Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 13:21

Candance Ne, já jsem měla dobrou zubařku, která to ostraňovala pokaždé při kontrole, takže to nebylo nic hrozného. A pokaždé i u zubařky, to pro mě bylo šílené. Naopak na druhou zubní hygienu jsem šla asi po 6ti letech, kdy to nová zubařka nedělala vůbec. 

Lamicka jJá bych si taky myslela doživotně, že mám citlivé zuby. Teď řikám, že provedení má neskutečný vliv.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 13:33

Renusatko 

To má, samozřejmě, ale třeba s odhalenejma krčkama nenaděláš nic, tam to prostě citlivý je.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 17. zaří 2022 13:42

Uf, zima je tady A předseda našeho SVJ nelenil a práve všude vylepil výhrůžnej dopis, ať si nikdo nemyslí že nebude topit, anžto stejně zaplatí minimum t.j. 80% průměrný spotřeby, a běda mu!

Není nad to, když někdo dokáže potěšit

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 15:04

Tak jsem dneska seděla v kanceláři ve 20 stupních (máme tam teploměr) a jsem strašně vymrzlá. Ledové ruce, ledové nohy. Každopádně mě vymrzlá kancelář nemusí tento týden stresovat, od zítřka mě ošetřovačka, dítě má impetigo.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 15:54

Jedu vlakem o dvě!! Hodiny později, ten můj vypadl a teda, podle toho jsk moc byli pánové v pokladně nepříjemný, tak ten vlak asi nejedo moji vinou? A samo místo 1.třídy 2. a asi můžu bejt rada? Tvl

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:29

Lamicka Teda, impetigo je docela pruda. Držím palce, ať se toho rychle zbaví

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 17:37

Lamicka Hlavně pořádně přeléčit, protože se to rádo vrací a je to dost infekční, tak pozor i na sebe. Ať to máte rychle za sebou.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 18:31

brrr Renusatko děkuju, snad to bude dobré. Dezinfikuju všechno, peru jak šílená, má vlastní koupelnu, pořád si myju a dezinfikuju ruce... nejdřív jsme si mysleli, že je to 7. nemoc (řádí ve škole), ale bylo mi divné, že neměl teplotu. 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 08:38

Nám zas neteče voda! a vojnové zásoby už jsem vyplácala před dvěma týdny. Jak šetříme, tak ráno nebyla voda ani v konvici. 

No dnes jsme alespoň všichni pryč. Budu muset zas koupit balík vody, i když mi to překáží strašně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:25

continuity nám netekla nedávno. Jak jsem doma, všimla jsem si malého tlaku a ještě stihla napustit velký hrnec. Ale ve tři odpoledne už zase tekla. Tak snad to u vás bude taky rychlé.

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:32

Synovec nastoupil na ČVUT. Cestou na imatrikulaci nastoupil do vagónu, kde měl místenku, ale ten byl plný, doslova prý nacpaný jak dobytčák uprchlíky, snad Syřany, smrad, že se málem pozvracel, musel okamžitě uprchnout. Z koleje na Strahově utekl uprostřed první noci a dospal na nádraží, protože pokoj se hemžilo štěnicemu, byly jich prý mraky.

Vůbec to jeho studium nezačíná dobře. Mně je ho tak líto, nová škola, kluk z vesnice v Praze, sama si vzpomínám, jaké to bylo. Měl by řešit úplně jiné věci.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:06

Pinot Noir Chudák, to ho lituju moc. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:09

Pinot Noir Jako obojí strašný, ale ty koleje! Bože bych snad řekla že k tomuhle snad nemůže dojít už dneska v Praze. My jsme třeba na ČZU měly vybavení ošklivý, stary a tak, ale vždycky vzdycky všude bylo čisto! Chudák. 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 10:21

Pinot Noir Ježiš štěnice na kolejích, za nás se to 2x ročne stříkalo. Vždyť to nemůže projít hygienou?

Zato ty rybenky byly všudepřítomné teda, ale ty zas nějak škodlivé nejsou, to nikdo asi extra neřešil. 

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:45

Pinot Noir Chudák, to je strašný! :-( Tak snad si to aspoň vybral dopředu a teď už se mu bude jen dařit!

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:47

Lamicka Aaaa impetigo, imaginárně tlapkám! Určitě všechno dezinfikovat a prát na co nejvíc, je to svinstvo nakažlivý.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:54

Pinot Noir chudák pamatuju se na šok z koupelen na koleji v HK, prchly jsme se spolubydlici na privat, hned jak to slo. 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 12:56

Aranel diky, no je to desny :( ale dneska to uz nastesti vypada trochu lip. 

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 17:03

Pinot Noir Za mnou předevčírem přišla s prosbou dcera, jestli bych něco nesehnala pro jejího kámoše a dva další, že začíná semestr, mají se stěhovat zpátky na Strahov, ale do štěnicárny nechtějí. Tak už bydlej. (Co už na Strahově zaplatili, jim samozřejmě  nikdo nevrátí)

Offline fija
897 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 17:08

Pinot Noir Syn se tento měsíc stěhoval ze Strahova na byt, byl tam 4 roky... a teprve poslední  měsíc z něj lezly informace, že ty štěnice tam byly někdy hodně drsný a že občas ty zdi od nich byly doslova černý a on dost poštípanej.... no strašný... zpětně mne štve, že to za celou dobu nikdy nezmínil, ale když on je takovej samorost, moc si na nnc nestěžuje a navíc se mu tam prý zamlouvala ta komunita...

Spoustu věcí tam pak ve finále nechal, aby si je nezavlekl do nového bydlení. A můžu být ráda, že je nikdy nepřivlekl domů!

Naštěstí je tedy konečně pryč...