RoSa Je to strašné, ale trochu to nesedí se včerejší informací, že když je našli, leželi těsně vedle sebe.
Stěžovací vlákno
Liesel proč ne? měla ho v náručí, když se věšela... kamarádka tam má známou, její chlap dělá u HS, a řikala už včera, že je tam něco divně, že chlapi z HS povídali, že na to nezapomenou... ale nesměli mluvit...
RoSa Ježíši kriste. Je to strašná tragédie, moje představa byla jak vrazili na saniach do stromu, matka mrtvá/ v bezvedomí a chlapeček vedle ni několik hodin brečel....
Ani vlastně nevím co je horší ![]()
RoSa i to vyjádření jednoho záchranáře, že pořád doufali, že zdrhli někam do Španělska
RoSa už včera kolovalo, že v autě našli dopis na rozloučenou.
Pane bože, to je strašné. ![]()
To je strasne. A je toho posledni dobou tolik. Naposled v nasi ctvrti zabil muz partnerku a malickeho syna...Jak to ty lidi muzou udelat vlastnim detem..
Strašné. A bulváry hodují.
Bohužel to vypadá ještě na větší hrůzu a zoufalství
vražda a sebevražda
Proboha. ![]()
dzizisketa Ajo, to jsem vlastně asi i někde zachytila.
To je hrozne, takové rozuzlení jsem teda nečekala, myslela jsem, že to neodhadla, padla tma, vybil se jí mobil a bylo to v háji. Najednou všechny ty věci tak zapadají, proč to partner ohlásil až o dva dny později a tak. Je to strašný no, pritom ta jejich fotka z lanovky vypadala tak idylicky. Hrůza, chudák chlapeček.
RoSa Ano, všichni dostali instrukce i slušnou žádost, at drží jazyk za zuby. Jako vždy v těchto a podobných případech. A jako vždy si nemůžou někteří pomoc a pouští ven detaily ![]()
Mně se zdálo hned že to dobře nedopadne, takovou dobu je hledali, a v takový zimě... Ale zjevně se otec o synka soudil (a vyhrál) a nehodlal ustoupit... škoda ![]()
Sweet Potato notna tak...hyeny hoduji. Nechapu, proc jsou otevrene diskuze. Je mi to hrozne lito, to ubožatko maly
je mi z toho vlastne uplne zle
Já se přiznám, že jsem celou dobu myslela, že jde o sebevraždu, ani nevím přesně proč, zřejmě jsem to vypochopila ve zprávách mezi řádky. Ale myslela jsem, že třeba vzala(i) prášky a někde usnuli a umrzli...tohle je teda strašné, strašné.
RoSa Ano, všichni dostali instrukce i slušnou žádost, at drží jazyk za zuby. Jako vždy v těchto a podobných případech. A jako vždy si nemůžou někteří pomoc a pouští ven detaily
Tak o tom,že šlo o vraždu a sebevrazdu ofiko informovala i policie.
Zas já se těm záchranářům nedivím, když to po několikadennim pátrání s tímto výsledkem potřebuji s někým probrat. Bylo tam zapojeno několik desítek lidí, to se prostě ven dostane.
Já se samozřejmě nedokážu vžít do její situace, jen si říkám, jak je vlastně možné uškrtit vlastní dítě. Že nějaké mechanismy nezabrání udělat to i když chci.
Ke mně se dostala zvěst o opakovaných oznámeních na policii ve věci týrání nebo domácího násilí na ní i na tom chlapečkovi
rozarka Bohužel. Ale asi bych tuhle diskuzi neotvírala, pouštěly bychom se do zbytečných a nevhodných spekulací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články