To nestejnomerne teplo je hrozne neprijemne. Kdyz jsem jako mlada bydlela u nasich, bylo tam taky lokalni topeni, kotel na uhli. Na teplou vodu bojler na nocni proud. Takze rano se vstavalo do zimy, zachod na chodbe mel v zime vevnitr vrstvu jinovatky a okynko zamrzly. A protoze na ty studeny chodbe byl spajz oddeleny jen laťkovym zbrdlenim, vydrzelo tam vanocni cukrovi cerstvy do unora. Kremy se teda delaly na Stedry den a na Silvestra cerstve. Akorat tam obcas po drevene pavlaci vlezla mys ![]()
Stěžovací vlákno
continuity Jo tak kuře peču zítra ![]()
A v neděli bude segedín, to je taky na plotně dlouho.
Karja ty seš můj člověk! Přesně 18 až 25, trochu sluníčka, tomu já říkám nechutně hezky.
continuity já si taky nepamatuju, že bych chtěla topit a ono se ještě netopilo, panelák má celkem setrvačnost.
nolita Taky jsem byla včera v Cos a taky nic. A už dlouho nic :-(.
jinx I prodavači krčí rameny, ve smyslu, víme, že máme prd... Doufám, že se to zlepší, protože Cos mi dost usnadňoval život.
Mini ja taky myslim, v cos nakupuji pres deset let a obcas se mi v zahranici stalo, ze proste "nic nebylo". Vypujcim si z vedlejsiho vlakna, to bude jenom obdobi:)
Mini jj to urcite, jen mam ted shopping mood a budu muset nekam jjnam:)
continuity No tak podle toho, co jsem četla, my se budeme hodně rozcházet na téma teplo a zima ![]()
Hlavně já mám nejvíc problém na podzim, kdy jsem z léta zvyklá na teplo.
Přesně 18 až 25, trochu sluníčka, tomu já říkám nechutně hezky.
Ale to pak je večer hnusná zima. Jo, když je přes den 30, to jsou pak krásný vlahý večery. To se to pak sedí venku ![]()
Plus teda cokoliv pod 20 je u mě sprostá zima ![]()
Karja Tak s polojasnem souhlasím. Já miluju vedro, ale taky nemusím přímý slunce.
Ignis to záleží, kde bydlíš, město večer jen tak nevychladne. Já hlavně potřebuju k životu slunce, pro mě je nejhorší takové to nanicovaté počasí 5 až 10 stupňů, zataženo šedou těžkou dekou,... prostě to, co v Praze máme od listopadu do února.
Ale to pak je večer hnusná zima. Jo, když je přes den 30, to jsou pak krásný vlahý večery. To se to pak sedí venku
![]()
Ignis někde topí v paneláku pozdě? Poslední léta mám pocit, že nám to teplo jde i ušima. Letos topili ještě koncem května, ty stupačky vypnout nemůžu.
Jinak zimu v paneláku jsem řešila tím, že jsem upekla kuře a hned bylo teplo.
U nás se taky začíná topit daleko dřív (a déle), než bych potřebovala. Ještě nikdy jsem nečekala, až konečně začnou, a co máme barák zateplenej tak mám pocit, že by mi úplně stačily ty stoupačky...
A cosáci jsou na tom poslední dobou fakt mizerně. Teda v Praze, je to tam jak u snědenýho krámu.
Mne se z COS libi par kousku na internetu, nekde je dokonce "online exclusive", ale neco jsou letni saty a neco kousky pro me absolutne nevhodne, napr. overal. Navic ty neodhadnutelne velikosti.
barbucha ne jen v Praze u nas taky A ted je tam cely oddeleni jen teplaku.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články