Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 23. února 2023 12:43

Luna Takhle vyhořela kamarádka. Ona to teda měla při přechodu z mateřské do školství, prostě toho bylo nějak moc a zřejmě se jí to projevovalo trochu jinak než tobě,řekla bych že to byly nějaké depresivní projevy. Šla na neschopenku, nějak se jí podařilo zaléčit lékama a za pár týdnů to bylo lepší, měla asi i nějaké psychoterapie, s nadřízenou se domluvila na možnosti zkráceného uvazku a další roky si dala jeden den HO, že jí to vyhovuje více, mít ty dny našlapané od rána do odpoledne a jeden den si dělat doma přípravy a tak. A jako dobrý, drží to takhle už dost let. Ale taky prostě jednoho dne do práce nevstala no....

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. února 2023 12:43

viktorka_od splavu Asi jo, jeste to zvazim. Ale strasne me to stve, byla jsem prece uz v horsi situaci nez ted. 

Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 23. února 2023 12:45

Luna No, ale ta horší situace ti prostě furt doznívá, to není asi tak, že "ted jsou objektivně přece podmínky lepší, tak i já se mám cítit lépe"... Je to asi všechno mnohem komplikovanější.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 23. února 2023 12:49

Luna taky mě napadla neschopenka, ale je to řešení jen na chvíli.

Makara když já jsem v tomhle dost impulsivní. Takovej plánů, co mám. Do některých ho ani nezahrnuju a je rád (třeba příští rok chci jít na tu historickou plachetnici jako kadet). Mě už nebaví sedět doma.

Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:23

Mulen hustý, ta historická plachetnice, ty jo! Snad se dozvíme nějaké zážitky!

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:26

Karja doufám, že to klapne! Zlanařila jsem sestru, snad do tohoo půjde se mnou ona.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:35

Karja No jako, asi je to u me jedno. Manzel rekne, ze jsem v pohode nebyla v zivote nikdy a je to pravda. Takze asi nekomu to neni dano. No ale mi rekni, proc to tak nekdo vymyslel?

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:36

Jsem úplně mrtvá. Celej týden cítím, že mám nízkej tlak, ale dneska jsem ho nezvedla ze země (88/44), myslím, že se dokrvuju max po krk, plete se mi jazyk a nemyslí mi to. V práci jsem do 18:30, brečela bych nad sebou, ale jsem úplně otupělá.

Offline Karja
44228 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:40

Luna Hmm, ale já si to nemyslim, jen máš ty věci pro to, abys byla v pohodě prostě jinak danné a zatím ti okolnosti moc do karet nehrají.

Asi bych na tvém místě uvažovala o té neschopence. Pak nemohla by ses třeba na čas vrátit k nějaké asistentské práci, že bys pracovala jen dopoledne a odpoledne než přijdou děti domů si mohla dělat aspon chvíli nějaké ty svoje věci, co ti dělají radost?

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:44

Iscano ale až se ty desky posunou, to je potom hukot . Prostě co se vleče neutece

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:54

Karja Abych byla v pohodě, tak mi stačí ticho a nevidět moc lidí. A to ve škole fakt nejde.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 23. února 2023 13:55

Luna no ja myslim ze je zbytecny resit proc a jakto a az jindy.. proste to tak mas tak lepsi to prijmout. imho prace ve skolstvi je jen pro otrly povahy pro tebe ani omylem. tak lidusku nrbo nejaky krouzky, to by bylo supr

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 14:28

Luna vyhořet přece můžeš i bez tvých předchozích problémů, zvlášť ve školství. Být tebou, taky zauvažuju o té neschopence.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 14:29

Mulen prosím tě, včera jsem viděla reportáž, že Benátky jsou teď nějak vyschlé...tak to možná ještě zvaž

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 23. února 2023 14:31

Evaeva já bych v podstatě kamkoli! Nejlíp vlakem teda.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 23. února 2023 14:34

marieu to nezní dobře... bojím se o tebe už delší dobu...

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 23. února 2023 14:37
Reakce na Luna:

viktorka_od splavu Asi jo, jeste to zvazim. Ale strasne me to stve, byla jsem prece uz v horsi situaci nez ted. 

​Ale to prece porad dozniva.Nemela jsi volno ani po chemo, pokud si pamatuju. Vem si neschopenku a relaxuj a maluj. Aspon dopoledne. Mozna se pak vratis tam do jine tridy nebo najdes jinou skolu. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 23. února 2023 14:48
Reakce na Evaeva:

Mulen prosím tě, včera jsem viděla reportáž, že Benátky jsou teď nějak vyschlé...tak to možná ještě zvaž

​Nepanikařte . Kolega se z Benátek včera vrátil a uvádí tento románový příběh na pravou míru. Ano, při silném odlivu jsou některé kanály vyschlé. Do pár minut je voda zpět.

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 23. února 2023 14:57

Fakirka já jsem nízkotlaká pořád. V životě jsem neměla víc než 120/70 a teď se má měnit počasí, tak jsem strašně chcíplá. Jinak je všechno ostatní jakž takž.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 23. února 2023 15:00