Evaeva ja som tiež robila ružovú jahodovú tortu
(mladší mal narodeniny dnes). Im je farba egal a našťastie nerozlišujú dievčenské/chlapčenské a ja vlastne tiež nie, u nás sa chystajú torty podľa toho čo ten človek má najradšej a sezóny.
Stěžovací vlákno
A ty jsi z Prahy? Ja s ditetem, kdyz bylo male a nechtela jsem ho stresovat, byla na klinice Stuchlik. Byli jsme tam nekolikrat na preventivce a s detmi to umi, ale syn mel zuby ok, tak nemohu posoudit vykony. Ted uz s nim chodim k te svoji zubarce, myslim, ze by dite mel prijmout tvuj zubar? Tak to jen abych tady tu kliniku jen nepropirala, na deti jsou hodni a peclivi a na recepci maji akvarium:)
Mrakoplas našim je to zatím taky jedno. Oni jsou oba na podzim, takže čerstvého ovoce tam dávám jen trošku na ozdobu a tím mraženým to ochutím. A přesně jak píšeš, hlavně aby byl chutný a piškot s krémem z mascarpone a ovoce mi přijde pro ty mrňata nejlepší.
A malému gratuluju.
Len Zubarku mam vybornou, chodime k ni ja, manzel, jeho bratri i jejich zeny, ale ted nam rekla, ze nebere uz vubec nikoho, ani rodinne prislusniky. Tak je otazka, jestli to tak fakt je, nebo nechce brat deti. Doporucit jineho zubare mi nema kdo, zubari kamaradek uz taky neberou. A nastesti uplne kazdou korunu nepocitam, prave me dost prekvapilo, ze oproti svoji zubarce bych uz tak moc nedoplacela. Jinak teda synovi cistim zuby od prvniho prorezaneho, tak snad nez nekoho najdu, se mu zadny nezkazi.
Gatita Dekuju za doporuceni, akorat to mam trochu z ruky, jsem od Brna
Uz mi tu jednu kliniku doporucovala jedna clenka, ale bohuzel uz tam neberou.
Zarinya to by byla fakt náhoda :)
Gatita Doporučuji doktora Urieho, U Smile. Dělal mi implantát a naprostá spokojenost. Kdokoli ho pak kontroloval (různé zubní hygieničky), tak chválily perfektní práci. A vyřešil mi dlouho se táhnoucí zánět čelisti. Praha 3
Akras to tedy![]()
ale ta "nase"je Zdenka.:-)
Evaeva ďakujem. Samozrejme sa tej torty ani jeden nedotkol, ale tak to dopadne často :) Tú, ktorú minule zjedli skoro aj s lyžičkou, sa ďalší krát nedotknú. S tým počítam a pečiem tak, aby chutila aj dospelým.
Mrakoplas ano to dělám taky, vhodnou pro děti, chutnou pro všechny. Moji jsou teda na sladké, takže dort slupnou vždycky:)
Evaeva závidím. Ja som už zozrala tretí kus, je mi blbo, tak mi treba! U nás je raz jahoda príliš veľká, farba malo farebná atď..no, ich škoda
. Inak na sladké sú tiež, najmä starší ale z každej torty obje skoro výhradne len čokoládu. Nabudúce dostane tabuľku čokolády a bude ![]()
Brambora dekuju, podivam se! Nastesti nejsem uplne bez kontaktu a muzu i k te svoji zubarce. Ale to, co se mi ted deje s tim zubem, to je tak desne, ze uz nechci, aby se to nekdy opakovalo, tak se snazim vybrat dobre![]()
Mrakoplas víš co, radši bych kdyby jedli zeleninu![]()
Jo, zubaři... začínám mít pocit, že mám zubaře podobnýho jako veterináře - dělá jen to nejnutnější a veškerý zákroky mi v podstatě vymlouvá jako zbytečný... už se cejtím tady po těch řečech skoro zanedbávaná
A to jsem se k němu dostala jen po strašný tlačence z míst nejvyšších prakticky, všichni se k němu jen hrnou... Byla jsem nedávno a pro příště mi slíbil něco udělat s dvěma krčkama (po x letech kdy téměř nehnul prstem).
Jestli von se nestřídá s bratrem! Jak totiž zrovna teď vysvitlo, má jednovaječný dvojče k nerozeznání - ještě ke všemu se jmenujou Petr a Pavel... spletli si je v pondělí i v ambulanci, kam se ten můj přišel očkovat (ergo připsali dávku dvojčeti, na což jsem samozřejmě ihned v systému přišla a zjednala nápravu). Teda nevím, čím se pan bratr živí, zubař určitě není... tak že by občas přišel bráchovi vypomoct? ![]()
A moje podezření se právě značně zvýšilo neb jsem si vzpomněla, že si tentokrát při vyšetření - jako jindy obvykle - nezpíval! ![]()
Evaeva Tak to rozhodne
. ja som myslela na to, že zjedia tortu čo upečies. Ja som sa tu včera večer snažila do desiatej, potom ešte robila džem a nakoniec sa toho nedotknú
.
Mrakoplas tak ale ostatní si dali, ne? Já to popravdě tak neprožívám, resp. jsem spokojená, když to chutná mě a třeba ještě někomu;)
Mrakoplas Letos mamka z vlastní iniciativy objednala dort u kamarádky. A jsem jí fakt vděčná, měla jsem co dělat namazat pár jednohubek a sama bych ho asi neobjednala, na to jsem moc škrt:-D. Objednala takovej s jedlým papírem, na kterém byl dcery oblibenej pejsek a navíc byl moc dobrej.
Prosím v nahlížení do katastru je nějaká změna? Neukazuje mi to vlastníka , chce to po mně přihlášení nebo kod.
A nenašla jsem vlákno "blbé dotazy" nebo jak se to jmenuje.
Tak Betty zachytila jsem nedávno zprávu, že katastr budou zamykat, tak už to asi nastalo. údaje už nejsou volně přístupné:-(
viktorka_od splavu aha , že se nemůžu podívat jestli moje nemovitost je stále moje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my