Černá kočka no ty vado ![]()
Stěžovací vlákno
Černá kočka Vazne?
Ja jen ziram a to jsem taky cekala po nedavne palbe, ze neco prileti a zatim ne.
Ono přijde občas sz, kterou by člověk nechtěl vidět, asi víc lidem. ![]()
Ale já to beru tak, že když jsem tu já, tak tu musí být i jiní podivíni. ![]()
A stejně jako viktorka_od splavu mám zaměstnání a rodinný život s adrenalinem, takže sem chodím ráda za tím klidem, hlavně do zahradního vlákna.
Mha tobě taky?! To teda vůbec nechápu, ty seš taková nekonfliktní a je vidět, že to nebereš vážně. Začínám se cítit odstrčená, mě chodí akorát normální sz.
Mha Ale pekne ostrou, jo, at to stoji za to
.
Uz jsem ji napsala, ta bude koukat. ![]()
jojo, mha byla hodně ostrá Černá kočka
Tak jsem si prolitla sz a zřejmě jsem nikdy žádnou podobnou zprávu nedostala.
A teď nevím, jestli mám mít radost nebo lítost. ![]()
Černá kočka Trochu mě potěšilo, že v tom nejsem sama, protože se tomu těžko věří. Sama jsem na tu situaci hleděla a říkala si, že to snad blbě čtu, chápu nebo tak něco.
notna No tak zrovna nedavno jsem o jednu prisla, tak nevim...![]()
notna Černá kočka A mě by teda zajímalo, jestli to byl někdo, kdo je tady aktivní a debatuje, nebo nějaký mlčenlivý člen. Protože jednou mi přišlo něco od člověka, kterého tady vůbec neznám, s tím, že asi ví kdo jsem, v reálu-a jestli má pravdu. Bylo to slušné, nic nepříjemného, ale stejně to bylo zvláštní, uvědomila jsem si, že to čte opravdu daleko víc lidí, než si myslíme....
Luna To je mi líto.
Garfie Tady to smiruje obrovske mnozstvi lidi a dost se tim myslim bavi. A kdyz jsem vydavala knizku, mela jsem SZ plnou zprav od divnych lidi, co o nas vsechno vedeli. Nechapu tu potrebu, ale je mi to jedno, ja sem nepisu jen pravdu. ![]()
Štípanec na čele, vypadám jako by mi měl vyrůst roh ![]()
Luna Děsný
Jako je to logický, ale stejně mě to zaskočilo. Asi budu muset přehodnotit přístup!
Luna ja jsem sem jednou neco napsala a asi za hodinu jsem to vypravela kolegyni a ona se na me podivala a ja si od te doby myslim, ze sem take chodi. Ale asi neprispiva.
Garfie no ono stačí, jak se tu z času na čas vynoří nějaká z hlubin a prskne jedovou slinu a asi jsou tu další, co se nevynořujou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.