MP Meri no teda. nasranost chapem ale mat ta blizko tak vymienam s tebou jedlo :D zrovna z toho avokada by som vedela hned niekolko pokrmov
Stěžovací vlákno
eless to já taky, ale neumím si představit, že ty pokrmy v jednom, ve dvou lidech i sníme.
continuity chapem ale tak zrovna 12 avokad by sa rozdelilo, nikto by nemusel mat vsetky. napr 6 uz by slo ![]()
ale vseobecne tie potraviny by sa dali zaniest niekam do charity napr ubytovne pre bezdomovcov alebo domovy pre tyrane zeny s detmi ktore casto nemaju peniaze nazvys a tak... neviem ako je to v pripade detskych domovov ci tam musia dodrziavat nejake nezmyselne stravovacie normy ze ziadne jedlo "zvonka" nedostanu
eless Lenze to by technicky znamenalo, že po šichte v práci ešte pobežia do ubytovne pre bezdomovcov. Bojím sa, že je to úplně mimo realitu.
Já teda zjem avokádo presne jedno, pokiaľ nie je moc veľké. Bežne urobím guacamole z jedného veľkého avokáda pre nás oboch a stačí nám to.
stes Muj umi lip vsechno. Ja tise dodavam: vsechno, co zvladne kazdej. Ja umim veci, co kazdej neumi. Ale zase jsou postradatelne.
Garfie Ja teda zavidim to nepoucovani. Ja uz fakt jsem kolikrat byla uplne se sebevedomim npod bodem mrazu, ze vubec nic neumim: Spravne vyprat, povesit pradlo, spravne vysat, spravne nacpat mycku atd...Ale nesmim se tim nechat znicit, jsou to kraviny. Ja se tajne pochvalim za neco, co se mi povedlo-Treba ze cela skola by ke mne nejradsi chodila na vytvarku a pubertaci me zdalky zdravi...
ja mela presne takovyho typa a jediny, co jsem mu na to rikala a imho jediny co se na to rict da je: super! umis to lip tak to delej ty![]()
viktorka_od splavu no ale on si pak stezuje, ze to musi delat.
Ale zrovna ted mi je moc dobre, tak to neresim.
Zbytky z práce.
No, tak popelnici bych mu teda nedělala ![]()
Jako samozřejmě škoda vyhazovat, ale tak dá se to rozdat i bezdomovcům nebo spíš jinejm potřebnejm, ne? Zvlášť v dnešní době... určitě by se ozvalo spousta těch samoživitelek, jak se o nich teď pořád mluví. Hlavně z okolí... Když můžou chodit do těch potravinovejch bank nebo jak se tomu říká, určitě by si rády i pro ty zbytky přišly!
Hele, a to ti nestačej ty stovky pochval, který se tu vždycky sletěj jakmile si postěžuješ? Pořád máš málo? ![]()
Totiž nějakýho dovtípení se u chlapa by čekal jen blázen, to si uvědom ![]()
barbucha No jasne, ja vas nemit!![]()
![]()
Jinak ja jsem se na Novej rok probudila jaksi podivne osvicena a je mi strasne dobre, tak doufam, ze si to uz udrzim.![]()
MP Meri Asi jste se zkoušeli spojit se Zachraň jídlo, jestli nemají nějaký řešení? Taky mě teď napadlo, že asi bydlíte nedaleko od sociálního bistra Střecha, tam by možná taky něco uvítali...?
(Ale třeba to jsou všechno hraběcí rady, tak sorry)
No vida! ![]()
viktorka_od splavu no ale on si pak stezuje, ze to musi delat.
![]()
jo ale to uz je jeho problem![]()
Ale zrovna ted mi je moc dobre, tak to neresim.
no jenze ted to resit muzes. je jasny ze kdyz ti je zle, tak to nejde, neco s tim udelat se da akorat kdyz je clovek pri sile. citim s tebou![]()
Do obou iniciativ jsme zapojeni, ale má to svoje pravidla a úskalí, tak to není použitelné na vše. Navíc realita je často jak píše continuity . Prostě večer v 11, nebo taky ve 2 ráno po šichtě už to nikdo řešit nebude.
MP Meri Jasně
každej dělá, co může! Tak ještě ti sousedi, nebo nabízet v šatně ve školce. ![]()
Písala som o mojej babke, tak ju operovali v sobotu, 2 týždne od úrazu, a nevieme, čo presne operovali. To je presne prístup rodiny môjho otca. Nič sa neopýtať, len sa dohadovat ![]()
Ty návraty domu jsou fakt krusny![]()
Strasny bordel, strasny
ten prach ![]()
a ešte to neskončilo ![]()
letfenixa babička je v nemocnici už měsíc, má za sebou dvě operace. Kolikrát myslíš, že někdo mluvil s doktorem? Přesně jednou!![]()
Evaeva muž v ty nemocnici ležel 5+18 dní a kolikrát si myslíš, že s doktorem opravdu mluvil? ( Neberu teď vizity, kdy ortoped pokojem prolitnul a řekl dvě věty, načež infekční převrátil oči, že tak to tedy nebude a vysmahli všichni).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články