Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 15:50
Reakce na stes:

Mně tedy ještě chybí MP Marge..ta měla zajímavý život....ta odešla proč, nevíte? 

​Taky mi MP Marge chybí, byla to zajímavá osobnost a měla jsem ráda její příspěvky. Nevím, jestli to byl důvod, ale já poslední četla debatu, kde to schytal její přítel kvůli jeho diagnoze.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 15:58
Reakce na stes:

Tak já myslím, že bez mnoha se tady obejdeme, pár jejich příspěvků bylo zajímavých, jinak to bylo moře rejpání a hejtování. 

​Někdy mi přišlo, že Mutziputzi zbytečně zkazila zajímavou debatu, ale na druhou stranu po čase musím uznat, že to bylo lepší než to současné "holky, co se kamarádíme mrk"

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 17:00
Offline stes
9257 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 17:02

notna hm...škoda,  asi nevyžádané rady přes čáru

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 17:50

notna Ne, to asi nebyl důvod. Ono se to na ni pak začalo valit, rozchod, stěhování, úmrtí tatínka....

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 17:59

brrr Ta vyhrocená debata byla po tom všem, to chtěla znovu začít s tím přítelem. Ale možná si to pletu a taky tu nečtu vše, tak nechci dělat fámy. Tak nevím, proč. Jen ji držím palce, aby se měla fajn.

Třeba se tu objeví. Mě svedl teď život zase víc dohromady s jednou kamarádkou s je to strašně fajn. To jsem ale ve špatném vlákně. Je to moje radost.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 18:00

brrr ja si naopak myslim, ze byl. bylo to dost hnusny totiz

a chybi mi moc

MP Marge volame te

treba to zafunguje:P

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 18:13

viktorka_od splavu notna Aha, tak možná něco uniklo mi.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 18:52

notna kdo je "holky co se kamaradime?"

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:04

KokoskaMůj subjektivní dojem je že ty, které se tu chválí, protože se osobně znají, vzájemně v debatách za sebe bojují a píší ti vzkazy, ať držíš pusu, protože s touhle kámoškou se nemáš co pouštět do diskuze, když máš jiný názor, protože ona je je úplně super /tím pádem má asi vždycky pravdu/.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:11

notna takový flame si pamatuji jeden a už bych ho fakt nevytahovala

Že tady vznikají přátelství je snad normální a vlastně je to dobře, i když se mě to třeba zrovna netýká.

Jinak je to asi o tom,co kdo čeká. Mě to teď vyhovuje mnohem víc, že člověk nemusí čekat odkud co přiletí. Možná je to taky tím, že jsem byla vcelku častým terčem jedné z těch odešlých, to člověka dost neba. Já mám stresující práci, doma teď bylo taky těžší období, tak si sem chodím civilizované pokecat a odpočinout.

A na argumenty ad hominem, které byly celkem časté, popravdě nemám náladu ani odpočatá. To je asi to, co mi vadilo úplně nejvíc, a je to naštěstí pryč. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:19

continuityTak to nevím, který flame myslíš, ale já píšu hlavně o tom, co mi přistálo v poště a občas to prosakuje tady do debat. Základka hadra.

A vůbec to nebylo myšleno proti vzniklým přátelstvím. Ale poněkud omezeném přístupu, který u některých pramení z toho znám/neznám osobně. To jsem tady nečekala.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:24

notna V poště?!

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:30
Reakce na Sweet Potato:

notna V poště?!

​Tady se to jmenuje soukromé zprávy. Ať se vyjadřuju správně. Českou poštou mi odtud nic nepřišlo. Zatím

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:43

notna Jo, já jsem to tak samozřejmě pochopila, ale i tak mi to vyrazilo dech.

Navíc mi nepřijde, že ty bys byla nějak konfliktní nebo tak něco.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:51

notna v poště?!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:53

Sweet Potato koukam, že mi upadla brada stejně. Každopádně doufám, že to je ojedinělý a nelze to vztahovat na celej 'kolektiv' ..

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 20:54

Sweet PotatoJsem si nebyla jistá tou poštou. Vedle jsem napsala diagnoza a bylo to bráno doslova.  Uznávám, občas píšu kostrbatě, jak to sem fláknu v rychlosti.

Debat jsem tu vedla fakt jen pár a podle mě píšu slušně. Taky mi spadla brada, když jsem to četla. A jako u subjektivního dojmu jsem to ještě chápala. Ale když pak za čas došlo i k nějakému tvrzení, kde se fakt šla dohledat pravda a kámošky se začaly šikovat, to bylo fakt vtipný. Jako nevím, kolik komu tady je, ale základka to asi nebude

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 21:02
Reakce na Ounz:

Sweet Potato koukam, že mi upadla brada stejně. Každopádně doufám, že to je ojedinělý a nelze to vztahovat na celej 'kolektiv' ..

​Tak snad ano. Bylo by to fajn. Ale tím, jak jsem to četla opakovaně, tak mám od té doby dojem, že to tady tak funguje. A jsem si říkala, co chodí těm, které tu píší víc a ostřeji. Ale ty jsou možná na správné straně. Nevím, kdo s kým tady ka a kdo s kým neka. jen o těch, co mi psaly. A něco teda tuším z debat.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 21:10

notna tak těžko soudit, ale i kdyby mi něco takovýho přistálo v poště od jedný, pořád to nebudu vztahovat na všechny, ne? Přijde mi, že je tu fakt různorodá skupina, jednotlivci, známý přes internet, ty co se scházej na těch parfu srazech ( a i to bude heterogenní skupinka imho) a pak asi pár kamarádek z dřívějška, co se holt seskupuje? Jako psaníčka do pošty, to je moc, ale asi bych z toho nesoudila 'jak to tu chodí'