Dopoledne jsem byla ve městě a tolik vycuhujicich podprsenek. Šaty na ramínka a vzadu celá podprsenka venku. Zajímavé bylo, že to byly samé obtloustle dámy.
Stěžovací vlákno
Tak Betty a to je nějak horší, když podprda čumí tlustej než když čumí hubenej?
Řekla bych, že to víc vynikne. Možná, hubené to tak neměly. Tak to vlastně nemůžu posoudit.![]()
Pinot Noir tina Tak to mám taky. Ale letos jsem se nastavila, že neporucim větru, dešti, vedru, že prostě když je vedro a já ještě nechodím do práce, ta prostě hned k vodě nebo někam do hluboké přírody. Prostě nejde to jinak, odsouvám všechny plány Teď na dovolené jsme to tomu taky přizpůsobili, nestihli jsme teda moc z programu, ale kdyby pršelo taky to nedáme. Letošní rok je vlastně první, kdy mi vedra ani moc nevadí, příští rok na té planině novostavby bez jediného stínu a v kanclu v práci budu mluvit jinak.
Tak Betty hubené šly možná bez podprsenky ![]()
Když jdete vybírat boty s někým, koho bolej nohy z placatých balerín, takže chce nějaké, v kterých ho bolet nebudou, ale nechce jiné, než placaté baleriny, smíte ho praštit, že jo?! Aneb přijelo příbuzenstvo...
Vložky by problém nevyřešily?
Ronna ano včera večer přišel mail v totožném znění
dzizisketa Menstruační?
Sweet Potato promiň, ale...
. Nikoho nebij, ale představovat si to můžeš. ![]()
Sweet Potato Můžeš, jasně, nějak "omylem"! ![]()
Hlásím se, to jsem byla já a všimla jsem si toho až doma. ![]()
Ounz Možná že se to víc zařízne? Jinak je to nastejno. Jsem tuhle pozorovala takovou paní před soláriem a upřímně se podivovala, že když už si teda bere pod černý tílko normální podprsenku, vybere si doma ze šuplete tu úplně nejbělejší ![]()
dzizisketa Do takových těch placatých šlupiček se asi nevejdou
(já teda myslím vložky ortopedický, ne Always s křidélky
)
Aranel já myslím, že silné ženy mají i větší prsa a když je nesprávná podprsenka tak, pod tou tíhou vzadu vyleze nahoru. Vůbec jsem neměla v úmyslu navazet se do kohokoliv.
Aranel nebo jak se teď nosí různé topy s odhalenými zády. Vzadu to má čtyři šňůrky a slečna si pod něj vezme normální podprsenku. Je úplně jedno, jak štíhlá je nebo není.
Evaeva No jasně ![]()
Evaeva koukajici podprsenky se pry zase nosi, frci milenium :))
Lamicka aha! Mně nevadí, když koukají ramínka nebo schválně vykukuje ve výstřihu. Ale šaty, které mají sexy odhalená záda to poněkud zabíjí
Evaeva JJ, největší zabiják je to viditelný zapínání vzadu, pokud jsou to jen takové ty hladké topy bez zapínání, vypadá to o něco líp.
Isca jojo, když je to aspoň trochu záměr, je to v pohodě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.