Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 17. srpna 2022 06:08

U nás se vlasům a těm ostatním věcem v odtoku sprchového koutu říká Mnohozvíře. V čištění koupelny  se střídáme, ale nejmladší dcera vždycky hlásí - jo, umeju to, ale zabij mi mnohozvíře.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 07:44
Reakce na Zu:

Kokoska já bych to asi přirovnala k nějaký fobii. Taky nechápu, že se někdo bojí knoflíku, tak mě se prostě bezdůvodně hnusí nachumlaný vlasy a zbytky jídla v sítku, nic nechutnýho na tom objektivně není (teda mě i vadí ty odtoky jako takový, furt mám pocit, že na mě odtud něco může vylézt)  

​tak sítko ani vlasy mi nevadí, ale ten knoflík... nemůžu mít povlečení s knoflíky, pyžamo s knoflíky, když muž položil nedávno na komodu knoflík upadlý z kalhot, zvedl se mi žaludek :-) přitom nosím košile a samozřejmě mám u kalhot knoflík, ale to mi nevadí.. případ no :-)

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 08:16

žluťásek díky za tip na to sítko, zkusila jsem objednat zde. Můžu pak dát zprávu, jestli vše bylo ok.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 08:21

Magráta někdo holt má knoflik a někdo sítko (a taky teda dost nerada sahám na papír, normálně ho použít nevadí, ale třeba něco najít ve složce, když mám pocit suchých rukou, ou)

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 08:57

Archivářka Válka s mnohozvířetem! 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 09:02

Sweet Potato kde jsou ty doby, kdy jsem na to ve ctvrtek stala frontu! Ne ze by se mi teda styskalo po frontach na knizky, jen to mladi tenkrat

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 09:11

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 09:20

Potrefenáhusa Já na tebe spoléhala.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 09:43

Potrefenáhusa jo, takhle nějak to vypadá u nás :))

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 09:48

Já se toho sitka ve dřezu nestitim nijak zvlášť, ale přijde mi to kolikrat jako docela kekel, různý oplachnuty zbytky ze struhadla, zbytky jogurtu, to těsto je teda taky peklo, to se snazim zlikvidovat co nejvíc, než to jde do dřezu, vytiram to papírovou uterkou, co jde 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 10:20
Reakce na Magráta:

​tak sítko ani vlasy mi nevadí, ale ten knoflík... nemůžu mít povlečení s knoflíky, pyžamo s knoflíky, když muž položil nedávno na komodu knoflík upadlý z kalhot, zvedl se mi žaludek :-) přitom nosím košile a samozřejmě mám u kalhot knoflík, ale to mi nevadí.. případ no :-)

​Syn má tuhle fobii od mala, nechápala jsem v roce, proč některé dny jdeme ven v pohodě a někdy strašná scéna. Jemu teda vadí i pohledově a i druky. Takže třeba na zimní kombinézu jsem musela přišít pruh, aby to neviděl. Kalhoty jen na gumu, dnes musí mít pásek a zakrýt to, košili ani dnes. 

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 10:56

Renusatko mám to taky a navíc nemůžu vyslovit ani název toho předmětu. A taky samozřejmě od mala. Tuhle schopnost neziskas věkem,  s tím se narodis.

Ne schopnost, fobii. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 12:46

Já teda vnímám pocit uspokojení, když se mi povede ze sprchy nebo z vany vytáhnout pořádnej chuchvalec v jednom kuse. Ale až jednou vyleze ta příšera od Potrefenáhusa ...

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:03

Já jsem si na to vytahování příšery koupila takové udělátko v Tchibu, bohužel ale do všech odtoků nejde.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 17. srpna 2022 13:25

Ano, mnohozvíře - slovi podle Párala. Jsme doma 4 vlasatý ženský a 1 neplešatej chlap, takže naše mnohozvíře je fakt macek!

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. srpna 2022 14:15

Archivářka

My máme Vesmírný sliz v dřezu.

Online slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 17:46

No odtoky musí u nás manžel...je to jeho hlavná poistka proti rozvodu, spolu s vynášaním hmyzu...brrrr....ak tu nie je a musim ja, tak kuchynske sitko štítivo hodím do umývačky a do ostatných lejem rôzne strašné sajrajty...

Ale v sprcháči máme aj tak mriežku vsadenú ako kachličku, čiže nevybrateľnú.

A sťažujem si, že ma chytili aj tie posledné (a fakt už dúfam posledné!!!) nepríjwmnosti, čo sa tu o nich písalo v spojitosti s kovidom (a nie, ten zrak to nie je )...

....takže keď je to tu tak nákazlivé, skúsim si posťažovať aj na to, že sa snažíme kúpiť byt v Amsterdame (malinký, ale čistý a v hiektorej slušnej štvrti) a furt máme nejaké problémy s maklérmi.

Potrebujem čarovné sluchátko.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 17:48

slniecko a jen tak pro zajimavost, jake jsou ceny v amsterdamu ve srovnani se slovenskem?

Online slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 18:43

baltik no na samotnom slovensku su velmi rozlicne. A aj v ramci Ams podla stvrti. Ale tak voci BA asi 2-nasobok?

Problem je, ze je ich zufalo malo.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 19:12

Nee nee, nastěhovali se k nám do domu nový lidi, vyznačujou se dlouhotrvajícím plkáním pod mým oknem..   dlouho předlouho posloucham wannabe modulovaný smích a prázný plky a spoustu 'hmmm' 'hmmmm' , šmarna já nechci! Ať už je zima a já můžu zavřít okno..