Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:16

Candance No mne uplne vydesilo, kdyz na me uplne cizi holka na studiu v Praze vybalila: zna te jedna ma kamoska, ona je z Beskyd a ze te zna z nejake parfumerie nebo co. V tu chvili fakt infarkt. I kdyz se neni cemu divit, ale neprijemny je to az hruza.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:20

Luna je to fakt divne. Ja jsem od te doby prestala tolik psat. 

Ja jsem ve svem okoli dost vyrazna a zcela jasne vysledovatelna, i z toho mala, co jsem napsala. 

A s jednou mistni prispevatelkou mame spolecnou znamou. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:21

Luna ale tak ty jsi ted slavna, takze te lidi urcite  poznavaji 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:22

Luna tohle vubec nechapu, ja treba o Parfu doma mluvim, ale nikdy ne o konkretnich lidech tady a ani bych nikoho neztotoznovala. Obcas pouziju "znama vypravela"

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:25

Lamickapresne zname rikala nebo nekde jsem cetla 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:26

Candance Na mne nic slavnyho fakt neni, to si predstavuju jinak. Třeba, ze bych uz nemusela do prace a uzivila bych se tim, co me bavi a obcas by mi treba nekdo napsal a zajimal se o me. Ale to, ze se mi neozve nikdo jak je rok dlouhej, neni slava.

Offline Tak Betty
6138 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 10:26

Já zas říkám  - moje virtuální kamarádky. Většinou ve spojeni když potrebuju něco zjistit. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 11:05

Ja asi zpetne dost lituju, ze jsem sem treba ve vzteku/smutku napsala hodne veci, treba o sve praci nebo rodine. Ale co uz

Uz si chci davat pzor, aby se ty veci tykaly vyhradne jen me. Priznam se, ze vypraveni nekterych historek o "nezucastnenych" pribuznych a znamych uz mi prijdou hodne pres caru.

Ale chapu, ze nekdy (asi hlavne kdyz nekoho neco stve), ze to prinese urcite uvolneni

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2022 11:32

Garfie Luna  noo už jsem to někde psala - čtu to od módního pekla a pak tady bez registrace - takový ekvivalent toho, že ve společnosti spíš poslouchám. Chtěla jsem se zaregistrovat kvůli zvířecímu vláknu a mládě mezitím vyrostlo tak aspoň komiks jsem stihla.

Jinak většinou než se odhodlám reagovat, diskuse je někde jinde.

Asi nebudu jediný exemplář tohoto druhu.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 11:41

Garfie Aktivní. 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 11:56

Luna To je fakt divný, já Parfumanii vůbec nikde nezmiňuju, pokud použiju nějakou historku odtud, vždycky říkám "kamarádka" nebo "známá". Lamicka

notna Tak to je síla.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 12:03

Lama_z_Lana No zas me jeden clovek, budeme jsko v podcastu Buchty rikat PRIBUZNY,  skalopevne presvedcuje, ze jsem celymu svetu "totalne u prdele", takze v tom pripade je prece jedno, co sem napisu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 12:05

My z parfémů to máme odjakživa tak, že se často známe, kolikrát ještě i z Arome. Ty srazy byly vždycky, občas si člověk něco předává, víc komunikujeme mezi sebou. Já tu mám skoro jméno a ani se nijak netajím tím, kde dělám a mezi lidma ani svým koníčkem. Tím pádem si člověk mnohem víc dá zase pozor, co napíše

Ale věřím, že i když o tom doma mluvím, tak manžel vůbec neví, co je to za fórum, protože to jde jedním uchem tam a druhým ven. 

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 12:08

KarjaKdyž zmiňuješ vaření, tam bývala Jehelníček. To už je asi hodně dlouho. A taky bych ráda zas četla Marge. Dočítám několik stránek zpět, tak jen podotknu, že se tu s nikým nekamarádím, takže do žádné skupinky nepatřím , ale baví mě ta různorodost témat i názorů a myslím, že jsem se tu dozvěděla spoustu věcí. Akorát v těch parfémech jsem furt míň než začátečník

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 02. srpna 2022 12:36

bublifuk to je přesně ono, než člověk dočte oblíbená témata, tak už jsou diskuze zase úplně jinde a se zpožděním třeba dvou dnů už nemá smysl reagovat, je to takový začarovaný kruh 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 12:45

Mě tu chybí také tiny_fox , která skvěle vedla vlákno o domácí výrobě kosmetiky. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 02. srpna 2022 13:10

bublifuk jsem na tom podobně a všechny zde zdravím. Na MP jsem byla zaregistrovaná pod stejným nickem (tenkrát kvůli falunské uzence), tady ne, až teď mě to donutilo se odkopat... Chodím si sem číst dlouho, hlavně recepty, cestování, knihy a "Chlpáče". O parfémech vím houby, ale spousta příspěvků tady napříč tématy je inspirativních a vtipných. Kontajner do Japonska a ztracené kufry jsme s napětím sledovali celá rodina...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 13:22

notna tak to je sila. A teraz budem cely den (uplne zbytocne:)) premyslat kto to moze byt. 

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 13:24

Luna uz jsem to sem chtela psat, ze jako v Buchtach rika Zuzka vzdycky "muj pribuzny", a Ivanka hned "myslis tvuj tatka?"

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 02. srpna 2022 13:29

711990 Jojo Btw, jednou jsme u me tety vysedávali na velikonocni pondeli s nejakyma jejima znamyma a ja jsem pak zjistila, ze jeden z nich je prave TEN pribuzny od Z.