Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:38

Zarinya ten vetsi binec se ale nachyta i bez sitka, ty ted mas kratky vlasy ale dlouhy treba, tak tos na ne taky posilala muze?:-))

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:52

Třetí den mě pekelně bolí krcni páteř. Přejde to samo nebo mám jít k obvodní? A jak mi pomůže, asi mi to opíchá? 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:54

Tak Betty Může to přejít samo, ale taky tě to může trápit ještě dlouho. Osobně doporučuju spíš fyzioterapii, obvodní ti s tím pravděpodobně moc nepomůže.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:56

viktorka_od splavu my právě v koupelně žádný sítko moc nemáme, takže to jednou za čas bere muž rovnou se sifonem. 

49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:58

Tak Betty a jak poznas ze to je pater? prejde to "samo" pokud je to jen namozeny/prelezeny v kombinaci myorelaxantu a odpocinku. kdyz ne tak k doktoru

49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 21:59

Evaeva jo tak krtka tam cas od casu sypu taky, ale vlasy se mi chuchli v odtoku i bez sitka, taky ho tam nemam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:04

viktorka_od splavu hele nevím, ve vaně se mi to nějak nedějeAkorát v umyvadle a to bych musela pokaždé rozšroubovat ten špunt. A kdy vlastně, vlasy si tam nemeju. Samé otázky

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:09

Do dnes mě nenapadlo, že bych se měla štítit vlastních, umytých vlasů v sítku.  Je teda pravda, že nás každej po sobě uklidí včetně toho sítka, tak jsou tam opravdu jen moje vlasy a v kuchyni to vyklepnu do koše a co nejde tak ještě utřu papírem. Doufám, že to není jak se vším a nepřenáší se to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:11

Renusatko mně je celkem jedno, čí to jsou vlasy, to máš stejné jako, když někomu vadí pavouci, no.

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:12

viktorka_od splavu ja myslím,  že je to ofoukly, průvan. Bolest začala odpoledne. Žádná námaha. 

49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:17

Tak Betty tak to by mohly byt jen stazene svaly a to pomuze co jsem psala vyse. neco na bllest at to povoli, klidne obyc ibalgin jestli ho muzes. a suche teplo

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:18

EvaevaMně by spíš vadilo, kdyby mi tam cizí vlasy zůstávaly. Já nemůžu vidět třeba i na návštěvě ve vaně a po umyvadle všude vlasy. Doma jsou to z 99% moje a uklízím je po sobě hned. Nevadí mi vzít je hned po umytí hlavy ze sítka, ale vadilo by mi to, kdyby už se pak na nich nachytalo kde co a bylo to tam třeba týden. 

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:23

viktorka_od splavu koupila jsem si něco na uvolnění svalového napětí a beru i ibalgin. To je děsný jak to člověka ochromi. 

49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:24

Renusatko vlasu se nestitim zadnych, jen v tom odtoku je to vetsinou vylepseny o takovy blemc asi ze samponu nebo co, a to mi prijde celkem nechutny. takze papir a v poho

stejne tak drez pouzivam jako takovy predstupen kose-treba tam loupu zeleninu abych se nemusela ohybat, pak oplachnu a odlozim, binec vylovim a vyhodim, ten uplne drobny poberu papirovou uterkou

49353 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:25

Tak Betty hlavne odpocivej a at to brzy prejde

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 22:37

Zarinya ten vetsi binec se ale nachyta i bez sitka, ty ted mas kratky vlasy ale dlouhy treba, tak tos na ne taky posilala muze?:-))

​ne umim si odpad vycistit sama a nepotrebuju k tomu ani sitko.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 16. srpna 2022 23:19

Zarinya Je já vlastně taky nemám sítko! Ani ve vaně a ani ve dřezu. Takže potvrzuji ti to, jde to vyčistit bez sítka i bez chlapa:-F

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 00:47

Když už je řeč o sítkách, nevíte, kde by šlo koupit něco takovýho? Našla jsem to jen v nějakých pochybných eshopech, co nejspíš přeprodávaj aliexpress

Syn se bojí tý díry v odtoku, takže tam musíme mít tu nerezovou hlavu a nesnáším vymotávat z toho pak ty vlasy. Kdyby to bylo takhle celý zakrytý, třeba by to toleroval. 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 03:14

Asi začnu přijímat objednávky na jednorázový sítka!  Hlavně jsou tu hluboký, to je taky fajn, to jsem si teď pořídila i do nové kuchyně domů a chystám se dovést si dostatečnou zásobu těch jednorázových! A přemýšlím, že možná ani nejsou tak hrozný, je to spíš něco jako taková ta netkaná textilie, nebo rakový nějaký materiál...dneska si to zkusím přeložit.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 17. srpna 2022 05:03

žluťásek obcas to miva tchibo v tech kolekcich pro domacnost