MiruKdyz se prezentuji jako eko bio, tak by meli umoznit recyklovat kabelkac tem, kteri to citi jinak nez ty. Pokud si ja koupim origo maly flakon do kabelky, urcite je mi lito ho po spotrebovani vyhodit, ani refany za par korun, pokud jde o pravidelne a casto pouzivanou vuni /nelezi pul roku prazdny, ale doplnuju prubezne porad/ pokazde nevyhodim.
Stěžovací vlákno
monisSoucitim...Pred par dny jsme odmrazovali lednici a vypadalo to, ze nenaskoci. V tom vedru me jimala hruza. Nakonec se vzpamatovala.
...napsala jsem, že je to o individuálním vnímání každého,
a
psala jsem, jak to mám já.
Takže chápu i různá jiná hlediska druhých.
To, že se prezentují eko, bio, nevím, co, neznamená,
že na všech frontách,
resp. myslím, že v některých rovinách určitě,
ale domnívám se, že neuvádí, že absolutně ve všem.
monis jo, tak to je taky dobrý!
mirajo
...napsala jsem, že je to o individuálním vnímání každého,
a
psala jsem, jak to mám já.
Takže chápu i různá jiná hlediska druhých.
To, že se prezentují eko, bio, nevím, co, neznamená,
že na všech frontách,
resp. myslím, že v některých rovinách určitě,
ale domnívám se, že neuvádí, že absolutně ve všem.
mně to opravdu strašně vadí. 125 ml je bez rozprašovače (= musíš to přelívat!!) + 30 ml spray, spotřebuješ tu třicítku a pak... Pak máš vyhodit jejich třicítkovej skoro novej originál flakónek a z tý 125ky (která nemá rozprašovač) to lít dál do Refanu = koupit další krám (kde jinde než v číně, takže ještě doprava, clo...) a ten jejich krásnej flakónek je na nic.
Chápu Tě, ale tady nedolíváš čerstvou vůni do nějakýho stoletýho zbytku, který je na odchodu. Normálně to používám a ráda bych nalívala do kabelkovýho flakónku samozřejmě postupně, vždy jen na pár dní pár ml. Ty včely 125 ml se používat z láhve fakt nedají. Sice mám u Nectaru ještě balónek, ale žádné nové už balonky nemají, tak jsem předpokládala, že ten včelí spray je doplnitelný, proto mě to namíchlo.
...tak 125ml bez rozprašovače je pošahaný.!.,
tak to mají opravdu nedomyšlené.
Resp. když teda mega flakon bez rozprašovače, tzn. na "snadnější" přelévání/doplňování menšího flakonu, tak předpokládám, že každý majitel předpokládá, že si doplní origo flakon od Guerlain a ne do no name refanu.
To Guerlain nemá žádné své origo flakony, které se dají doplnit/rozšroubovat a dolít nebo jak se dělají ty náplně, které se svrchu "přilepí" na stávající prázdný flakon a tekutina se přečerpá.?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.