continuity Díky! To jsem zvědavá, jestli Ti to pomůže - a moc doufám, že ano! Já se k nějakému neuromudrovi už musím protlačit, dávám si to jako prioritní úkol.
Stěžovací vlákno
Mirka já doufám taky, snad to nebude parafráze toho vtipu na antikoncepci.
Migrénu mám, ale je mi to jedno. ![]()
continuity našla jsem nějakou studii, ale to Ty asi taky, že.
Mirka to jsem našla, ale nedostanu se k tomu textu.
No uvidíme, teď mám na prvních 14 dní totální pidi dávku. 1/4 toho, co je terapeutická dávka při depresi, tak je to asi jedno a cílová je polovina.
continuity drž se.
Lenka22 Maninska Tiesnava a Sulov sú pri nás, takže pozyvam ![]()
A milujem Čierny Balog, dvakrát som ta bola táborova vedúca a je tam fantasticky vzduch, železnička a lesy.
Mirkapokud je to takhle zly, tak fakt nevahej jet na pobotovost, jejich moznosti leku jsou mnohem vetsi a mohlo by ti to na delsi dobu zabrat.
Mrakoplas Manínska Tiesňava a Súlovské vrchy to je okolie môjho rodného mesta ![]()
Trenciansky hrad je super a tiež Oravský. A Lietavský hrad pri Žiline tiež. Je to síce zrúcanina, ale pekne ju rekonštruujú.
continuity Ten Mekáč potvrzuju
Když se ve chvíli nastupující migrény nacházím blízko, tak mám z poloviny vyhráno. Cheeseburger, hranolky, cola a černý kafe. Normálně tomu neholduju, ale je to fakt spolehlivá migrenostopka. Teorii zmaknuty nemam, ale laicky si to vykládám tak, ze tělo je v tu chvíli jako pri kocovine -dehydrovany, chybí soli, zároveň cukr + kofein zafunguje jako nakopavac ... někdy pomůže i malý pivo ![]()
Jiná Realita už někdy před deseti lety doporucovala na migrénu pytlik chipsů ![]()
Před časem jsem ztratila řidičák. Po dnech marného hledání jsem si šla vyřídit nový, ve středu si ho jdu vyzvednout. A hádejte co na mě z jednoho batohu před chvílí vypadlo![]()
Mulen
jak ja ti rozumim...mě se to stava s kartama...zablokuju, najdu
viktorka_od splavu no ja to ted uz taky delam min, protoze jsem je nikdy neztratila....vim,ze nekde bude a je...ale ty nervy...a pak tedy obcas nevydrzim a bloknu
viktorka_od splavu no my jsme jednou s mužem čekali az se vynoří papíry od auta několik let. Hlavně teda proto, že byl krám napsán na jeho bejvalku a nechtěl to s ní řešit. Dost let jsem jezdila s velkým technikakem v obalce. Nakonec to stejně musel vyřídit, abychom ho prodali. ![]()
Přesně jsme věděli, kde vše bylo naposledy - v kapse moji zimní bundy. Dala jsem mu před práci pusu pusu a jela domů. Už nikdy jsme je neviděli, je to jedna z velkých záhad našeho bytu.
Potrefenáhusa na mňa to funguje
Mrakoplas ja že kto ma volá? Ano je u nas krasne, ale pre mňa je krásne všade kde je priroda a zeleň. No, ešte kopce sú plus. Naposledy bolo krasne v Terchovej a prechod cez Jánošíkove diery.
Janulik03 Tesi ma, ze sa vam v Terchovej pacilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.