Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 16:40

barbucha Ten vtip paušalizuje, křesťan který zná mapu jde do očistce. :D

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 16:44
Reakce na Kan:

​Já mám ráda každé roční období, ta příroda si musí taky odpočinout a každý začátek má konec. Co nesnáším,je ta rychlost střídání, protože když jsem byla mladší, tak to určitě bylo všechno pomalejší! :D

​Jj, zrychluje to, prevít!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 16:53

Luna Já jsem optimistou jen mezi pesimistima, neboj!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 15:29
Reakce na Renusatko:

Ignis A nejhorší je pro mě potom období od Vánoc do března

​No přesně

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 13. zaří 2022 17:53
Reakce na Isca:

​Jj, zrychluje to, prevít!

​Když já jsem byla mladší, tak čtyři roky střední školy trvaly nekonečně dlouho z pohledu devaťáka

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. zaří 2022 11:15

To si takhle člověk naplanuje dvoudenní výlet a relax.  Že bude dva dny lejt,  s tím jsem byla smirena.  Ale že nám typek z České pošty těsně před odjezdem nabori auto, protože necumi kam couvá, to jsem fakt nečekala. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 11:27

Kora to je drsny teda!

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. zaří 2022 11:39

Lilly_Ku jo, ale uz přestalo pršet Aspoň. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 11:50

Kora a mas jak odjet na vylet?

blizkeho pribuzneho takhle srazila dodavka dopravni spolecnosti. stal na chodniku, ridic couval pri otaceni na chodnik a poradne se nepodival.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 13:24

Lilly_Ku Kora No oni totiž hrozně chvátají. My jsme slepá ulice, za náma už bydlí jen sousedi jedni. Takže provoz nula, ale furt děti nabádám, že i tady se musím rozhlížet pořádně(no spíš že i tady chodíme společně), protože ti dopravci jedou poměrně velkou rychlostí do posledního metru (no ti jezdí za mnou no) a pošta třeba 50 m couvá, ta je ráda, že je ráda. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. zaří 2022 14:22

Lilly_Ku

Jedeme mým autem naštěstí.  Už jsem se uklidnila. 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 14:39

Karja jj, fakt oni jak spechaji, tak je to nebezpeci vetsi. ja jsem na to uplne cumela, otaci se, vjede pritom na chodnik a jeste se ani poradne nepodiva.

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 14. zaří 2022 21:09

Lilly_Ku tady byl včera první školní den a přijela jsem do práce na kole dost vyděšená, přišlo mi, že se na silnici najednou všichni zcvokli. Minulý týden mě malém sundali z kola popeláři, co vyváží koše. Jela jsem po stezce, což je půlka chodníku směrem do silnice. Jeli pomalu vedle po silnici a najednou jeden otevřel přede mnou dveře. Nějak jsem to vytušila, takže jsem brzdila a řvala. 

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 14:11

Tabea u nas pred skolou byva uplna dopravni vrava, auta vsude, deti vsude, nervozni rodice vsude, couvani do krizovatky vsude, vysadky deti za jizdy.... v zastavbe rodinnych domku, kde je po vetsinu dne dost mrtvo. Myslela jsem, ze syn bude chodit sam uz od prvni tridy (bydlime par metru vedle), ale bojim se moc, ze ho tam nekdo prejede, tak asi zatim ne. 

A s tim kolem jsi mi pripomnela, jak jsem se ted vyznamenala v Mnichove. Jak na ty cyklopruhy nejsem zvykla, tak jsem malem vyvovala srazku. Nejak mi nedoslo,  ze kdyz jdes v pesim pruhu a dojdes jakoby az na konec chodniku k prechodu u krizovatky, tak vlastne stojis v pruhu tech, co jedou na kole zprava

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 15:06

Tabea to je neprijemny, tech aut co najednou otevrou dvere se bojim i ja, nerada jezdim kolem treba dodavek, co zaparkovaly v pruhu pro auta, ale mezi pravou stranou auta a chodnikem je jeste cyklostezka, po ktere musim projet.

taky jezdim vsude s helmou, kdyby neco, tak at se aspon jenom prizabiju.

tady ve vorarlbergu jsou teda auta mnohem drsnejsi nez v berline, je tu fakt potreba davat mnohem vic pozor, jako chodec i jako cyklista. v berline mi prijde ze jsou ti ridici vic opatrni, ale taky tam teda spousta kolaru jezdi jak prasata, to zas tady nevidim.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 15:08

Gatita jj, takovy jako ty znam  ty vzdycky vychovavam upozornenim, hrozna vlastnost :))

Offline clothilde
2059 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 17:52

Lilly_Ku Ja si vloni zaplachtila na cyklostezce v Holandsku.

Ridic otevrel, na posledni chvilku, dvere do cesty, necekala jsem to, neubrzdila a narazila jsem.

Odnesla to Helma, jesteze jsem ji mela

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 18:14

clothilde tohle je fakt hrozne nebezpecny, jesteze se ti nic vaznejsiho nestalo.

pritom v autoskole se to uci, v nemcine se tomu dokonce rika holandsky zpusob otevirani dveri - ze oteviras dvere opacnou rukou nez tou, co je na strane dveri. automaticky te to nuti otocit hlavu. je to jednoduchy a ucinny. a stejne se najdou lidi, co na to dlabou.

Online Kokoska
34953 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 18:27

Lilly_Ku ja uz mam nejak zazity kouknout pred otevrenim do zrcatka. Vzdyt to delam i kvuli sobe, kdyby jelo auto, abych mu nevlitla pod kola nebo mi neurazilo dvirka. Stejne tak se kouknu pri rozjizdeni.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 15. zaří 2022 18:32

Zvýšil se mi úvazek v práci a dvě mé kolegyně jsou na mě naštvané, že to nedostaly ony. Když mi to paní ředitelka nabídla, ptala jsem se jí, jestli to nechce dát někomu, kdo tam pracuje déle, že to dostanu sežrat. Nechtěla, chtěla to nabídnout mně. Mrzí mě to, ale byla bych blbá, kdybych to odmítla, ne? Navíc si říkám, že peníze potřebuju víc, než ony-kazda vlastní bydlení plus byt navíc, děti odrostlé.... Jsem z toho trochu smutná, doteď jsme spolu vycházely normálně.