Makara no hrůza, hrůz, hlavně, ze už jste z toho venku. Já dnes jela jen nějakých 150km, bohuzel teda přes poledne a když jsem poslouchala ty zprávy, jak lidi stojí v koloně 3h bez hnutí, tak jsem si říkala, ze na to už ale opravdu musim myslet a vozit balík vod a nějaké jidlo, protože nevím, co bych s dětmi za takové situace dělala. To je na umření pomalu. No a plnou nádrž samozřejmě. Preju stastnou cestu a uz žádné problémy!
Stěžovací vlákno
Evaeva V Madarsku, babicka zrovna slavi kulatiny, meli jsme se sejit cela rodina, vsechny deti, vnoucata, pravnoucata... :-(
Makara Dekuju, zatim nam trosicku rymu a obcas zakaslu, po treti davce jsem trpela vyrazne lip. By me zajimalo, kde jsem k tomu prisla, za posledni dva tejdny jsem se videla asi s peti lidma. ![]()
Vari ;-(. Tak to mrzí pak několikanásobně víc. Snad se tam podíváš brzo hned jak to dostonas.
Vari tlapkám, to je fakt smůla.
Já jedu za tyden, tak doufám, že to klapne.
Vari to je fakt škoda, ale aspoň to není tak daleko, snad vám to vyjde brzy.
Vari to je mi Te lito...tak M nastesti neni tak daleko
Vari ach jo
Karja continuity Evaeva stes Neni to tak daleko, deset hodin v aute s dvojcaty, ktera nesnasi cestovani, je sice narocnejch, ale da se to. Me mrzi, ze prijdu o to rodinny setkani, pribuzni bydli roztrouseni nejenom po celym Madarsku a vidame se vsichni jen jednou rocne. :-(
Tvl, borůvky, to je zase kauza jako palačinka
Mně to prostě přijde jako shoda blbých náhod, chápu babičku, která myslela, že už si je druzí vnuci nestihnou otrhat, chápu švagrovou, že je naprdnutá, je mi líto kluků, jestli si to teda pěstovali sami(!) a vůbec si nemyslím, že by byla nějak vinná rasaNori nebo nedejbože její holky! Švagrová je trochu hysterka, to je přesně ten druh naštvání, který bych spolkla, možná si tak ulevila před manželem nebo kamarádkou a víc neřešila. Borůvky jsou hezké omluvné gesto, dala bych je s omluvou klukům, ne švagrové!
Betty Je to strašný.
Sleduju to odtud, vůbec celá ta hořící Evropa, je to hrůza. Zrovna včera jsme to probíraly s naší Japonkou...
Vari To je mi ale strašně líto!! Je to fakt pech, zvlášť jestli nemáš ani tušení, kde jsi k tomu přišla. :-( Vím přesně, jak se cítíš, moje máma bude za chvíli slavit 80, velká rodinná oslava, pozvala i svoje sestřenice, se kterýma se vídám úplně sporadicky, bude to skvělá akce. A já tam nemůžu být, fakt jsem to obrečela.
V Praze od Stodůlek po Holešovice to smrdí kouřem a spáleninou, myslíte, že to vítr může nést až z toho Českého Švýcarska?
Mermaid bydlime u Borislavky a v pet rano me ten kour vzbudil. Pres otevrena okna nam nasmradnul cely byt a ja od te doby premyslim, odkud to je. Podle me to bude neco blizsiho, navic na Ceske Svyrarsko neodpovida smer vetru.
Mermaid beru zpet

Zuzuli aha, já se právě brzy ráno ve zprávách nic nedočetla, tak jsem přemýšlela, od čeho to je.
Ale je to divny, podle radaru jde vitr (nebo spis to slaboucke vlneni vzduchu) od jihozapadu.
Kokoska hlavně podle předpovědi ani kapka po celý den ![]()
Mermaid pry ten kour jde az na Vysocinu. Strasny, co nesezral kurovec, dodela pozar. A chudaci lidi v te oblasti.
Kokoska presne tak, ten vitr mi k tomu nesedi. Ale pocitam, ze hasici vi lepe, co se deje. Ja trochu podezirala Sarku, ze se neco deje tam. Protoze to je takovy "cisty" kour, jak z taboraku. Ale nejdriv jsme v tech pet kontrolovali, jestli nehori nas dum.
Mermaid ja prave od tech peti porad dokola aktualizovala hasice, abych vedela, co se deje. Trochu me pred tou jejich zpravou uklidnilo, ze to bylo citit i jinde v Praze. Ale musi ten pozar byt silene peklo, kdyz je to citit az sem
Stěžuju si, že mě už 14 dní bolí hlava. Začne to hned po probuzení, někdy míň někdy víc a neskončí to, když si nevezmu ibalgin. Včera večer začla bolet i tak :(
Může to být tím vedrem? Nebo jsem začla nějak blbě spát? Ve čtvrtek chci zajít na neurologii, ale nevím, jestli mi pomůžou.
Zuzuli u nas rekla bych neni citi kour horiciho ohne, ale vylozene spalenina, jak kdyz uz ten ohen uhasis a mozna i polejes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.