Evaeva Malenge Přesně, bude to něco stát, ale určitě se to dá vyřešit. Já chci auto nový, ale sambo se na to moc netváří, vždycky se podívá zvenku zevnitř, pak řekne něco ve smyslu ,,tohle je pro tebe to nejlepší auto,,. Hrozny no! Ale dost si za to můžu sama:-D ony ty zídky a sloupy vůbec neuhybaj! A vevnitř mám takovej bordel, uz tak jako zazranej v těch plastech, že jsem tuhle vezla ségru někam na výlet a ona mi říká ,,hele nebudeme radši u nás luxovat to auto?,, A myslela to smrtelne vážně. Obě dvě jsme neměly děti doma a ona skutečně chtěla mejt moje auto:-D. Já to dát někam na čištění, tak si za to řeknou snad pět tisíc...
Stěžovací vlákno
nolita Ahoj, to jsem si tak nějak myslela. Ale reaguješ rychle. Pozdravuj Jinx.
Karja popravdě řečeno, já už bych teď nové auto asi nechtěla. Jedině nějaké trošku ojeté, aby nevonělo novotou. Kluci mají různé pochybné nápady, teď vjel muž s boxem na střeše do myčky, byla z toho oprava za x tisíc, vevnitř je okopané,...
Evaeva No tak samozřejmě, já jsem myslela nové ojeté!:-D.
Sweet Potato tak pres to upozorneni je to hned:)
nolita fakt?![]()

Karja tak to jo, to by sis určitě zasloužila:)
A mě by zajímalo, co se stalo s Lola
viktorka_od splavu To je tvoje? ![]()
Dadoo Lola ale zmizela prakticky hned, co jsme se přesunuly, že jo? :-( To bylo zvláštní, tehdy jsem si říkala, jestli se jí nestalo. něco nepříjemného.
A mně přijde, že se tu většina zná i naživo nebo přes jiné soc.site. a přitom najednou tolik jmen, o kterých nikdo neví. Taky mi chybí.
Garfie ano přesně proto mi pořád leží v hlavě. ![]()
Tak já myslím, že bez mnoha se tady obejdeme, pár jejich příspěvků bylo zajímavých, jinak to bylo moře rejpání a hejtování.
Mně tedy ještě chybí MP Marge..ta měla zajímavý život....ta odešla proč, nevíte?
Tak já myslím, že bez mnoha se tady obejdeme, pár jejich příspěvků bylo zajímavých, jinak to bylo moře rejpání a hejtování.
tohle je dost mimo, myslím.
stes a ty píšeš něco zajimavyho nebo taky spis rejpes a hejtujes?
Ounz co konkrétně prosím, konstatuju, že rejpání tady nechybí. Co v tom vidíš za "mimo" ?
stes to 'mnoho' a 'moře' a pak viz příspěvek výše
Potrefenáhusa až do někoho místního rejpnu, dej vědět. O zajímavém má každý subjektivní názor.
Nechápu, o Ti jde? Nikoho nejmenuju, do nikoho se nenavážím.
Ounz Fakt...no vidíš, takže možná mimo byl jinej příspěvek, ne? ![]()
stes ani ne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.