Pinot Noir no..jako ty školky, to jsou fakt ohniska
Stěžovací vlákno
Pinot Noir nás čeká v pondělí, doufám, opětovný nástup. Už mám domluvenou práci, tak doufám, že to vyjde.
Taky jsem mela dnes jet na dlouho planovane setkani se spoluzaky z vejsky, nektere jsem nevidela roky a taak se na ne tesila... a misto toho co? Sedim doma s virozou ![]()
mnum To je taky pekne naprd. Tlapkam.
Včera som umyla a schovala letné sandále a šľapky ![]()
letfenixa já sandále nosím pořád, a k nim svetr. Mně jen tak nedostanou ![]()
Evaeva
presne, sandale a svetr. Na podzim to jde. Na jare by mi byla zima
Ounz Ale ne, ať je to rychle pryč.Můžeš odjet později?
Sweet Potato no, měla jsem odjet včera, musela jsem to zrušit. Až dokašlu, tak zkusím vymyslet něco jinýho ![]()
Ten kriz se vubec nelepsi......strasna bolest.Nepomohla injekce,prasky,mazani nahrivani.....co se da jeste delat?![]()
Zarinya co mobilizace od fyzioterapeuta?
Lamicka tak v nedeli tezko a uprimne mam pocit,ze kdyby na me ted nekdo sahl tak se zblaznim.
Nemáš nějaký pás, kterým by ses omotala? Mně to vždycky pomůže, když je úplně nejhůř, mám nějaký přímo na páteř. No a nebo víno, když nebudeš brát prášky...
Zarinya moc a moc tlapkam..
. Záda jsou prevít
letfenixa já taky a s nima i takový ty echt letní veci. Připravila podzimní boty, svetry, trenckot a krivaka. A mám z toho radost, takže jsem tu blbě. ![]()
Zarinya mně pomáhají kapsaicinové náplasti z lékárny. Zkoušela jste?
Tak na vcerajsiu svadbu sme isli, deti prekvapivo zdrave ale mna postupne cez den zacalo boliet v krku, nadcha a dnes uz lezim. Dufam, ze som tam nikoho nenakazila a ze to nie je covid!
. Mam teraz vycitky, ze som neodisla uz navecer. Smrkajucich deti tam bolo dost,, mladsi zacal v noci tiez kaslat. Ani tu chorobu si nebudem moct vylezat, bo zas budu cely tyzden doma!
Zarinya a co znovu pohotovost? Treba to je neco jineho? Moc moc tlapkam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.