Tak už je to tu, řezané květiny na burze podražily a to docela o dost. Njn, vaše bolest, naše radost.
Stěžovací vlákno
crazydaisy Řvousenka Teď jsme tady zarazily dojímací vlákno
U nás to ale hrozně prožívá muž, což mi přijde vtipný. Všechny ty Koruny má nasledovaný, všechno načtený. Když měla svatbu Meghan s Harrym, byli jsme zrovna objednaní u kadeřnice, tak sledoval královskou svatbu na mobilu u kadeřnice. Teď mi tu taky rozvíjí různé teorie, že kdyby byl Charles, předal by kralování Williamovi apod. Se vždycky bavím...
Mňa dojíma ten koniec jednej dlhej éry. A tiež, že kráľovná bola ročník 1926 ako moja starká čo zomrela pred pár rokmi... Bude to trochu zvláštne, keď sa budú meniť bankovky a známky a všetko s označením ER na CR.
Môj muž je republikán, takže týmto by podľa neho mohla konštitučná monarchia v Británii skončiť a najradšej by mal prezidenta/prezidentku.
Tak ještě jednou. Netruchlíme pro Alžbětu. Odešla v klidu a míru v pozehnaném věku. Truchlíme za Alžbětou. Je to mezník. Symbol. Něco zdánlivě věčného skončilo.
JA jsem si myslela, ze Alzbeta bude kralovnou porad, tak jako jsem myslela, ze JA se nedoziju valky v Evrope.
notna no to jo, chudaci fakt :))
Z mého pohledu jsou. Já bych se svou povahou tuhle službu veřejnosti a stále pod dohledem asi nedala.
Tak už je to tu, řezané květiny na burze podražily a to docela o dost. Njn, vaše bolest, naše radost.
Tak takovéhle konsekvence by mne nenapadly. Zajímavé, dík.
Tak ještě jednou. Netruchlíme pro Alžbětu. Odešla v klidu a míru v pozehnaném věku. Truchlíme za Alžbětou. Je to mezník. Symbol. Něco zdánlivě věčného skončilo.
Vystihla jsi to naprosto přesně. Úmrtí Alžběty vnímám jako obrovskou historickou událost. budu to mít v sobě stejně jako válku v Zálivu /ač hodně mala, bylo to pro mě první šokující setkání s válkou/, listopad 89, covid, válku na Ukrajině a ještě pár dalších.
jj, u nas budou nasledky v podobe ctyrdenni pauzy v TV reklame v UK.
Já jsem fakt ráda, že se dožila toho platinového jubilea - i když největší slzu v oku jsem tehdy měla pro Briana Maye, sledovala jsem v lockdownu jeho YouTube kanál a on tehdy vypadal, že rovná vlastní pozůstalost, takže když se objevil na tom podstavci, normálně jsem uronila. A taky jsem ráda, že se s úmrtím trefila mimo covidová opatření. Tyhle hromadné akce a sdílené emoce (nejlépe naživo, ale i net poslouží) jsou strašně důležitá věc, vytváří se tím kolektivní paměť a drží to lidi pohromadě.
Kopila jsem si novou pánev extra na palačinky a tvl celá várka letěla do koše! Než jsem přišla na správnou teplotu a i když je nepřilnavá, bez oleje se to těsto lepí
Dávám jen pod první opravdu malinko, potom už to jde v pohodě. Já naopak od té doby, co jsem ji koupila(za pár korun), dělám palačinky ráda, protože je to bez tuku a bleskové.
Z mého pohledu jsou. Já bych se svou povahou tuhle službu veřejnosti a stále pod dohledem asi nedala.
jo presne. mne teda prijde daleko absurdnejsi porovnavat lidi podle toho jak kdo dle neciho nazoru trpi nez byt smutny z neci smrti
Sweet Potato Dík, že jsi to napsala.
Pro mě mají ty úmrtí známých lidí ještě ten přesah, že na rodiče 80+ to dost doléhá, když se jim rozpadá jejich svět. Donedávna jen na otce, kterej měl pak vždycky dost propad psychiky, což se odráželo i na mámě, teď i máma sama o sobě začíná být z toho smutná a lítostivá.
Bledule tak zase slzicky.
Jeste jsem si nasla video s Paddingtonem... Ale ja se dnes dozvedela jednu zlou zpravu, tak to prispiva.
Lilly_Ku teda napsat o komkoli No boze, tak umrel, vzdyt uz zil dost dlouho! ![]()
jo presne. mne teda prijde daleko absurdnejsi porovnavat lidi podle toho jak kdo dle neciho nazoru trpi nez byt smutny z neci smrti
![]()
tak to trochu odlehčím, komentář z FB co mě rozesmál:
Hele já to kralování Charlesovi nezávidím, zbytek vrstevníků v důchoďáku a on tvl poprvý do nový práce
viktorka_od splavu ja uz zake videla nejake vtipky a nektere byly moc mile.
viktorka_od splavu a jeste se mi libilo u TMBK Harry, jdu do baraku!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.