Kora Já taky, ale radost nemám, objevila jsem další dvoje podzimní boty co mi vyšly z módy:-D
Stěžovací vlákno
Karja dej jim čas, jednou se vrátí ![]()
Kora No, to je ale hrozny tohleto hromadeni, ale já to nevyhodím, to ne:-D
Kora ježiš, na oblečenie som pozabudla!
Evaeva pre mňa to už na bose nohy nie je
Zarinya mne pomáha suché teplo, tj nahrievam soluxom, klasickým starým
letfenixa u nás je pořád docela hezky, okolo dvaceti, sluníčko. I když dneska trochu poprchá. Já hlavně na boso chodím ráda, tak vydržím i trochu zimu.
Evaeva Taky chodím ráda naboso a kdyz uz to ráno nejde, tak aspoň v teniskach s holýma nohama, bez silonek, to zvladnu az do listopadu. V úterý má být 24 stupňů, to bych se v podzimních botách uškvařila
Evaeva já jsem je zatím taky ještě neuklidnila, ale na moc dlouho už to asi nebude ![]()
letfenixa já taky a s nima i takový ty echt letní veci. Připravila podzimní boty, svetry, trenckot a krivaka. A mám z toho radost, takže jsem tu blbě.
To se přiznám, že asi nikdy nepochopím, já mám pokaždý z konce léta deprese, protože končí mé oblíbené období a teď už bude půl roku jen hnusně. ![]()
Ignis a co je podle tebe "hnusně"?
ja jsem ráda, ze žiju v místě, kde se střídají roční období
Ignis já zas mám deprese s prvnima kvetnovyma tricitkama, to je pro mně hnusně. Září a říjen jsou moje nejoblíbenější měsíce, dostatečně, ale už ne moc teplo, dřívější smrákání, zlátnoucí listí ![]()
Tulipe já mám taky ráda střídání ročních období, ale takové to listopadové pošmourno, mrholení, mlhu a hlavně tmu od čtyř odpoledne bych si teda odpustila. Prodloužila bych jaro a klidně i zimu, ale opravdovou.
Tulipe Já jsem moc ráda za střídání období, ale od dob covidu a jarních viróz žiju snad jen čtyři měsíce v roce! Teď se to ty poslední roky nějak s.alo přes tu zimu:-D
dynda vino tedy urcite ne,to by se pridala jeste migrena
Nojo, existence týhle sviňárny mi většinou unikne. Lituju tě upřímně.
To se přiznám, že asi nikdy nepochopím, já mám pokaždý z konce léta deprese, protože končí mé oblíbené období a teď už bude půl roku jen hnusně.
![]()
Podzim by mi asi tolik nevadil, kdyby po něm nenásledovala zima. A tma, brr.
Zarinya Záda dokážou pěkně potrápit. Pokud je to skřípnutý nerv, což v tom SI skloubení bývá, tak obstřik moc nepomůže. Zkus ještě nějaká myorelaxancia, nevím, co je u vás volně dostupné. Jinak zítra ortopedie, fyzio a nebo dnes pohotovost, pokud je to hodně bolestivé.
A hlavně to později řeš preventivně. Předpokládám, že když píšeš, vždy mi pomohlo, tak to není poprvé. Já potom vidím už jen ty následky a to fakt nepřeju nikomu, tak to nenech zajít k nějaké nepohyblivosti za pár let.
Tohle je teda asi spíš do přiznání, ale já se zrovna na terase opaluju. Letos poprvé. Nejdřív jsem si u kafe sundala kalhoty a pak i triko.
Evaeva Sweet Potato Právě, třeba v Brně trvá podzim půl roku, ale ne babí léto. Inverze, tma, mrholení a hnusně. Žádná pěkná zima tady nikdy není a pěkný podzim pár dní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.