tv bblahopreju a z kolegyn si nic nedelej. Nabidku of reditelky jsi dostala ty
Stěžovací vlákno
tv asi měla ředitelka důvod, že to nabídla tobě. Na kolegyně bych se vyprdla, nemáš duˇvod si něco vyčítat a blahopřeju ti ![]()
tv gratuluju k povyseni :) a z kolegyn si nic nedelej.
tv gratuluji.
Jsem si jistá, že ti to ředitelka nenabídla proto, že potřebuješ peníze. Já doufám, že to povyšování, které se různé vysedělo, už máme konečně za sebou.
Kolegyně si můžou maximálně zpytovat svoje svědomí.
tv moc ti to přeju!![]()
tv Moc ti gratuluju a zasloužíš si to, proto to máš;-).
tv pokud si o to stála, tak fakt není důvod to nepřijmout. Gratuluju. Odsloužené roky nejsou důvod k povýšení/zvýšení úvazku, tím by měla být kvalita práce, ne?
tv ředitelka si mohla vybrat a vybrala si Tebe. Není důvod zpochybňovat její rozhodnutí a už vůbec není důvod sama sebe shazovat. Z Tvého příspěvku mám dojem, že nejsi typ, který "se umí prodat", myslím, že toto je dobrá cesta k zdravému sebevědomí.
viktorka_od splavu Karja Evaeva @berus
Děkuju všem, moc mě to těší ❤️
tv gratuluju, zasloužíš si to
tv Gratuluju, důvod ředitelka určitě měla. A to ostatní se ukludní, zvyknou si.
tv Neboj, to se uklidní. Dá se pochopit, že jsou naštvané, ale tvůj problém to není. Ber to tak jak to je, jako ocenění tvé dosavadní práce. A gratuluju. ![]()
tv nebud smutna, bud rada za oceneni sve prace, gratuluju! na kolegyne kasli, chovej se k nim normalne, za nic se neomlouvej ani neospravedlnuj.
Lilly_Ku
dekuju
tv tak pokud jsi neměla plný úvazek a ted ti ředitelka dala plný, je všechno v naprostém pořádku. Ví, proč to udělala.
Ty kolegyně plný úvazek taky neměly?? Nebo měly nadúvazek a ted o něj přišly? Chápu, že je to štve, ale v žádném případě na to nemají právo. Tím bych se absolutně nezabývala.
A pokud jsi plný měla a máš ted nad, asi to zvládáš s přehledem a je s tebou spokojená. Tak si to zasloužíš ![]()
Dadoo všechny jsme měly 0,75. Já mám teď 1,0. Já vím, že se tím nemám zabývat, v podstatě ta jejich reakce byla očekávaná. Naštěstí jsem teď na jiné budově, tak je moc nepotkavam.![]()
A dekuju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.