Pinot Noir - nepsala jsi, že  tě budí v pět ? Jako když najdeš, ranní ptáče....

Offline Pinot Noir
29818 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:49

Gatita tak děti to vůbec neochutnají, kvůli nim by to vůbec nebylo potřeba, je to kvůli fotce a aby bylo co dát ke kafi gratulantům . Kombinace piškotu a nepečené náplně byla asi třikrát, tentokrát jsem měla chuť na změnu. Plus mám nakoupený materiál, no. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:56

A já do stížností přidám, doprava po Budějovicích je v poslední době šílená, no jsme druhý po Praze, ale fakt je to hrůza , zarvaný město. 

A včera mě dostala zpráva o tom 19 l. klukovi co zřejmě skočil ve škole z okna. Pro rodiče děs, je toho nějak dost. 

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 17. června 2021 06:57

A stezuju si na zuby. Ceka je velka prace, chtela jsem jit radsi nekam, kde se tvari, ze umi, i kdyz me to bude stat hodne. A po vcerejsi konzultaci jsem jak oparena, cela pusa spatne, vsechno predelat, asi milion pocinajicich kazu tam nasel, pritom na preventivce jsem to mela v pohode. A jeste se me porad ptal na kartacek a jestli nepiju nejak hodne limonady, fakt jsem si prisla jak pripad (a netrefil se, sladke nepiju vubec). A byl hrozne moc mlady, a takovy hrrrr, nemam z toho vubec dobry pocit, cekala jsem asi nekoho zkusenejsiho na takove klinice. No to bude dilo.

Offline Pinot Noir
29818 příspěvků moje polička 17. června 2021 07:04

jitřenka jakože i těch pár hodin, kdy je relativně příjemně, tu budu hicovat troubou, jo? Pche!

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 17. června 2021 07:15

Gatita - trochu divný to s tou limonádou a kartáčkem. Dělali ti rentgen a probírali to s tebou, zub po zubu ? Mě přesně ukázali, kde jsou problémy a pak harmonogram co kdy. Přišlo mi to seriózní. 

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 17. června 2021 07:23

Gatita bez jestě jinam, ty kliniky zaměstnávají takové ucha bez praxe kolikrát. Muži tam úplně zprasili zuby. Ja když jsem chtěla vyměnit amalganovou plombou na osmickach, že prý to dělat nebude, že ty už rovnou vytrhneme.

Kdysi mi takto ztrhala zuby jedná zubařka - chodila jsem ještě na VS a neměla jsem peníze na to, co si tam navymyslela. Jedná výplň, kterou komentovala docela nevybíravě, je tam už 20 let a vidělo to dalších šest zubařů. Nikdo už nikdy nic neříkal. 

Pokud byla i hygienistka v pohodě, hodila bych se do klidu. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 17. června 2021 07:41

Pinot Noir upec to vecer predtim. Ale to zas prijdes o tech par minut "volna", co?

Ja budu o tropickem vikendu sama s detma, takze pujdem akorat k vode. Chtely jit do ZOO, ale vymluvila jsem jim to.

Offline Mulen
4997 příspěvků moje polička 17. června 2021 08:19

Luna V tomhle počasí by mě do Zoo nikdo nedostal, ani na žádný jiný výlet.

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 17. června 2021 08:45

jitřenka jo jo, delali panoramaticky rentgen i obyc detailni snimky. On to probral zub po zubu, komentoval kazdou vypln a tak. Vysledek je, ze by vsechny plomby vymenil:).  Ale hlavne ten vykon, kvuli kteremu jsem tam prisla, naplanoval brutalne rozsahly a obnasi i zasah do zubu, ktere jsou zatim ok, coz se mi nezda, ale samozrejme tomu nerozumim. Ja mam teda uz od mladi problem se sklovinou, mam ji misty hodne vydrenou, ale z limonad to nemam a kartacky pouzivam uz asi 20 let ty nejmekci. Je teda fakt, ze kdysi jsem to drela tema tvrdyma, ale tehdy jsme jine doma nemeli a uz to nenapravim. No proste to nebyl prijemny zazitek. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. června 2021 08:49

Gatita Všichni v mem okolí, kdo sli na takovouhle profi specializovanou kliniku, odcházeli s rozpočtem 80-100k a pocitem, ze bez kompletní rekonstrukce jim celá pusa do roka shnije. Vždyť ty kliniky z toho zijou, to je jasný. 

Offline Gatita
8602 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:01

MP Meri

Mela jsem z toho ten dojem taky. Jenze mi jde o jednicky a to proste musi byt tip top. Jen teda nevim, kam jinam s tim. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:17

MP Meri Gatita - já měla asi štěstí na doktorku, teď je na mateřské, taky jsem urgentně řešila problém se zuby - dlouhodobý zánět osmičky, od toho další zuby a druhá osmička měla náběh. Jela jsem taky do Pha na kliniku, brali do týdne a nevím přesně, ale celkově jsem se do 30t. vešla. A věděla jsem, že tu péči potřebuji, nic zbytečného mě nedělala, naopak mi zachránila šestku, co chtěl zubař vytrhnout, už jsou to teda tři roky.