Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 15:45

Tak už je to tu, řezané květiny na burze podražily a to docela o dost. Njn, vaše bolest, naše radost. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 15:46

crazydaisy Řvousenka Teď jsme tady zarazily dojímací vlákno  U nás to ale hrozně prožívá muž, což mi přijde vtipný. Všechny ty Koruny má nasledovaný, všechno načtený. Když měla svatbu Meghan s Harrym, byli jsme zrovna objednaní u kadeřnice, tak sledoval královskou svatbu na mobilu u kadeřnice. Teď mi tu taky rozvíjí různé teorie, že kdyby byl Charles, předal by kralování Williamovi apod. Se vždycky bavím...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 15:57

Mňa dojíma ten koniec jednej dlhej éry. A tiež, že kráľovná bola ročník 1926 ako moja starká čo zomrela pred pár rokmi... Bude to trochu zvláštne, keď sa budú meniť bankovky a známky a všetko s označením ER na CR.
Môj muž je republikán, takže týmto by podľa neho mohla konštitučná monarchia v Británii skončiť a najradšej by mal prezidenta/prezidentku. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:10
Reakce na Sweet Potato:

Tak ještě jednou. Netruchlíme pro Alžbětu. Odešla v klidu a míru v pozehnaném věku. Truchlíme za Alžbětou. Je to mezník. Symbol. Něco zdánlivě věčného skončilo.

​JA jsem si myslela, ze Alzbeta bude kralovnou porad, tak jako jsem myslela, ze JA se nedoziju valky v Evrope.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:16
Reakce na Lilly_Ku:

notna no to jo, chudaci fakt :))

​Z mého pohledu jsou. Já bych se svou povahou tuhle službu veřejnosti a stále pod dohledem asi nedala. 

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:20
Reakce na Kan:

Tak už je to tu, řezané květiny na burze podražily a to docela o dost. Njn, vaše bolest, naše radost. 

​Tak takovéhle konsekvence by mne nenapadly. Zajímavé, dík.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:22
Reakce na Sweet Potato:

Tak ještě jednou. Netruchlíme pro Alžbětu. Odešla v klidu a míru v pozehnaném věku. Truchlíme za Alžbětou. Je to mezník. Symbol. Něco zdánlivě věčného skončilo.

​Vystihla jsi to naprosto přesně. Úmrtí Alžběty vnímám jako obrovskou historickou událost. budu to mít v sobě stejně jako válku v Zálivu /ač hodně mala, bylo to pro mě první šokující setkání s válkou/, listopad 89, covid, válku na Ukrajině a ještě pár dalších.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:27
Reakce na Kan:

jj, u nas budou nasledky v podobe ctyrdenni pauzy v TV reklame v UK.

Offline Jitka77
1934 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:38

Já jsem fakt ráda, že se dožila toho platinového jubilea - i když největší slzu v oku jsem tehdy měla pro Briana Maye, sledovala jsem v lockdownu jeho YouTube kanál a on tehdy vypadal, že rovná vlastní pozůstalost, takže když se objevil na tom podstavci, normálně jsem uronila. A taky jsem ráda, že se s úmrtím trefila mimo covidová opatření. Tyhle hromadné akce a sdílené emoce (nejlépe naživo, ale i net poslouží) jsou strašně důležitá věc, vytváří se tím kolektivní paměť a drží to lidi pohromadě.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 16:47
Reakce na dzizisketa:

Kopila jsem si novou pánev extra na palačinky a tvl celá várka letěla do koše! Než jsem přišla na správnou teplotu a i když je nepřilnavá, bez oleje se to těsto lepí

​Dávám jen pod první opravdu malinko, potom už to jde v pohodě. Já naopak od té doby, co jsem ji koupila(za pár korun), dělám palačinky ráda, protože je to bez tuku a bleskové. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:33

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:34
49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:37
Reakce na notna:

​Z mého pohledu jsou. Já bych se svou povahou tuhle službu veřejnosti a stále pod dohledem asi nedala. 

​jo presne. mne teda prijde daleko absurdnejsi porovnavat lidi podle toho jak kdo dle neciho nazoru trpi nez byt smutny z neci smrti

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:42

Sweet Potato Dík, že jsi to napsala.

Pro mě mají ty úmrtí známých lidí ještě ten přesah, že na rodiče 80+ to dost doléhá, když se jim rozpadá jejich svět. Donedávna jen na otce, kterej měl pak vždycky dost propad psychiky, což se odráželo i na mámě,  teď  i máma sama o sobě začíná být z toho smutná a lítostivá.  

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:46

Bledule tak zase slzicky.

Jeste jsem si nasla video s Paddingtonem... Ale ja se dnes dozvedela jednu zlou zpravu, tak to prispiva. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 17:54

Lilly_Ku teda napsat o komkoli No boze, tak umrel, vzdyt uz zil dost dlouho!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:25

​jo presne. mne teda prijde daleko absurdnejsi porovnavat lidi podle toho jak kdo dle neciho nazoru trpi nez byt smutny z neci smrti

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:46

tak to trochu odlehčím, komentář z FB co mě rozesmál: 

Hele já to kralování Charlesovi nezávidím, zbytek vrstevníků v důchoďáku a on tvl poprvý do nový práce

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:49

viktorka_od splavu ja uz zake videla nejake vtipky a nektere byly moc mile.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 09. zaří 2022 18:55

viktorka_od splavu a jeste se mi libilo u TMBK Harry, jdu do baraku!