slniecko diky za odpoved, ja jsem si prave nebyla jista, jetsli jsi z Bratislavy, tak jsem se zeptala tak neurcite :) Jinak sehat byt na koupi je asi problem skoro vsude.. Budu drzet pesti
Stěžovací vlákno
Vítej bolavá hlavo ze změny počasí. Ale na druhou stranu, konečně se ochladilo.
Mám hrozný KOPR. Musím dodělat článek, který mě ukrutně nebaví a měl být už loni, ale mi se do toho tak moc nechce.
Nám chodí pod okno tlachat ráno v půl šestý ráno nějaké uklízečky nebo prodavačky. To je nelze vypudit ani Wagnerem. ( I když já bych spíš preferovala Vivaldiho).
Paní, co v deset večer hulí na balkóne, je ještě ten nejmenší problém.
Tak vono nestačí že mám doma furt bordel, krámy z tý ještě nedodělaný kuchyně roztahaný všude, takovej nelad hnusnej... ale navíc ta moje dolní stolička s chobotem (jak pravil doktůrek) mě bolí i nadále tak, že jsem zas s brekem volala na zubní a budu tam muset na vytrhnutí hned jak se mi ozvou že mají chvilku
páč na dovolenou s tím teda nepojedu ![]()
baltik vdaka!
continuity Vivaldi nieeee, to ti ich tam udrzi az do neskoreho popoludnia!
Apropo, viem, ze tu raz niekto daval (odskrtavaci) plagatik Ciernomorskwj flotily a neviem ho najst...nebola si to nahodou ty, prosim?
Fuj, já tyhle teploty nedávám. Od soboty, co jsme přijeli na dovolenou, z nás ze všech leje, všichni ulepení, čekám, kdy si děcka uženou úpal... Vůbec nic se mi nechce, jsem z toho docela otrávená. Taková hezká dovolená to mohla být.
Pinot Noir jak já ti rozumím, mně se v tomhle taky nechce vůbec nic:(
Pinot Noir Dost zavidim kamosce, ktera se ted chysta na Island, ja uz z toho vedra taky nemuzu.
tina Pinot Noir Ani mně ne (ahoj tábore odpůrkyň vedra). Ale dneska jsem spala venku, dala jsem si budík na docela brzo ráno, protože žádný cvrlikání ptáků mě nevzbudí natvrdo
, a do devíti se toho dalo tolik udělat v domě i na podzimku!
A pak ten ulepený žhavý hnus. ![]()
Vítej bolavá hlavo ze změny počasí. Ale na druhou stranu, konečně se ochladilo.
kde kde? Tady je furt vedro!
Přidávám se k táboru odpůrců veder. Na dovolené mně zachraňuje jen polití/namočení hlavy do studené vody, to mi funguje jak pokropení živou vodou. Ale je to řešení pro horskou tůru nebo prostě pohyb v přírodě, do civilizace až tak úplně ne.
Přidávám se k táboru odpůrců veder. Na dovolené mně zachraňuje jen polití/namočení hlavy do studené vody, to mi funguje jak pokropení živou vodou. Ale je to řešení pro horskou tůru nebo prostě pohyb v přírodě, do civilizace až tak úplně ne.
Klid, příští týden máme dovolenou my, to se zase ochladí
možná i pár dní proprší. A rozumím vám.
Nakupujete někdo na Zalandu? Přišel mi dnes od nich mail s názvem Vaše heslo bylo z bezpečnostních důvodů resetováno
Dobrý den xxxxxx,
s politováním Vám oznamujeme, že na Vašem Zalando účtu xxxxxx@seznam.cz došlo k neobvyklé aktivitě. Je pravděpodobné, že neoprávněná osoba získala přístup k Vašemu účtu pomocí veřejně uniklých přihlašovacích údajů z jiných zdrojů, neboť na naší straně nedošlo k žádnému úniku údajů ze systému. Neautorizovaná strana mohla získat přístup k Vašemu jménu, e-mailu a dalším informacím jako je adresa, telefonní číslo, věk, historie objednávek a jiná nastavení, pokud tyto máte ve svém účtu uloženy. Můžeme vás ujistit, že důvěrné platební údaje nebyly zpřístupněny díky bezpečnostním opatřením, která jsme přijali.
Z tohoto důvodu jsme deaktivovali Vaše aktuální heslo. Prosíme vás, abyste si heslo změnili a získali tak opět přístup ke svému účtu. Na našich webových stránkách (https://www.zalando.cz/faq/Muj-ucet/Jak-obnovit-me-heslo.html naleznete jednoduchý postup, jak heslo změnit.
Pro bezpečnost a ochranu Vašeho účtu je důležité používat jedinečné heslo pro každý účet, který máte na internetu. Můžete tak provést pomocí správce hesel, aplikace, která vám pomůže vytvořit, uložit a spravovat jedinečná hesla. Pokud jste na jiných webových stránkách používali stejné přihlašovací údaje, doporučujeme, abyste je okamžitě změnili a nastavili unikátní hesla.
Pokud máte jakékoliv dotazy, velmi rádi vám pomůžeme. Máte-li dotazy na naše zástupce Péče o zákazníky, můžete je kontaktovat zde a našeho Pověřence pro Ochranu osobních údajů můžete kontaktovat zde. (bod 15)
Děkujeme vám,
Péče o zákazníky společnosti Zalando
Přišlo to někomu také? Nakupovala jsem tam jen dvakrát, vloni a vůbec už nevím, co tam mám za heslo. Pokud resetovali, tím líp. Ale co je myšleno neobvyklými aktivitami?
Ronna pokud jim unikla hesla tak je možné, že se někdo přihlásil ze zahraničí. To by mohla být neobvyklá aktivita
Ronna Mně tenhle mail přišel před pár dny. S uloženým heslem mi nešlo se přihlásit, tak jsem si nechala poslat odkaz pro změnu.
dzizisketa a kde jsi prosím tě, že bych se tam přesunula. Tady je i teď furt asi 30. Mraky teda že všech stran, ale já už nevěřím, že někdy bude pršet. Hnus nesktecnej tohle počasí.
Edit: sotva jsem to dopsala, zaclo pršet. Tak uvidíme jak vážný to bude.
Jeďte na dovolenou na hory, tady je příjemně ![]()
Kora u nás je dneska naprosto děsně a na déšť to nevypadá. Přitom ráno bylo pod mrakem a vypadalo to na mírné ochlazení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.