Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 10:02

A všem nemocným preju brzké uzdravení! A jejich pečovatelum hodně sil.

Offline whiskas
20987 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 10:46

Kokoska :-( to chápu. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:01

Kokoska a dneska jsem teprve zpětně objevila tvůj příspěvek a taky potřebuju napsat, že je mi to líto. Jednak, penicilin na flegmónu na 10 dní bez průběžné kontroly stavu/laboratoře je prostě... nenašla jsem slušné slovo. A pak takový stav u seniorů a pobyt v nemocnici taky může být velký špatný. Ale ne zcela samozrmejně- naše babička ještě v 92 letech překvapila a po těžké viróze (původně jsem myslela, že má zápal plic) a po delší rekonvalescenci (řádově několik týdnů) se vytáhla prakticky do původní kondice a to už za sebou měla zlomeninu krčku s endoprotézou v 90ti letech a zlomený loket a naštíplou pánev (loket zdrátovaný) v 91 letech. Všechno stavy po pádu, byla odjakživa děsně motavá. A tak i tobě moc držím palce, aby měl tatínek tuhý kořen a ještě toho hodně zvládl sám a dobře

Offline Janulik03
20195 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:08

tv jezis uplne som prehliadla v navale emocii ze si volala muzovi rychlu. Tak nech uz je fit zelam velasil

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:13

brrr To bude v pohodě, tu lhůtu potřebují podle mě hlavně před odbavením. Jakmile vám sežerou kufry, zvlášť s jednou letenkou, máte vyhráno. :-) Říká ta, která trhla rekord v běhu napříč letištěm v Římě a kterou zpocenou, zřícenou přijali po telefonátu pilotovi do už zavřeného letadla. Last call mi volali už když přistávalo letadlo z Prahy....teda ještě před covidem, ale stejně. :-) Držím pěsti, užijte si to moc!!!! 

tv  držím pěsti

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:37

marieu vtipny je, ze po asi peti dnech toho penicilinu s tatou segra dojela na ambulanci do nemocnice, protoze se ji to zdalo horsi, vic cerveny. Udelali mu nabery a sdelili, ze "ty vysledky nejsou zas tak spatne" a ze kdyz chce, muze zustat v nemocnici, ale kdyby chtel, ze muze ten penicilin dobrat doma. Takze co asi, ze. Chtel domu, jeli domu a po dalsich peti dnech skoncil v tom spitale stejne. CRP 104.

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:38

Janulik03 tv jak je u vas? 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:44

Kokoska no, nevím. PNC leda tak na erysipel a to ještě nitrožilně a posléze do svalu. Na flegmónu... nejsem v tom odborník, prostě mi to přijde nedostatečná léčba a priori. Mně to smutně zapadá do obrazu (kvalita praktiků a malých interních oddělení). 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:51

marieu snad ho v ty nemocnici dali trochu dohromady, davali mu nejaky ATB kapackou. Dneska ho pousteji, odpoledne ho priveze sanitka. Leky bude dobirat jeste doma, samozrejme tablety. Bojim bojim.

Offline tv
4196 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:53

Děkuji všem, muž už míří domu, nic mu nezjistili, ještě si má zavolat. Nechápu to, podle toho, jak vypadal, jsem tipovala prasklý vřed nebo něco takového.takze u nás nic vážného, dostal několik kapacek a má dietu.

Přeju, ať je vaším tatínkem lépe, držte se.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:55

Ja mam aktualne dedu v nemocnici na aru, v umeleme spanku, vcera vecer operace kdy vyfasoval tracheostomii, a taky spis uz jen cekame kdy zavolaji. 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:56

rasaNori ach jo,  nejak se to sype na vsech stranach. Hodne sil! 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:58

Kokoska myslím, že to bude dobrý. Máš možnost je ještě zeptat? - jak na tom bude aktuálně s mobilitou, jestli máte obstarat nějakou podpůrnou léčbu pro dohojení (na otoky třeba, nebo jestli by pomohl Wobenzym, nebo něco lokálního k mazání či obkladům), jestli ho to bude bolet a co dát od bolesti, od věci určitě nebudou probiotika, pokud užíval tak moc a dlouho antibiotika...ať je tatínek co nejdřív dobrý!! 

Offline letfenixa
10849 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:04
Offline tv
4196 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:11

rasaNori to mě moc mrzí, držte se.

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:25

Kokoska Janulik03 

Holky držim palce, budete mít ještě pěknou honičku...

Co se chování zdravotníků týče, tak naposled v listopadu, když jsem volala milostpánovi záchranku, jsem se dost divila proč radši nejdou okopávat erteple, když je tohle nebaví. Protivný byli strašně.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:30

tv letfenixa Kokoska diky ale tam uz to dlouho vypadalo nedobre, takze to je spis ocekavatelny postup nemoci... 

Offline pecka
6184 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:46

Chorým prajem zlepšenie zdravotného stavu a ostatným držím palce, držte sa

Offline continuity
42851 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 12:52

rasaNori to je mi líto.

Offline Biely kvet
4149 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 13:00
Reakce na barbucha:

Kokoska Janulik03 

Holky držim palce, budete mít ještě pěknou honičku...

Co se chování zdravotníků týče, tak naposled v listopadu, když jsem volala milostpánovi záchranku, jsem se dost divila proč radši nejdou okopávat erteple, když je tohle nebaví. Protivný byli strašně.

....., jsem se dost divila proč radši nejdou okopávat erteple, když je tohle nebaví. 

Hovoríš mi z duše. Syn bol v nedeľu na pohotovosti so sťaženým dýchaním, bolesťou na hrudi, vysokým krvným tlakom a hrozným tepom. Doma mal 190 a v nemocnici po hodine sedenia, keď čakal na doktora, 130. Okrem toho sa mu zhoršila trombóza. Poslali ho domov bez akejkoľvek pomoci.

Teraz leží na jiske s masívnou embóliou pľúc a ide mu o život. Riedia mu krv na najvyššiu možnú mieru s rizikom zástavy srdca alebo krvácaním do mozgu. 

Toto leto je pre mňa ťažké, pred dvomi týždňami bojovala o život naša dvojročná vnučka.