Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 17:26

Karja mne to robí len mama, na čokoľvek na adresu muža jej poviem, nech to povie jemu, takže počúvam milión veci na mňa a malého.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 21:34

Karja Jak nemám toho muže, tak se to u mně zvrtlo na model být překladatel/ka mezi mými dcerami a jejich tetou, mojí sestrou. Ona zastává ten model všeobjímající matky, od který jde mateřská energie a péče dolů k dětem, ale  já odmítám být prostředník mezi ní a dvěma osmadvacetiletými dospělými ženami, schopnými činit vlastní rozhodnutí, ať špatná nebo dobrá.  

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 21:36

Isca Tak jako hlavně teta mi přijde uplně mimo ty rodinné vzorce, od kecání do života dětem jsou tady matky.... To jí musíš vysvětlit!:-D

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:00

Karja Naše teti, aka moje sestra, je nejúspěšnější a nepraktičtější žena v rodině, kde ti chlapi až na nejstarší generaci  tak nějak chybí,  a tak  má pocit, že má patent na eko/alterno rozum, a přiznám, my shame, že její spoluúčast na péči o naše celkem potřebuju, a taky nechci, aby se její dcery, moje neteře, ocitly uprostřed nějakýho rodinnýho konfliktu,  tudíž se ji snažím trochu udržovat v dobrém rozmaru. Ale celkem funguje v poslední době, nedělat žádné prudké pohyby ani prohlášení, a nechat si ji přebrat, že o něco se starám víc než ona, takže se zmírní sama od sebe. Ale je to jak klasický recepty na to, jak manipulovat s chlapem

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:06

Isca ty ženy, co se stylizuji do matky rodu, to je úplně příšerné. Měla jsem takovou kamaradku a to fakt nešlo vydržet. (pak ji život trochu profackal a teď už je docela v pohodě, ale dobré rady na potkani udílí furt).

.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:39

Isca tolik ženských v rodině, to nemůže fungovat Ale beze srandy, tenhle tanec mezi vejci musí být hrozně náročný

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:44

Isca Já mám takovou tetinku, sama mám od ní klid, jelikož jsem ji s úsměvem poslala v minulosti do háje, ale moje máti, jako její mladší ségra je slabší kus, tak s ní héruje sem/tam. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:48

Isca nedelat prudke pohyby

Offline vanilka vanilková
92 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 22:59
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 23:07

Kan To byl epickej konflikt na poslední rodinný oslavě, když moje starší dcera, která jako jediná z nejmladší  generace se dokázala vzepřít rejpání, proč se to neudělalo dokonale takhle, ale  méně dokonale jinak. No prohlášení, jak se musí kvůli nám zdržet vlastního názoru, různý významný odchody, příchody a opětovný odchody, a kategorický prohlášení included :-) No já jsem slabší kus, a hlavně potřebuju tu součinnost, jsem schopna uklidit, uklidnit, vyslechnout, nachystat, ale bezproblémová doprava a parkování je moje slabá stránka. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 23:13

Isca No moje máma, jak je mladší o deset let od ní, tak má nějakej komplex, nebo co. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 23:15

Kan Tak takovej komplex je raz dva

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 23:30

Isca a kdyz sestra odejde, vraci se sama nebo ji nekdo odchytava a premlouva k navratu? 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 23:37

Kokoska No, byla jsem to já. Protože si bere svoje vlastní dětí jako emociální rukojmí, a ty to fakt blbě nesou, protože mají rády mámu, ale i prarodiče, mě, a svoje setřenice. A ta mladší je na ní existenčně závislá, a  ta starší tak trochu taky. Ke cti starší neteře musím říct, že při předminulým incidentu, když ségra zavelela, děti, jdeme domů, tak zůstala.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 00:09

Lamicka Tlapkám, snad pokuta/dluh neroste den po dni? 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 06:46

whiskas bohuzel ano, jsem blba no

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 07:43

Isca To je hrozný, vždyt ty její děti musí být dávno dospělé.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 07:50

Lamicka a nejde zaplatit kartou přes net? Aspoň by se to nezvyšovalo, tak to dělám já

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 08:47

JankaM nejdřív musíš ty knihy vrátit fyzicky, pak už to nenarůstá. Což, jestli správně chápu, Lamicka ještě nezvládla. Taky už se mi to párkrát podařilo. Naposledy jsme vraceli knihy po cestě na dovolenounaštěstí je u nás ten box, kam se to dá vracet i mimo provozní dobu.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 09:02

Evaeva u nás se právě zaplacením pokuty knížky prodlužují o měsíc myslím