barbucha Lamicka Obchod poloprázdnej, ale ani na webu se mi nic nelíbí. Anebo líbí a už tuším, že to nebude pro mě.
Stěžovací vlákno
Kokoska mne se tam jedna vec online exclusive libi taky, ale vzhledem k tomu, ze to taky v realu muze byt uplny pruser, o velikostech nemluve, a ja fakt nejsem zvedava na to, to pak vracet, tak si muzou cely exkluziv strcit nekam.
Lamicka zrovna "hranate" by mi nevadilo, ale spis mi to momentalne prijde uplne bez napadu a proste takove nijake.
continuity No tak podle toho, co jsem četla, my se budeme hodně rozcházet na téma teplo a zima
Hlavně já mám nejvíc problém na podzim, kdy jsem z léta zvyklá na teplo.
Ale ja mám teď v obýváku 25C a topit začnou určitě dřív než to klesne na 23. Já zimu zvládám dobře, ale musím se u toho hybat. Na HO si většinou zatopim i v ložnici.
My už topíme :-( Dnes ráno 19st. Zatím to vždycky bylo aspoň až v září.
Karja Evaeva Nechcete se se mnou někam odstěhovat? Někam, kde je 18-26 stupňů a polojasno?
(a od prosince do dubna jiskřivej mrazík a třicet čísel prašanu)
To jsou ideální klimatický podmínky ![]()
Já jsem divnej typ, nesnáším teplo i zimu. Takže tak od 18 do 26 stupňů a ještě polojasno:-D
Já taky![]()
Kora Přesně
.
Karja Evaeva Nechcete se se mnou někam odstěhovat? Někam, kde je 18-26 stupňů a polojasno?
(a od prosince do dubna jiskřivej mrazík a třicet čísel prašanu)
ja jdu s vama!![]()
Aranel Jojo, počítej se mnou!![]()
continuity jo, s tím hýbáním proti zimě to mám stejně. Doma máme v zimě zhruba těch 22,5, což znamená, že mám dlouhý rukáv, dvoje ponožky a stejně mám nohy i ruce ledové.
Nemám ráda teploty kolem nuly, ale se slzou oku vzpomínám na letošní zimu. -13 a sluníčko, to je uplně ideální počasí.
Prave jsem si v cos koupila sest veci, tak to nebude tak zle:) asi je potreba to tady trochu proklit a pak to jde. a videla jsem tam moora :)
jinx a dáš to do nákupního vlákna? jsem zvědavá :)
a stěžuji si, že mi dnes v obličeji řezali absces a fakt jsem netušila, že se to nijak neumrtvuje
nonemy priznam se, ze se mi to nechce na webu hledat:) neoprenove cerne midi saty na telo, veeelikou oversized bilou kosili, cernou oblekovou vestu na knoflicky, mrkvace a pruhovane triko, co je uz asi kolektivni.
jinx chápu, v pohodě :) se mi tvůj styl líbí, tak jsem byla zvědavá, si to podle popisu dohledám :)
jinx a moora si tam taky koupila naky veci, na to, ze tam podle pf nic nemaj, me to vyslo draho :)
ja se bojim rozhlizet, tak jsem te nevidela, ale dodatecne zdravim :)
continuity My máme teď 22. Když něco dělám, tak to jde, ale jak si sednu, mrznou mi nohy.
Za pár dní takového počasí tu bude úplně klandra ![]()
Nemám ráda teploty kolem nuly, ale se slzou oku vzpomínám na letošní zimu. -13 a sluníčko, to je uplně ideální počasí.
![]()
To miluji, i teda v noci, když mrzne. Si pamatuji ty lockdownove procházky, mrzlo až prašťalo a nikde živé duše. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články