Luna Takhle vyhořela kamarádka. Ona to teda měla při přechodu z mateřské do školství, prostě toho bylo nějak moc a zřejmě se jí to projevovalo trochu jinak než tobě,řekla bych že to byly nějaké depresivní projevy. Šla na neschopenku, nějak se jí podařilo zaléčit lékama a za pár týdnů to bylo lepší, měla asi i nějaké psychoterapie, s nadřízenou se domluvila na možnosti zkráceného uvazku a další roky si dala jeden den HO, že jí to vyhovuje více, mít ty dny našlapané od rána do odpoledne a jeden den si dělat doma přípravy a tak. A jako dobrý, drží to takhle už dost let. Ale taky prostě jednoho dne do práce nevstala no....
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Asi jo, jeste to zvazim. Ale strasne me to stve, byla jsem prece uz v horsi situaci nez ted.
Luna No, ale ta horší situace ti prostě furt doznívá, to není asi tak, že "ted jsou objektivně přece podmínky lepší, tak i já se mám cítit lépe"... Je to asi všechno mnohem komplikovanější.
Mulen hustý, ta historická plachetnice, ty jo! Snad se dozvíme nějaké zážitky!
Karja doufám, že to klapne! Zlanařila jsem sestru, snad do tohoo půjde se mnou ona.
Karja No jako, asi je to u me jedno. Manzel rekne, ze jsem v pohode nebyla v zivote nikdy a je to pravda. Takze asi nekomu to neni dano.
No ale mi rekni, proc to tak nekdo vymyslel?![]()
Jsem úplně mrtvá. Celej týden cítím, že mám nízkej tlak, ale dneska jsem ho nezvedla ze země (88/44), myslím, že se dokrvuju max po krk, plete se mi jazyk a nemyslí mi to. V práci jsem do 18:30, brečela bych nad sebou, ale jsem úplně otupělá.
Luna Hmm, ale já si to nemyslim, jen máš ty věci pro to, abys byla v pohodě prostě jinak danné a zatím ti okolnosti moc do karet nehrají.
Asi bych na tvém místě uvažovala o té neschopence. Pak nemohla by ses třeba na čas vrátit k nějaké asistentské práci, že bys pracovala jen dopoledne a odpoledne než přijdou děti domů si mohla dělat aspon chvíli nějaké ty svoje věci, co ti dělají radost?
Iscano ale až se ty desky posunou, to je potom hukot
. Prostě co se vleče neutece
Karja Abych byla v pohodě, tak mi stačí ticho a nevidět moc lidí. A to ve škole fakt nejde.![]()
Luna no ja myslim ze je zbytecny resit proc a jakto a az jindy.. proste to tak mas tak lepsi to prijmout. imho prace ve skolstvi je jen pro otrly povahy pro tebe ani omylem. tak lidusku nrbo nejaky krouzky, to by bylo supr
Luna vyhořet přece můžeš i bez tvých předchozích problémů, zvlášť ve školství. Být tebou, taky zauvažuju o té neschopence.
Mulen prosím tě, včera jsem viděla reportáž, že Benátky jsou teď nějak vyschlé...tak to možná ještě zvaž![]()
Evaeva
já bych v podstatě kamkoli! Nejlíp vlakem teda.
marieu to nezní dobře... bojím se o tebe už delší dobu... ![]()
viktorka_od splavu Asi jo, jeste to zvazim. Ale strasne me to stve, byla jsem prece uz v horsi situaci nez ted.
![]()
Ale to prece porad dozniva.Nemela jsi volno ani po chemo, pokud si pamatuju. Vem si neschopenku a relaxuj a maluj. Aspon dopoledne. Mozna se pak vratis tam do jine tridy nebo najdes jinou skolu.
Mulen prosím tě, včera jsem viděla reportáž, že Benátky jsou teď nějak vyschlé...tak to možná ještě zvaž
Nepanikařte
. Kolega se z Benátek včera vrátil a uvádí tento románový příběh na pravou míru. Ano, při silném odlivu jsou některé kanály vyschlé. Do pár minut je voda zpět.
Fakirka já jsem nízkotlaká pořád. V životě jsem neměla víc než 120/70 a teď se má měnit počasí, tak jsem strašně chcíplá. Jinak je všechno ostatní jakž takž.
Archivářka
UF
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje